Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Στις 20 Ιουνίου η Γ.Συνέλευση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Την Κυριακή 20 Ιουνίου έχει ορισθεί η Γ.Σ της ομάδας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Εκεί οι διοικούντες θα κάνουν τον διοικητικό απολογισμό τους και θα αναζητηθούν νέοι παράγοντες που θα επιθυμούν να ασχοληθούν με τον σύλλογο. Είναι πασιφανές ότι ο υποβιβασμός της ομάδας από την Δ’ Εθνική έχει στοιχίσει στους <πράσινους> της δυτικής Κορινθίας αλλά πιστεύεται ότι θα βρεθεί διοικητική λύση και ο σύλλογος θα μπορέσει να παρουσιασθεί έτοιμος στην Α’ Κατηγορία Κορινθίας. Πάντως ορισμένοι ποδοσφαιριστές ξένοι έχουν ήδη αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η νέα διοίκηση του Πέλοπα
Νέος άνεμος πλέει πλέον στο Πέλοπα Κιάτου αφού εξελέγη νέα διοίκηση με επικεφαλής τον επιχειρηματία Βασίλη Παπαβασιλείου. Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους κάτωθι:Πρόεδρος : Παπαβασιλείου Βασίλης,Αντιπρόεδρος: Γαιτάνης Θανάσης,Γενικός Γραμματέας : Μανιώτης Παναγιώτης, Ταμίας: Κώστας Σαρχάνης , Ειδικός Γραμματέας : Γατσιόπουλος Στέλιος, Γενικός αρχηγός: Κωνσταντινίδης Γιάννης, Μέλη: Λιακουσιώτης Γιώργος, Καραπιπέρης Διονύσης, Λίγκας Σωτήρης και Αναπληρωματικά μέλη: Πιστεύος Δημ., Σπούλος Κώστας, Σταματάκης Μάριος.Η νέα διοίκηση του Πέλοπα Κιάτου προχώρησε με γρήγορες διαδικασίες την ολοκλήρωση του τεχνικού τιμ. Προπονητής παρέμεινε ο Θανάσης Παπασημάκης με βοηθό τον προπονητή Βλάσση Μετζέλο και γυμναστή τον Χρήστο Παπαιωάννου. Έτσι πλέον οι διοικούντες θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στη ντόπια μεταγραφική αγορά και με παιδιά από την ευρύτερη Κορινθία, ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και με αξιώσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο.


Τέλος ο Πέρρας από τον Α. Ο. Λουτρακίου
Μπορεί ως προπονητής του ΑΟ Λουτρακίου να ανέβασε την ομάδα στην Δ΄Εθνική αλλά όπως ανακοίνωσε η διοίκηση τ ου, ο Τάσος Πέρρας αποτελεί πλέον παρελθόν για τον σύλλογο. Μάλιστα οι διοικούντες εξέφρασαν στην ανακοίνωση τους τις ...θερμές ευχαριστίες τους για το έργο του και του ευχήθηκαν πάντα να έχει καλές επιτυχίες. Ως φαίνεται ο εν λόγο προπονητής μάλλον δεν ταιριάζει στην νέα αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας για την νέα περίοδο. Στο μεταξύ η διοίκηση του ΑΟ Λουτρακίου ς ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιο συνεργασίας της , με τον Παντελή Κολλιάκο.

Παρελθόν ο Καράνικας από το Σοφικό
Μετά από μία χρονιά άκρως επιτυχημένη τόσο ο Πανσολυγειακός όσο και του προπονητή του Γιώργου Καρανίκα, η νέα αγωνιστική περίοδος θα τους βρει χωριστά, αφού ο εν λόγω τεχνικός είχε κάνει γνωστό στους διοικούντες ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας επικαλούμενος φόρτο εργασίας αλλά και ανάγκη ξεκούρασης. Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Καρανίκας πορεύθηκε δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας, την έβγαλε πρωταθλήτρια στην Β΄κατηγορία και πέρυσι αγωνίστηκε με σπουδαία επιτυχία ως νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη Κορινθίας, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση και με διαφορά τεσσάρων μόλις βαθμών από τον πρωταθλητή ΑΟ Λουτρακίου. Αυτή η πορεία για την ομάδα του Πανσολυγειακού χαρακτηρίστηκε ως μία ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα 2009-2010.

Συνεχίζει ο Τριανταφύλλου στο Γαλατάκι
Ανανέωσαν την συνεργασία τους ο Σαρωνικός Γαλατακίου και ο προπονητής του Κώστας Τριανταφύλλου για μία ακόμη χρονιά.

Ο Γιώργος Ηλίας στον Πανεμεατικό
Ο Πανεμεατικός για τη θα έχει ως “εκλεκτό” στον πάγκο του τον Γιώργο Ηλία που την περίοδο που πέρασε καθόταν στον πάγκο του Αετού Κρυονερίου. Να επισημάνουμε ότι ο Γιώργος Ηλίας υπήρξε και παλαιότερα παίκτης και προπονητής στον Πανεμεατικό τις παλιές εκείνες καλές εποχές. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε με τη συνάντηση του προέδρου της ομάδας κ. Βαφειάδη με τον προπονητή που είχαν την περασμένη εβδομάδα