Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0: Και Τουρέ και μπαλάρα

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 5-0 ΤΕΛΙΚΟ: Πεντάρα για… πλάκα οι Πειραιώτες! | Newsit.gr
Ο Ολυμπιακός ήταν "καταιγιστικός" κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σκόραρε όποτε ήθελε και με οποιοδήποτε τρόπο, πετυχαίνοντας τελικά 5 γκολ στο... ρελαντί και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ. "Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό", φώναζε στο τέλος όλο το γήπεδο. 
Λένε ότι "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" και η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο. Οι Πειραιώτες νίκησαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 5-0 για τη Super League κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και ξεκινώντας δυναμικά την προσπάθεια τους για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Άρης… καθάρισε την ΑΕΛ μέσα σε πέντε λεπτά

Ο Άρης... καθάρισε την ΑΕΛ μέσα σε πέντε λεπτά
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης, στην επιστροφή του στη Super League. Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα στη Λαμία, όπου οι «κίτρινοι» πέρασαν επιβλητικά με 3-0, η ομάδα του Πάκο Ερέρα διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο «Καυτανζόγλειο» της ΑΕΛ 2-0, με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο.

Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη | in.gr 
 Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ… Με γκολ του Ελ Καντουρί στο 68ο λεπτό, ο «Δικέφαλος» πέρασε με 1-0 από τη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, τέσσερις ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την Μπενφίκα και τον αποκλεισμό από το Champions League.

Αχαΐα: Μετά τον Ψαθόπυργο νεκρά ψάρια και στις Αλυκές

 
Ένα τελάρο με νεκρά ψάρια συγκέντρωσε κάτοικος στην παραλία «Αλυκές» της Δυτικής Αχαΐας, αναρτώντας μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο. 

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, ωστόσο άγνωστη παραμένει η αιτία του φαινομένου. 
Υπενθυμίζεται πως προ ημερών και συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου, κατά μήκος της ακτογραμμής στην παραλία του Ψαθόπυργου, εντοπίστηκαν νεκρά ψάρια.

Νικησαν στον τελικο το Μαυροβουνιο Χρυσοί οι νέοι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/07/polo-500.jpg
Η Ελλάδα μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών μετά τη μεγάλη νίκη της επι του Μαυροβούνιου με 14-12 , στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο Μινσκ.

Ενα χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Τεό Λοράντος

«Απάντηση της ΣΠΟΡΤ ΚΑΜΠ ΑΕ στις συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Κώστα Λογοθέτη σχετικά με την χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου από εταιρείες του Ομίλου»


Email Image
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη μας κατάπληξη παρακολουθήσαμε τον πρώην Δήμαρχο Λουτρακίου –
Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εξαπολύει προσωπική επίθεση κατά του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ομίλου μας κ. Σπύρου Καραβούλη με σωρεία ψευδών στοιχείων και συκοφαντιών, κατηγορώντας τον για αθέμιτες πρακτικές και παράτυπες διαδικασίες αναφορικά με τη χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, οικειοποίηση της εγκατάστασης - με την ανοχή ή τη συνενοχή της Δημοτικής αρχής - και καταλήγοντας χαρακτηριστικά ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι «Κολυμβητήριο Καραβούλη». 

Κριεκούκι.Αναγγελία προβολής κινηματογράφου με.... ..ασθενοφόρο!!

Η αναγγελία για την προβολή της ταινίας "τρεχάτε ποδαράκια μου" στο παλαιό δημοτικό σχολείο Ερυθρών έγινε σήμερα Κυριακή 2/9/18 με....ασθενοφόρο.Ναι καλά ακούσατε.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.Και τι πειράζει θα πουν μερικοί..η ουσία
μετράει..Είναι μία άποψη και αυτή.
Το θέμα είναι οτι επειδή δεν προλάβαμε να τραβήξουμε φωτογραφία ή βίντεο το συγκεκριμένο όχημα,αναζητήσαμε στην google φωτογραφία με τίτλο αναζήτησης "ασθενοφόρο με μεγάφωνο"..στα αποτελέσματα βρήκαμε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς μεγάφωνο όμως!!Αυτή τη φωτό βρήκαμε και τελικά αυτή βάλαμε στην ανάρτηση μας!

newspull.gr

Είδαμε ξανά το πρώτο επεισόδιο του 'Καφέ της Χαράς' κι απορούμε γιατί επιστρέφει 'Αχ να γυρνούσε ο Περίανδρος Πώποτας', δεν είπε ποτέ κανείς.


Λατρεύω την ελληνική τηλεόραση. Κάθε φορά που λες ότι τα έχουμε δει όλα, ότι τίποτα δεν μπορεί να μας εντυπωσιάσει πια, διαβάζεις κάτι που σε διαψεύδει. Κυρίες και κύριοι, το φθινόπωρο του 2019, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χάρη Ρώμα τουλάχιστον, θα επιστρέψει στους δέκτες μας, 16 χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το 'Καφέ της Χαράς'.
Δηλαδή έγινε μια σύσκεψη, προτάθηκαν λύσεις, έπεσαν ιδέες και προκρίθηκε η επιστροφή μιας σειράς που τελείωσε πριν από 12 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, δημιουργικότητα και φαντασία πάνω απ' όλα παιδιά, ο κόσμος δεν είχε χορτάσει αρκετό Κολοκοτρωνίτσι και ουδεΠώποτα, θέλει να δει πως προχώρησαν με τις ζωές τους ο Φατσέας κι ο Τρελαντώνης.
Αν μη τι άλλο, αν είναι να θεωρήσουμε πως τα έχουμε εξαντλήσει όλα και ότι η μοναδική λύση είναι η επιστροφή σε παλιές επιτυχίες, μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 30 σειρές που θα προτιμούσα να γυρίσουν, μία για κάθε νέο επεισόδιο του 'Καφέ της Χαράς', το οποίο θα γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο και τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Γιορτή πραγματική, τι να λέμε τώρα.
Για να τιμήσω το ιστορικό αυτό γεγονός, αποφάσισα να δω το πρώτο επεισόδιο της σειράς, χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος αν το έχω ξαναδεί. Σίγουρα έχω δει αποσπασματικά μερικά επεισόδια σε κάποια από τις 57.000 επαναλήψεις, όμως νομίζω ποτέ δεν κατάφερα να ολοκληρώσω κάποιο. Αυτή τη φορά, το καθήκον με ανάγκασε να το πράξω και αυτή είναι η εμπειρία μου.

Ξέχασαν τα…γκολ, Ατρόμητος και Ξάνθη

Ξέχασαν να…σκοράρουν Ατρόμητος και Ξάνθη | in.grΣε ένα πολύ κακό παιχνίδι Ατρόμητος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 για τη 2η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες και μάταια οι δύο ομάδες δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο Ατρόμητος και Ξάνθη δεν είχαν καθόλου καλό ρυθμό και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στη μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 11′ ο Κουλούρης έκανε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με το πρώτο και ο Ατρόμητος πλησίασε το γκολ στο 81′, αλλά ο Ζίβκοβιτς έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Γιαννούλη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήραν αυτό που τους άξιζε. 
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (75′ Ενσικουλού), Βασιλακάκης, Μπρούνο (46′ Μούγιακιτς), Μανούσος (61′ Ούμπιδες), Κουλούρης
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κίκε (38′ Κοβάσεβιτς), Καντά (73′ Κάστρο), Φασίδης, Γέντρισεκ (85′ Αλμέιδα)

ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ: "3η Σεπτέμβρη, Αλλαγή τώρα"


Η 3η Σεπτέμβρη του 1974 ήταν η ιδρυτική πράξη του ΠΑΣΟΚ, ενός πολιτικού φαινομένου, που άλλαξε την πορεία του τόπου, που έβαλε την αποκλεισμένη μισή Ελλάδα σε διαδικασία πολιτικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κράτος. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μήτρα της δημοκρατικής μεταρρυθμιστικής παράταξης. Ο άνεμος της Αλλαγής σάρωσε το συντηρητισμό της παραδοσιακής δεξιάς, συμφιλίωσε τους Έλληνες, δημιούργησε το σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος του ΑΣΕΠ, του ΕΣΥ, των ΚΕΠ, της αποκέντρωσης, των νέων οριζόντων της μικρομεσαίας και μεσαίας τάξης, των ΜΟΠ, της

Πέτρος Τατούλης «Μόνη ανυπέρβλητη αξία η βαθιά πίστη και αγάπη στην πατρίδα» «Ο Πλωτάρχης Νικόλαος Πανάγος έχει τεθεί στο Πάνθεον των ηρώων της πατρίδας μας»


 Εμφάνιση 20180901_124604.jpg
«Πάνω απ’ όλα σε αυτό τον τόπο, η μόνη ανυπέρβλητη αξία, ανεξάρτητα από το πώς τοποθετείται ο καθένας, είναι η βαθιά πίστη και η αγάπη στην πατρίδα. Αυτό είναι το δίδαγμα και το μήνυμα του ηρωικού θανάτου του Πλωτάρχη Νικολάου Πανάγου. Γι’ αυτό ζούμε όλοι μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή επιστροφής και ταφής των οστών του Πλωτάρχη Νικολάου Πανάγου, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πραγματευτή Κυνουρίας, Αρκαδίας.

Ακτινίδιο, για την πέψη, πίεση, χοληστερίνη, όραση, δέρμα. Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr
Το ακτινίδιο είναι ένα εξωτικό φρούτο το οποίο μπορούμε να βρούμε στη χώρα μας σε κάθε εποχή. Το ακτινίδιο είναι ένα φρούτο γεμάτο βιταμίνες και πολύτιμα για το σώμα μας στοιχεία. Τρώγεται ευχάριστα όλο το χρόνο.
Το ακτινίδιο είναι θάμνος με άνθη χρώματος κόκκινου ή λευκού. Τα φύλλα του έχουν ωοειδές σχήμα και στο κάτω μέρος τους έχουν χνούδι. Ο καρπός του είναι ράγα και είναι εδώδιμος, με γλυκόξινη γεύση. Το εξωτερικό του μέρος είναι χρώματος καφέ και το εσωτερικό είναι χυμώδες, με πράσινο χρώμα και μικρά σποράκια, χρώματος μαύρου. Η Κίνα θεωρείται επικρατέστερη πατρίδα του ακτινιδίου, από τα αρχαία χρόνια. Το γνωστότερο είδος που καλλιεργείται στην Ελλάδα ονομάζεται ακτινίδιον το σινικό
Ο καρπός του ακτινιδίου είναι πλούσιος σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία. ....................

Νίκη στην Τρίπολη… 7 χρόνια μετά για την ΑΕΚ

Νίκη στην Τρίπολη… 7 χρόνια μετά για την ΑΕΚ | in.grΜε τον αέρα του Champions League η ΑΕΚ πέρασε από την Τρίπολη και επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μάνταλος από το σημείο του πέναλτι. Τρία δοκάρια στον αγώνα, τα δύο για τους «κιτρινόμαυρους» και το ένα για τον Αστέρα.
Η ΑΕΚ από το καλημέρα ήθελε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να μην αφήσει περιθώρια στον Αστέρα. Μάλιστα στο 10′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μπακασέτα σταμάτησε στο δοκάρι. Η «Ενωση» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ο Μάνταλος στο 32′ κέρδισε το πέναλτι, μετά από παράβαση του Κώτσιρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της ΑΕΚ κι έκανε το 1-0 που ήταν και το σκόρερ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήταν περισσότερο το γκολ και ήταν πιο απειλητικοί. Στο 65′ ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Τριανταφυλλόπουλου kai σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.
Στο 88′ ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μανιά βρήκε το δοκάρι του Μπακάκη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΚ πέρασε από μία πολύ δύσκολη έδρα.
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (46′ Βαλιέντε), Ορτέγα (73′ Δουβίκας), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (66′ Φερνάντες), Κυριακόπουλος, Μανιάς
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (65′ Τσόσιτς), Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (83′ Άλεφ), Λιβάγια, Πόνσε (65′ Λόπεζ)

Το 2/2 έκαναν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός Νίκες για τις δύο Αθηναϊκές ομάδες, κακό παιχνίδι στο Περιστέρι

Το 2/2 έκαναν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός | in.gr
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα δράσης της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Στο παιχνίδι που άνοιξε τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως γηπεδούχος επικράτησε με 3-1 της Λαμίας.
Νίκη μετά από 7 χρόνια μέσα στην Τρίπολη πήρε η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα επικρατώντας με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέτρου Μάνταλου.
Στο φτωχό 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Ξάνθη σε ένα κακό από πλευρά θεάματος παιχνίδι.
Αναλυτικά
Παναθηναϊκός-Λαμία 3-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1
Ατρόμητος-Ξάνθη 0-0
Αρης-ΑΕΛ 2/9
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2/9
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2/9
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης 3/9
Παναιτωλικός-ΟΦΗ 3/9