Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Μονόδρομος η νίκη της Κυριακής για τους Πειραιώτες

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακοσ
Το ματς της Κυριακής στις 19:00 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια για να αφήσει άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι τρεις πόντοι είναι μονόδρομος και πρέπει να τους κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι»! Πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν το στόχο τους.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: “Βασιλιάς” είναι ο θρύλος Ρουά ματ στο ΣΕΦ, 88-83 !

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: “Βασιλιάς” είναι ο θρύλος! | Newsit.gr
Με τους Βασίλη Σπανούλη και τον Νάιτζελ Γκος να κάνουν όργια στο πρώτο μέρος και τους ΛεΝτέι, Στρέλνιεκς να φωνάζουν "παρών" στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κέρδισε 88-83 τη Ρεάλ και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της στην Euroleague.
Κοντά στους προαναφερόμενους ο Μιλουτίνοφ που περιόρισε τον θηριώδη Ταβέρες και ο Ολυμπιακός μετά το 3-4 έφτασε στις 5-4 νίκες σε ένα τριήμερο.
Ο Βασίλης Σπανούλης με 16 πόντους και ο Γκος με 17 έδωσαν το σύνθημα για τη νίκη και το πρώτο μέρος έκλεισε με 52-41, αλλά η μεγάλη Ρέαλ δεν είχε πει την τελευταία λέξη της. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ισοφαρίσει και να μετατρέψει σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά. Η άμυνα του Ολυμπιακού περιόρισε τη Ρεάλ που έμεινα άποντη για ένα τρίλεπτο.

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/vouli-500-1.jpg

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής και στο σύνολό του από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τις ασφαλιστικές μειώσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.
Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων ενώ το ΚΚΕ καταψήφισε και η Χρυσή Αυγή δήλωσε «παρών». 
ΑΠΕ – ΜΠΕ

Black Friday: Πως δεν θα σας πιάσουν κορόιδο

 
Έρευνα αγοράς σε περίπου 870 είδη, πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με αφορμή την «Black Friday» προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα και για να βοηθηθούν οι καταναλωτές στις αγορές τους και να κάνουν συγκρίσεις τιμών.
Το τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή έκανε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την καθαρίστρια


Οι έντονες αντιδράσεις για την υπόθεση της καταδίκης καθαρίστριας, 53 ετών, σε κάθειρξη δέκα ετών, καθώς για τον διορισμό της είχε προσκομίσει πλαστό απολυτήριο δημοτικού προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.
Μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Βόλου η γυναίκα κρατείται στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, εκτίοντας την ποινή που της επιβλήθηκε.
Η δικαστική απόφαση αφορούσε το γεγονός ότι η 53χρόνη παρουσίασε πλαστό

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ σε σχέση με την καταδίκη της καθαρίστριας.

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστηκε καθαριστρια

Το ΚΚΕ ζητά να αποφυλακιστεί άμεσα η εργαζόμενη καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό του Βόλου, στον οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες της για 20 σχεδόν χρόνια, που καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη γιατί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εργαζόταν με πλαστό «τίτλο σπουδών» ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου, ενώ ήταν «απόφοιτη» της Ε' τάξης του Δημοτικού!
Τόσο το κατηγορητήριο, με το οποίο παραπέμφθηκε για κακούργημα, όσο και οι

Πέθανε η Σταρ Ελλάς Νταίζη Μαυράκη – Είχε βγει τρίτη Μις Υφήλιος

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/mayraki-star-ellas-500.jpg
Στα 17 της μόλις χρόνια, η καλλονή Νταίζη Μαυράκη έφτασε στην κορυφή του κόσμου της ομορφιάς. Για μία ψήφο δεν εξελέγη Μις Υφήλιος ενώ γύρισε την πλάτη στις προτάσεις για καριέρα στο Χόλυγουντ για να γυρίσει στην αγαπημένη της Ελλάδα.
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ενώ μέχρι τέλους παρέμενε πανέμορφη και

Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας θα πάρει την απάντηση από τους πολίτες στις εκλογές


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το εμπορικό κέντρο της Κυψέλης καθώς και τη Δημοτική Αγορά. Αφού συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες. Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει.
Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος.
Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ο Τσίπρας, τα “δώρα” και τα… σποτάκια των εκλογών (του Οκτωβρίου 2019)

Του Νίκου Φυλάγγελου

Όπως ακριβώς περίμεναν όλοι…
Ο Πρωθυπουργός βρήκε το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για κοινωνικές διευκολύνσεις, ως την καλύτερη αφορμή για να “πουλήσει” το αφήγημα της αλλαγής σελίδας στην οικονομία, στη σκιά και της κατάθεσης του προϋπολογισμού, στον οποίο είναι προφανές ότι, επενδύει ρητορικά η κυβέρνηση.
Ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη για να

AΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ( ΚΙΑΤΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΒΘΥΛΕΥΤΗ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ>

Η Έλενα Ράπτη ομιλήτρια στο Κιάτο σε ημερίδα Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης 
Ο κ. Αναστάσιος Γκιούλης, Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργανωσης Νέας Δημοκρατίας ΣΙκυωνίων προέβει στην παρακάτω δήλωση:
η εικόνα προφίλ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΗΣ, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Εχτές το βράδυ ένα από τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν η έγκριση για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του δημου( Δημαρχείο ) μετά από αίτηση της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ για την εκδήλωση της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου με καλεσμένη την κα. Έλενα Ράπτη με θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. Εκεί λοιπόν έγινε ένας χαμός άνευ λόγου και αιτίας .

Γιοβάννα: συνέντευξη στη Χαριτίνη Μαλισσόβα

Η γνωστή τραγουδίστρια και συγγραφέας με το καλλιτεχνικό της όνομα Γιοβάννα ήταν η πρώτη τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση το 1966 και η πρώτη Ελληνίδα που συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1965, εκπροσωπώντας την Ελβετία. Ασχολείται με το τραγούδι, την πεζογραφία και την ποίηση. Έργα της έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Η συζήτησή μας έγινε με αφορμή την επικείμενη εμφάνισή της στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 20:30, όπου θα ερμηνεύσει ελληνικά και γαλλικά τραγούδια.
Η εμφάνισή σας στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός θα γίνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Θέλετε να μας δώσετε κάποια στοιχεία;

Συμβαίνουν, αλλά δεν τα μαθαίνουμε!...



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Όχι πως ασχολήθηκε κανείς με την ουσία της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά ο προπαγανδιστικός σκοπός ήταν σαφής: Να «κλέψει» (κυρίως με τις διάφορες ατάκες) το ενδιαφέρον από τα πραγματικά προβλήματα.
Γνωστή, όπως έχουμε ξαναπεί, η προπαγανδιστική πρακτική της εναλλακτικής ενημέρωσης, όπου την θέση των πραγματικών ειδήσεων παίρνουν οι κατασκευασμένες ειδήσεις και τα κατασκευασμένα γεγονότα.

Το αλκοόλ είναι ένοχο για τα 700.000 νέα κρούσματα καρκίνου

koini-xrisi-to-alkool-einai-enoxo-gia-ta-700-000-nea-kroysmata-karkinou.jpg
Το αλκοόλ ευθύνεται για περισσότερα από 700.000 νέα κρούσματα καρκίνου (του οισοφάγου, του φάρυγγα, του εντέρου, του ήπατος και των νεφρών) και 365.000 θανάτους κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο , αλλά κυρίως στις αναπτυγμένες χώρες, σύμφωνα με εκτιμήσεις που ανακοινώθηκαν στο Παρίσι, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Συνεδρίου κατά του καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr



ΑΣΕΠ: Νομοθετική ρύθμιση για αποσπάσεις εξπρές -Πότε θα κατατεθεί



Έως το Δεκέμβριο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με στόχο την ενδυνάμωση του ΑΣΕΠ. Το νομοσχέδιο που είχε προαναγγείλει η αρμόδια υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, πρόκειται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να περιλαμβάνει ρύθμιση με την οποία θα επιτρέπονται αποσπάσεις εξπρές στην Ανεξάρτητη Αρχή όταν υπάρχουν επείγουσες ανάγκες. To περίγραμμα της ρύθμισης επιβεβαιώνει η κ. Ξενογιαννακοπούλου, στο β μέρος της συνέντευξης της στην aftodioikisi.gr.  

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


 Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ λουτρακιου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Λουτράκι  22/11/2018
          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                     Αριθμ. Πρωτ.: 19724
                     ΔΗΜΟΣ
     ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
    ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
       ---------------------------------------

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 26η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Σιδηροπενική αναιμία. Τροφές πλούσιες σε σίδηρο. Γιατί χρειάζεται η βιταμίνη C; Συμπληρώματα σιδήρου


Η διάγνωση της σιδηροπενικής αναιμίας γίνεται με αιματολογικές εξετάσεις και, σε περίπτωση ανεπαρκούς εντοπισμού του αίτιου, συμπληρώνονται από έλεγχο κοπράνων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αιτία είναι η εντερική αιμορραγία.
Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι η ανακάλυψη του αιτίου που έχει προκαλέσει τη σιδηροπενική αναιμία. Το συνηθέστερο σφάλμα που γίνετε είναι η χορήγηση σιδήρου χωρίς να έχει διερευνηθεί η αιτία της αναιμίας . Ο οικογενειακός σας Ιατρός είναι αυτός που θα σας κατευθύνει ανάλογα με το ιστορικό σας και τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις ( αιματολογικές , γαστροσκόπηση , κολονοσκόπηση κ.α. ) . Ακολούθως και στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι αρκετή η αύξηση του σιδήρου της διατροφής με την κατάλληλη επιλογή των τροφών. Επίσης, κατά την εγκυμοσύνη χορηγούνται πάντα σκευάσματα σιδήρου, εφόσον η διατροφή δεν επαρκεί συνήθως για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών. ....................

Ψηφίζεται σήμερα η διάταξη-λύση για τους Αιρετούς συνταξιούχους του τ.ΤΑΔΚΥ

Στην Ολομέλεια της Βουλής, ως άρθρο 10 στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας “Μείωση ασφαλιστικών εισφορών και άλλες διατάξεις” ψηφίζεται σήμερα Πέμπτη η ρύθμιση που επιλύει το αδιέξοδο όπου είχαν εγκλωβιστεί,εδώ και δύο περίπου χρόνια,συνταξιούχοι Αιρετοί εξαιτίας αιφνιδιαστικής απαίτησης να επιστρέψουν χιλιάδες ευρώ που νομίμως είχαν λάβει.

Πρώτος ο AIRETOS σας είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη νομοθετική

ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ


 http://www.greenvillage.gr/wp-content/uploads/2016/08/agiou-vlasiou-2016-xylokastro.jpg
Με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση ενεργοποιείται  χρηματοδότηση που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ (497.500,00€) στην ΔΕΥΑ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Ξυλοκάστρου. 
Η χρηματοδότηση αυτή εντάσσεται  στις Προσκλήσεις Ι και ΙΙ του Προγράμματος

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΚΙΝΑΛ Ποιοι υπουργοί κλήθηκαν να καταθέσουν για το C4i – Άγρια κόντρα στη Βουλή

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/11/paulopoulos_agima-768x512.jpg

Σε εμπλοκή πολιτικού προσώπου έπεσε ο ο εφέτης ειδικός ανακριτής Δημήτρης Ορφανίδης που χειρίζεται την υπόθεση του C4i και συγκεκριμένα την ανάθεση του έργου το 2003 στην αμερικανική SAIC.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου ένα μήνα μάρτυρας προσήλθε αυτοβούλως και φέρεται να κατέθεσε στοιχεία για μίζες εμπλέκοντας σε δωροδοκία πολιτικό, μέλος του τότε ΚΥΣΕΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο δικαστικός

Έτοιμος για το… μπαλκόνι ο Τσίπρας:Κραυγές για αντιπολίτευση, ψέματα και υποσχέσεις. Προεκλογική ομιλία στη Βουλη

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/tsipras-axtsioglou-500-1.jpg

Το προεκλογικό… πάρτι του Αλέξη Τσίπρα μόλις ξεκίνησε και είναι δεδομένο ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο (σ.σ. ακόμη δεν ξέρουμε αν είναι μακρά ή σύντομη) θα ακούσουμε πολλά ΘΑ και ακόμη περισσότερες αβάσιμες κατηγορίες. 
Ενα ισχυρό δείγμα γραφής έδωσε σήμερα στη Βουλή όπου μιλώντας για τις ασφαλιστικές εισφορές πρώτα επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και στην συνέχεια έταξε τα πάντα.
Αρχικά τόνισε προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης: «Και τώρα τι θα κάνετε

Δημοσκόπηση Public Issue:ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προβάδισμα 16,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ!

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/dimoskopisi-500.jpg
Προβάδισμα 16,5% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 38,5% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 9,5% και ακολουθούν ΚΚΕ με 7,5%, Χρυσή Αυγή με 7%. Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν από 2%. Το ποσοστό των υπόλοιπων κομμάτων φτάνει το 9,5%.

στα χαρακωματα Μαξιμου με ΚΙΝΑΛ Στη Βουλή πάει η δικογραφία για το C4I μετά την εμφάνιση μάρτυρα που μίλησε για εμπλοκή υπουργού

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/vouli-500.jpg
Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ μετά και την ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε στη Φώφη Γεννηματά το πρωθυπουργικό γραφείο και την εξίσου σκληρή απάντηση της. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το Κίνημα αλλαγής κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά με την διερεύνηση πτυχών της υπόθεσης του συστήματος

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Σε μία ύποπτη περίοδο όπου θρησκευτικά και εθνικά σύμβολα, συμμαχικές σχέσεις, κόκκινα δάνεια και ενεργειακά συμβόλαια βρίσκονται σε οργασμό, oι αγορές που θα χόρευαν με το Παν Αλέξη Τσίπρα αρνούνται να ανοίξουν τις πόρτες για τη γη της Επαγγελίας και μία έντεχνα πολιτειακή κρίση στο πρόσωπο του εξοχοτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας και

Παναγιώτης Νίκας: Η "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο ξεκίνησε από την Αργολίδα



https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/c12.0.200.200/p200x200/1601189_627477017334563_303011053_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=6772adf75e04b36be5f5846c10910217&oe=5C66FE9Ahttps://www.messinialive.gr/wp-content/uploads/2018/11/%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BB.jpg
Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” ονομάζεται ο συνδυασμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος “Ξεκινήσαμε… με πρώτη την Αργολίδα”, στην παρουσίαση των 5 πρώτων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων. Στην προσωπική του ιστοσελίδα ανακοίνωσε και τα ονόματα των υποψηφίων.
“Ανακοινώνουμε σήμερα το 50% του ψηφοδελτίου της Αργολίδας, με πέντε υποψηφίους- καταξιωμένους πολίτες. Καλή επιτυχία!!!


-Αντωνόπουλος Χρήστος – Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, περιφερειακός σύμβουλος
Μαλτέζος Ιωάννης – Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Μαντζούνης Ιωάννης – Επιχειρηματίας
Σχοινοχωρίτης Δημήτριος – Επιχειρηματίας
Τζανής Αναστάσιος – Οικονομολόγος ΜSc D.I.A Περιφερειακός Σύμβουλος