Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσία του Ευρωβουλευτή ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μανώλη Κεφαλογιάνη η κοπή της βασιλόπιτας στη Δημ.Τ.Ο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52739801_1235339706622454_1223285498550681600_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_eui2=AeGiHj5KGa_9BKlB9pkLw6GE203aUWW3JquBDaVSlp9fpgB42icTUbIpOBp-1FRI0XfxUMxv00XprnGw01xcJcNsnK6Hgc059tQIsJEWFoNrHw&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=de5fba3ddf48f2662dec3fce3ee7c065&oe=5D1B043C
Σε μια κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του Mare Marine στο Ξυλοκαστρο,  όπου σημειώθηκε το αδιαχώρητο,  πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, η  κοπή Βασιλόπιτας που διοργάνωσε η Δημ.Τ.Ο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιαννη. Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία , καθώς στην αίθουσα του MARE MARINE, σημειώθηκε το αδιαχώρητο και αποδείχτηκε μικρή για τους 300 Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες που παραβρέθηκαν στην ομιλία του Μανώλη Κεφαλογιάννη. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η άγρια κακοκαιρία που επικρατούσε δεν επέτρεψε σε αρκετούς ακόμα να παραβρεθούν , στη πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε άψογα η  υπό τον Μπάμπη Διαμαντόπουλον , Δημ. Τ. Ο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

Το παρών έδωσαν  ο Βουλευτής Κορίνθου Χρίστος Δήμας, οι τ. Βουλευτές κ.κ Νίκος Ταγαράς, Κώστας Κόλλιας και Αθηνά Κόρκα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.,ο Δημαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Νιάρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημητριος Κάσσιος, οι Δημοτικοι σύμβουλοι ο τέως Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Δημήτρης Σκούρας , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκηςο πολιτευτής Γρηγόρης Καρπούζης,ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης  ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Γιάννης Δαρδαμάνης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Ηπείρου Βασίλης Σμπόνιας, ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου Θέμης Καρινιωτάκης, ο Πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ κ. Χρίστος Κορδώσης, ο Ιατρός Αναστάσιος Γκιολής πρώην Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο  Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Μπάμπης Διαμαντόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κεκερής, ο Ταμίας Ηλίας Κατσουλης, η Υπ.Εκλογικης ετοιμότητας Ντίνα Κουρούμαλη, η Υπ. Γυναικείων θεμάτων Άννα Τσουραπά, η Γραμματέας Κάτια Γκιολή,  πλήθος στελεχών και φίλων του κόμματος. 
Κύριο μήνυμα όλων ήταν η νίκη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, η νίκη στις ευρωεκλογές καθώς και η νίκη στις Εθνικές Εκλογές με Αυτοδύναμη Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Φωτογραφικό υλικό της Μαίρης Νικολοπούλου από τη χθεσινή εκδήλωση ΔΗΜ. Τ. Ο. Ξυλοκαστρου.