Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Το πρώτο του τρίποντο επιζητεί ο Αστέρας Δερβενίου κόντρα στον Σαρωνικό Γαλατακίου

Μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα και τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, η ομάδα του Αστέρα Δερβενίου υποδέχεται , στο Γήπεδο Ξυλοκάστρου, το Σαρωνικό Γαλατακίου και αυτό που θέλει μόνο, είναι οι τρεις βαθμοί, για να «ξεκολλήσει από τον πάτο» και να αρχίσει η ανάκαμψη.
Σίγουρα κανείς δεν περίμενε τέτοια αρχή, αλλά από τη στιγμή που έγινε, πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να επιστρέψει ο σύλλογος στις επιτυχίες και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, είναι η αναμέτρηση του Σαββάτου, η οποία φυσικά μόνο εύκολη δεν είναι.
Ο τεχνικός του Αστέρα, δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Ψυχογιό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς κόντρα Πανσολυγειακό στο Σοφικό, αλλά επιστρέφει ο Ρούτσι, που εξέτισε την ποινή του και μπορεί κανονικά να αγωνιστεί.
Το άγχος υπάρχει σίγουρα, καθώς μια νέα αποτυχία, σίγουρα θα σημάνει πολλές εξελίξεις στο Δερβένι, αλλά για την ώρα, όλοι σκέφτονται το παιχνίδι.
Εδώ να πούμε, πως ο Ντιαλό, όπως δείχνουν τα πράγματα, αποτελεί παρελθόν, καθώς δεν ικανοποίησε μέχρι τώρα.
Μέχρι στιγμής και το επιθετικό δίδυμο, Τσιπάς και Δάνης, αν και θεωρείται από τα πλέον έμπειρα της κατηγορίας, δεν έχουν βοηθήσει καθόλου και δεν έχουν δικαιολογήσει τη φήμη τους.
Εν αναμονή λοιπόν του αγώνα με το Σαρωνικό, για να δούμε τι θα γίνει
Κατά τα άλλα εκτός έδρας αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Ελλάς Βέλου . Η ομάδα του Χιλιομοδίου κοντράρεται στο Σοφικό από την τυπικά γηπεδούχο ομάδα των Αγίων Θεοδώρων , ενώ η Ελλάδα Βέλου μάχεται με τον Ισθμιακό στην τυπική έδρα του το γήπεδο του Ισθμιακού. Την ίδια ‘ώρα το Σάββατο αναμετρούνται η Προοδευτική Περιγιαλίου με τον Πανσολυγειακό , στην Αρχαία Κόρινθο και ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου με τον Πανευρωστινιακό.
Επίσης την Κυριακή , στο Ξυλόκαστρο , ο Αετός Κρυονερίου μάχεται με τον Ηρακλή Λεχαίου , ενώ στην Αρχαία Κόρινθο , η Δάφνη Εξαμιλίων φιλοξενεί τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Τέλος την Τετάρτη στο Λουτράκι με τον αγώνα Ολυμπιακού Λουτρακίου κατά του ΠΑΣ Κλένια ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Κορινθίας.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

16-10-2010 16:00
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ

17-10-2010 16:00
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ

20-10-2010 16:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ