Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Α. Κλαδούχος: «Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι αυτόνομη

ΠΗΓΗ: KORINTHIAN NEWS
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Αντώνης Κλαδούχος σε δηλώσεις του αναφέρει σχετικά με το συνδυασμό του: «Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι αυτόνομη, ανοικτή, αυτοδιοικητική κίνηση που αγκαλιάζει όλους τους δημότες που αγωνιζόμαστε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανεξάρτητο, λαϊκό δημοκρατικό θεσμό δίπλα στον πολίτη, που προσπαθεί για την ισόρροπη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του φυσικού, αγροτικού και αστικού περιβάλλοντος.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι η ώρα της κινητοποίησης των πολιτών, της συμμετοχής, της συστράτευσης και του αγώνα των τοπικών κοινωνιών για την εξυγίανση του τόπου και την απελευθέρωση από νοοτροπίες και πρακτικές που σκοτώνουν τα όνειρα των παιδιών μας. Προσφέρουν οι προσεχείς δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν με το νέο νόμο, μια ευκαιρία για ενεργοποίηση των κοινωνικών δυνάμεων πέρα και πάνω από τα κόμματα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος συμμετοχής και συνεργασιών και υπερβαίνει τη λογική της πόλωσης και της κομματικής αντιπαράθεσης.
Τους υποψηφίους τους αναδεικνύουν οι κοινωνικές δυνάμεις, προτείνοντας τους άξιους και καταξιωμένους να συστρατευθούν στη μεγάλη προσπάθεια. Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με δημοκρατικές διαδικασίες στις 26-5-2010 ανέδειξε τον Αντώνη Κλαδούχο υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για τις εκλογές του Νοεμβρίου 2010. Πιστεύοντας πάντα ότι οι συμπολίτες μου είναι σύμμαχοι και συνεργάτες και θεωρώντας μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου στο πρόσωπό μου, θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας».