Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Σκέρου Δημοτικού Σύμβουλου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Βλάσης Τσιώτος, γένι
Ο  Γιάννης Σκέρος είναι νέος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, εκλεγείς με τον συνδυασμό " ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τον δ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , με επικεφαλή τον νικητή του πρώτου γύρου Υποψήφιο Δημαρχο Βλάση Τσιώτο.
Ο Γιάννης Σκέρος, εξελέγει Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης συγκεντρώνοντας  770 σταυρούς ( 612  στην Δ.Ε. Ευρωστίνης και 158 στην  Δ. Ε. Ξυλοκάστρου) , 2ος σε σταυρούς ψήφων στο συνδυασμό του . κ Τσιώτου, μετά τον Σπύρο Αποστολόπουλο που εξελέγη πρώτος με 802 ψήφους.
Ο Γιάννης Σκιέρος σε ευχαριστήριο μήνημά του προς τους ψηφοφόρους συνδημότες του αναφέρει τα εξής:

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και με ψήφισαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να εκλέγω δημοτικός σύμβουλος. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα, στους εθελοντές που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, στους συγγενείς, στους φίλους, στους συνυποψηφίους μου καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν στον αγώνα μας.
Με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας, την ερχόμενη Κυριακή, εκλέγουμε Δήμαρχο τον Βλάση Τσιώτο για να " Πάμε ξανά μπροστά".
Με τιμή 
Σκερος Γιάννης"