Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Φιλική νίκη με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης επί της Κορίνθου

 
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε με νίκες τον κύκλο των φιλικών αγώνων του. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου επικράτησε 2-0 της Κορίνθου , στη Τρίπολη.
Το 1-0 διαμόρφωσε ο Καρέρα στο 36' με τον Ρομπέρτο να "σφραγίζει" τη νίκη του Αστέρα στο 58΄ της αναμέτρησης.
Στο 77' οι παίκτες του Αστέρα κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Δημαράκης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπακασέτας. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε και δοκάρι σε κεφαλιά στο 78'. Καλύτερη απόδοση οι Αρκάδες είχαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες.
Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπαρτολίνι (55΄ Ορόθκο), Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Καρέρα (63΄ Φορτούνης), Μπαστία (55΄ Κερ), Λαδάκης (79΄ Ιβάνοφ), Αράς, Ροτζέριο (72΄ Ρίος), Ρομπέρτο (63΄Μπακασέτας).
Κόρινθος: Αρχοντάκης, Μαντάς, Φίλης, Ντζιμάνης, Καλογιαννίδης, Παπαευθυμίου, Ντομάς, Ζάρκος, Δημητριάδης, Ιακωβάκης, Βάσσος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμα οι: Δημαράκης, Καρνέσης, Χρ.Παππάς, Σπ.Παππάς, Μαρούδας, Μπιτσάκος, Αράπογλου, Δούκας, Κατσαρός, Μαλαχάτης.

Οι παίκτες του Αστέρα έχουν ρεπό την Κυριακή (8/8) και τη Δευτέρα (9/8, 18.30) θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Την Τετάρτη 11 Αυγούστου (18.30) ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αστέρα και τέλος την Παρασκευή 13 Αυγούστου (18.30) θα φιλοξενήσει τον Εθνικό.