Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Πέθανε ο θρυλικός παλαιστής Σαμψών


Στα 90 του χρόνια πέθανε ένας λαϊκός ήρωας, ο διάσημος Σαμψών. Πρόκειται για έναν παλαιστή πραγματικό θρύλο, που για πολλά χρόνια γύριζε την Αθήνα και

Για τους νέους, Κώστας Δέρβος στην Ευρωβουλή!



Τον τελευταίο χρόνο έχω περιοδεύσει σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, απ’ άκρη σε άκρη. Από τις δυσπρόσιτες ακριτικές περιοχές, μέχρι τα μεγάλα αστικά κέντρα, συζητάω με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που συναντώ και ψάχνουμε λύση στα

Ξυλόκαστρο: Κεντρική ομιλία του Δημάρχου και υποψηφίου εκ νέου για τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Ηλία .Ανδρικόπουλου. ( φωτογραφιες)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση – ομιλία, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής , στις 20:30, στην πλατεία του Αγίου Βλασίου , στο Ξυλόκαστρο ,  ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και  εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΟΜΟΝΟΙΑ»  Ηλίας Ανδρικόπουλος.  

Μεγάλη συγκέντρωση - ομιλία,του υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ",Βλάση Τσιώτου , στο Δερβένι

ananeotikisinergasia.gr
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Με την αποψινή  μεγαλειώδη συγκέντρωση - ομιλία,του υποψηφίου Δημάρχου  με τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ",Βλάση Τσιώτου , στο Δερβένι η προεκλογική περίοδο έφθασε  στο τέλος της καθώς την Κυριακή ανοίγουν οι καλπές. 

Η ομίλια του κ. Τσιώτου , έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του τουριστικού περίπτερου Δερβενίου, καθώς ήταν αδύνατο η συγκέντρωση να γινόταν στην κεντρική πλατεία λόγω του ισχυρού  αέρα που έπνεε στην περιοχή . 

Ο επικεφαλής της "Ανανεωτικής Συνεργασίας" ανέπτυξε κατά την ομιλία του τις θέσεις και τους στόχους του συνδυασμού του για τον Δήμο. Παράλληλα έγινε η παρουσία του ψηφοδελτίου του των δύο Ενοτήτων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος