Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα περιοδείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε, στην Κορινθία – Κυριακή 12 Μαΐου




Κόρινθος, 11 Μαΐου 2019
Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Πρόγραμμα περιοδείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε, στην Κορινθία – Κυριακή 12 Μαΐου
Ολοήμερη περιοδεία στην Κορινθία πραγματοποιεί την Κυριακή 12 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες. Συνοδευόμενος από ομάδα υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» θα  επισκεφθεί το Κιάτο και χωριά της ορεινής και δυτικής Κορινθίας.
Το πρόγραμμα επισκέψεων είναι το ακόλουθο:
Πρωί:  Κιάτο (09:00) – Κεφαλάρι (10:30) - Καλιάνοι (11:00) – Λαύκα (11:30) – Μεσινό (12:00) - Γκούρα (12:15)
Απόγευμα: Ροζενά (18:30) – Δερβένι (19:00) – Λυκοποριά (20:00) – Καμάρι (21:00)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Δήμο Τριφυλίας ο Γιώργος Δέδες


Οι «Νέοι Δρόμοι» κοντά στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα αλλάξει εποχή στην Πελοπόννησο
Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Δέδες, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, την Καλαμάτα, τη Μεσσήνη και την περιοχή της Τριφυλίας.

Κοινωνικό Κεφάλαιο Μια δράση στην οποία πρέπει να στραφεί μια φωτισμένη δημοτική ηγεσία είναι η παρέμβαση για την διαμόρφωση και μεγέθυνση του κοινωνικού κεφαλαίου στον δήμου.

Του Αλέκου Κανελλόπουλου*


Το Κοινωνικό Κεφάλαιο ορίζεται ως συσσώρευση συλλογικής γνώσης οργανωτικής κουλτούρας, αλληλεγγύης, κοινής εμπιστοσύνης και δημιουργικής θεσμικής λειτουργίας και αναπτύσσει κοινωνικές δεξιότητες. Τα κοινωνικά δίκτυα και ο εθελοντισμός είναι οι βασικοί συντελεστές για την συγκρότησή του. Το κοινωνικό κεφάλαιο συνδυαζόμενο με το πολιτισμικό, συμπληρώνει και υποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό κεφάλαιο και είναι απαραίτητο για τις επενδύσεις, μεγεθύνει και δημιουργεί  εμπιστοσύνη στις συναλλαγές μειώνει το κόστος και αυξάνει την πιστοληπτική ικανότητα.

Φιέστα στην Κόρινθο με την πρωταθλήτρια 2006 - Πανηγύρια στο Δερβένι με τον Αστέρα που έμεινε στη κατηγορία. Έπεσαν στην Β΄ Κορινθίας ο Άγιος Γεώργιος, ο ΠΑΣ Κλένια και οι Άγιοι Θεόδωροι


Χαρούμενο Φινάλε σήμερα, σε Κόρινθο και Δερβένι στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με την διεξαγωγή της 30ης (τελευταίας) αγωνιστικής. 
Την αγωνιστική αυτή την περίμενε η Κόρινθος 2006 τρια χρόνια για να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Μικρά λίγκα - Γ΄ Εθνική, που αν και πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος, τόσα χρόνια διάφοροι παράγοντες τις

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ


Με τη γνωστή τακτική του το αντιλαϊκό και σκοτεινό καθεστώς εξουσίας διέλυσε και την Ένωση Κεντρώων, μετά τους ΑΝΕΛ και το Ποτάμι. Σε μία μη αντιπροσωπευτική Βουλή που η πλειοψηφία των Βουλευτών εκπροσωπεί τον εαυτό τους και τίποτα άλλο η δημοκρατία συνεχίζει να ευτελίζεται.

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Κορινθίας - Σάββατο 11 Μαΐου

Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  - Σάββατο 11 Μαΐου

Συνεχίζουν τις επισκέψεις τους στα χωριά της Κορινθίας οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Μαΐου, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες επισκέψεις:
18:30 Κατακάλι
19:00 Κόρφος
20:00 Αγγελόκαστρο
20:45 Σοφικό

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο

Περιοδεία Τατούλη σε Ναύπλιο και Άργος


Περιοδεία στην Αργολίδα πραγματοποίησε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με στενούς του συνεργάτες. Ο Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στο Άργος και στο Ναύπλιο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες της Αργολίδας.
Η μαρίνα Ναυπλίου κορωνίδα των λιμενικών μας έργων

Γιατί τα μικρά ιατρικά εργαστήρια είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα κλείσουν; Ποια η μεθόδευση του ΕΟΠΥΥ

Τα μνημονιακά χρόνια έχουν ιδιαιτέρως πιέσει τα οικονομικά του Ιδιωτικού τομέα της υγείας αφού σε τιμές που δεν είχαν αλλάξει από το 1991 επεβλήθηκαν στην αρχή υποχρεωτικές εκπτώσεις και στην συνέχεια, υποχρεωτικά επεβλήθηκε το clawback και το rebate, μέτρα προσωρινά, που τελικά έμειναν και συνεχίζονται. Αυτό συνέβη

ΑΙΧΜΆΛΩΤΗ ΧΩΡΆ


Γράφει η Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη*


η εικόνα προφίλ της Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνοΑποφάσισαν να προκαταβάλλουν στους εταίρους 5,50 δις ευρώ σε δεσμευμένο λογαριασμό ,ως εκδήλωση καλοπιστίας για την επίτευξη πλεονασμάτων 3,50% !!!!
Αυτό σημαίνει ότι δεσμεύουν την όποια μελλοντική κυβέρνηση από την διεκδίκηση μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος 3,50% για τα 2020-2021-2022. και 2% μέχρι το 2060 !!!
Το κίνημα αλλαγής έχει θέσει το ζήτημα της μείωσης του ύψους των πρωτογενών πλεονασμάτων ,προκειμένου να αναπνεύσει η οικονομία ,να γίνουν δημόσιες επενδύσεις και να μειωθεί η υπερφορολόγηση σε όφελος της ανάπτυξης .

Δεν μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα ,με πετσοκομμένο το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ,με υπανάπτυξη και λογικές ελεημοσύνης .Δουλειές χρειάζονται οι νέοι μας, καλύτερους μισθούς ,και όχι επιδόματα.

Το προεκλογικό άγχος του κυβερνητικού επιτελείου και η έλλειψη σχεδίου οδηγεί σε λάθος κινήσεις ,που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν μεγάλη βλάβη στον Ελληνικό λαό καθώς τον εμποδίζουν από οποιαδήποτε βελτιωτική κίνηση στο μέλλον !!

* Η κ. Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη είναι πρώην  βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας και εκ νέου υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ.