Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο Καρίμ λαχτάρησε τον Σάντος Ιράν-Πορτογαλία 1-1

Ιράν-Πορτογαλία 1-1: Ο Καρίμ λαχτάρησε τον Σάντος
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με πέναλτι στις καθυστερήσεις ισοφάρισε (1-1) το γκολ-ποίημα του Κουαρέσμα από την εκπνοή του α' ημιχρόνου και για λίγα λεπτά έστειλε την καρδιά του Φερνάντο Σάντος στην... Κούλουρη.

To ματς ήταν δραματικό με πολλά χτυποκάρδια στο φινάλε. Η Πορτογαλία είχε την ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά αυτός έχασε πέναλτι στο 1-0. Στο φινάλε, η ομάδα του Ιραν πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ανσαριφάρντ στο 93΄.

Πρωτιά και... Ρωσία για τους «φούριας ρόχας». Ισπανία-Μαρόκο 2-2

 Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Ισπανία-Μαρόκο 2-2
Η Ισπανία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με το αγχωτικό 2-2 κόντρα στο Μαρόκο και αντιμετωπίζει την Ρωσία στους «16»
Την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας σφράγισε και τυπικά στο Καλίνινγκραντ η Ισπανία, που αναδείχθηκε ισόπαλη με το Μαρόκο 2-2 (19΄ Ίσκο, 90΄+1 Άσπας - 14΄ Μπουταΐμπ, 81΄ Εν-Νεσιρί). Οι Ίβηρες τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο, καθώς την ίδια ώρα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ισοφάριζε τους Πορτογάλους με πέναλτι και στην ισοβαθμία οι «φούριας ρόχας» υπερτερούσαν της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Έτσι, στους «16» θα αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια Ρωσία, που προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 1ο όμιλο. 

Επιτέθηκαν στον Τσίπρα στο Λονδίνο: Προδότη πούλησες τη Μακεδονία

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/tsipras-londino-epithesi-500.jpg
Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Περίπου τέσσερις συγκεντρωμένοι έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο αναφέρει ο ΣΚΑΙ.  Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα κυρώσει την συμφωνία για το Σκοπιανό

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/mitsotakis-livwe.jpg
«Δεν θα κυρώσουμε την συμφωνία με την ΠΓΔΜ όποτε και αν έλθει στην Βουλή», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και εξήγησε ότι η συμφωνία εκχωρεί την εθνότητα και την γλώσσα που συνιστά τον πυρήνα του σκοπιανού αλυτρωτισμού.
«Δεν την διαπραγματεύτηκα την συμφωνία αυτή, δεν θα την ψηφίσω. 

Σκληρή ανακοίνωση οπαδών του ΠΑΟΚ: Ανεπιθύμητος ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τούμπα



«Θερμή» υποδοχή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Τούμπας του ΠΑΟΚ, κατά την εκδήλωση με τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.
Στη σχετική ανακοίνωση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι «στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας τη μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα σε ένα κρατίδιο Σλάβων».
«Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μια τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα», καταλήγουν οι φίλαθλοι.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σοβαρά επεισόδια με χημικά και πετροπόλεμοσε εκδηλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό


Συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα τα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η ατμόσφαιρα παραμένει αποπνικτική, με τις γύρω οδούς να θυμίζουν πεδίο μάχης.
Αστυνομικοί των ΜΑΤ συγκρούονται με κουκουλοφόρους τόσο μπροστά από τη νότια πύλη της ΔΕΘ, όσο και στην οδό Εθνικής Αμύνης. Οι κουκουλοφόροι έχουν βάλει φωτιές σε κάδους, πετούν πέτρες και φωτοβολίδες προς τα ΜΑΤ, τα οποία απαντούν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.  Νωρίτερα  δύο διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν την περίφραξη, με σκοπό να κινηθούν προς την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν στο συνεδριακό χώρο, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι άνδρες των οποίων δεν επέτρεψαν την είσοδο των πολιτών, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες
Παρόλα αυτά, οι συγκεντρωμένοι δεν πτοήθηκαν, φωνάζοντας πολλές φορές το σύνθημα κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη: «Μαλ…, αρχ…, Μηταφίδη». Στην ημερίδα που γίνοταν παρουσια 30 ατόμων μιλούσαν επίσης ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και άλλοι ειδικοί επί του μακεδονικού ζητήματος..

Last Call - Ελάτε στον 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις Crowdhackathon Smartcity 2 - Ξεκινάμε Πέμπτη 28.06



 
Αγαπητοί φίλοι,
 
Ο Μαραθώνιος City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!
 
Στο Μαραθώνιο City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 μπορούν να συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από εμπειρία, γνωστικό υπόβαθρο ή σπουδές και θα συνεργαστούν με μέντορες και στελέχη Δήμων προκειμένου να υλοποιήσουν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα των πόλεων, έχουν επιχειρηματικό και κοινωνικό ενδιαφέρον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.
 
Επίσης περιλαμβάνονται παράλληλες δράσεις ανοιχτές για όλους, όπως ανοιχτό εργαστήριο για τις έξυπνες πόλεις, μαθητικός διαγωνισμός και ειδικά workshop με την συμμετοχή διεθνών ομιλητών!
 
Διάβασε πιο κάτω όλους τους τρόπους συμμετοχής και μάθε περισσότερα
 
Σε περιμένουμε στο City Challenge Crowdhackathon #smartcity2!

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης υπέγραψε τη σύμβαση «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών από διαβρώσεις στην ΠΕΟ Κορίνθου-Πατρών» στο Δερβένι.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEXhyphenhyphen4Bd6BilngBAppQTYFkCkcuPeC1QBEI7jEHHvfyHvjTIn-ZSaZPTibDw9iXloE91iGPayXSFJQn_UlKEM7hvgacQm2XhsTFBS8gw8CDDhs_NR9wX_roI4BAtwqIKAsxXdYV7s6vtE/s400/%CE%A6%CF%89%CF%84.2.jpg


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης υπέγραψε την σύμβαση του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών από διαβρώσεις της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών στη θέση Δερβένι» συνολικού προϋπολογισμού 1.770.000 ευρώ.



Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:



Θα κατασκευαστούν αλληλοτεμνόμενοι φρεατοπάσσαλοι σε βάθος 20,60 μέτρων για συνολικό μήκος επέμβασης 200 μέτρων σε συνέχεια της ακτομηχανικής μελέτης του έργου «Αποκατάσταση διαβρώσεων τμήματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών από την δράση του κυματισμού του Κορινθιακού»



Στη συνέχεια για την προστασία των κτισμάτων, θα κατασκευαστεί κεφαλόδεσμος διαστάσεων 1,40Χ0.90 σε όλο το μήκος της επέμβασης. Επίσης θα γίνει θωράκιση του έργου με τοποθέτηση φυσικών ογκολίθων ατομικού βάρους 4-6 τόνων.

Τέλος, για την δημιουργία επιπέδου πρόσβασης στις οικίες θα επιχωθεί η επιφάνεια πίσω από τον κεφαλόδεσμο με κατάλληλα υλικά για την διαμόρφωση καταστρώματος πλάτους περίπου 5 μέτρων.



Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε: «Η προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να ολοκληρώσει την προστασία των ακτών Κόρινθος-Όρια Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστεί μέχρι την ολοκλήρωση της, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τεχνικές υπηρεσίες λόγω του φαινομένου της διάβρωσης»

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



Νίκος Ανδρουλάκης: Άδικη η εκλογική αναμέτρηση στην Τουρκία


https://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/d3f2ae3c9ddff5b875eeb7e1ee00708a_XL.jpg?t=1510216754«Άδικη» χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση στην Τουρκία σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την εκπομπή «Βρε καλώς τους» ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Σημείωσε ότι ο Ντεμιρτάς έδωσε προεκλογικό αγώνα μέσα από τη φυλακή, τα μέσα ενημέρωση στήριξαν την προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν, ενώ υπήρχε τρομοκρατία.

Η οικοδέσποινα είναι «γυμνή» Ουρουγουάη-Ρωσία 3 - 0

https://cdn4.bbend.net/media/com_news/story/2018/06/25/599893/main/983570676.jpg

Η Ουρουγουάη επιβλήθηκε με το άνετο 3-0 της Ρωσίας και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο αφήνοντας στην δεύτερη θέση την οικοδέσποινα της διοργάνωσης.
Το σκορ άνοιξε ο Λουίς Σουάρεζ στο 10' της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 2-0 ήρθε από αυτογκόλ του Τσερίσεφ.
Οι Ρώσοι έμειναν με 10 παίκτες στο 36' καθώς ο Σμολνίκοφ αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 10 λεπτών. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Καβάνι στο 90'.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Γοδίν, Μπεντανκούρ (63΄ Αρασκαέτα), Νάντες (73΄ Ροντρίγκες), Σουάρες, Τορέιρα, Βετσίνο, Λασάλτ, Κοάτες, Καβάνι (90'+3 Γκόμες), Κάσερες.
ΡΩΣΙΑ (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Τσερίσεφ (38΄ Φερναντές), Γκαζίνσκι (46΄ Κουζουάεφ), Ζόμπνιν, Κουντριάσοφ, Μίραντσουκ (60΄ Σμόλοφ), Σαμέντοφ, Τζιούμπα, Σμολνίκοφ.
 Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος 2-1 (photos)
 Η Σαουδική Αραβία νικησε στις καθυστερήσεις την Αίγυπτο

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σαουδική Αραβία νίκησε με 2-1 την Αίγυπτο και.. έφυγε από το Μουντιάλ με μια νίκη, αφήνοντας στο «μηδέν» την ομάδα του Σαλάχ, που σκόραρε και πάλι.  Με ανατροπή αποχαιρέτησε τα γήπεδα της Ρωσίας η Σαουδική Αραβία με τον Αλ Νταουσαρί να σκοράρει στο 94' για το 2-1.Το σκορ άνοιξε στο 22' Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Αλ Φαράτζ να ισοφαρίζει στο 45' με πέναλτι.
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Σαχρανί, Μ. Χαουσαουί, Οσ. Χαουσαουί, Αλ Μπουράικ, Οταΐφ, Αλ Μοκαουί, Αλ Φαράζ, Αλ Νταουσαρί, Μπαχμπρί (65΄ Ασίρι), Αλ Μουαλάντ (79΄ Αλ Σεχερί)
ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Χανταρί, Αμπντελσαφί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φατί, Χαμέντ, Ελνενί, Σαΐντ (45+7΄ λ. τρ. Ουάρντα), Τρεζεγκέ (81΄ Καχράμπα), Μοσέν (64΄ Σόμπι), Σαλάχ

    GROUP A

  • Ουρουγουάη 9
  • Ρωσία 6
  • Σαουδική Αραβία 3
  • Αίγυπτος

Η τελευταία αγωνιστική στους δύο πρώτους ομίλους της φετινής διοργάνωσης.

Τι θα δούμε σήμερα στο Μουντιάλ
Σήμερα πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική στους δύο πρώτους ομίλους της φετινής διοργάνωσης.

1ος Όμιλος

Δύο δυνατοί σεισμοί ταρακούνησαν Πύλο και Θεσσαλονίκη – Τι λένε οι επιστήμονες

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/seismos-1.jpg

Ταρακουνήθηκαν σήμερα το πρωί η Πύλος και Θεσσαλονίκη από τους δύο σεισμούς που προκάλεσαν ανησυχία και στην Θεσσαλονίκη ξύπνησε και πολύ άσχημες αναμνήσεις. 
Σε διάστημα τριών ωρών οι δύο περιοχές έγιναν το επίκεντρο σεισμικών δονήσεων 5,4 και 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αντίστοιχα.


"Ζητείται Ψεύτης" στο Ξυλόκαστρο

Θεατρική Παράσταση "Ζητείται Ψεύτης" | Θεατρική Ομάδα Γελ Ξυλοκάστρου | 25 Ιουνίου ώρα 20.30 | Θέατρο " Άγγελος Σικελιανός "

Το GRAND SLAM της AMSTEL RADLER ΒEACH VOLLEY SUPERLEAGUE στο Ξυλόκαστρο

http://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/media/k2/items/cache/0fdaaa58698dd5dcc4b72fde2f6291c1_M.jpg

Η καρδιά του Beach Volley χτυπά δυνατά στο Ξυλόκαστρο.
Τα ιστορικά γήπεδα Μπιτς Βόλεϊ «Σφυρή - Καραντάσιου» στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν το GRAND SLAM της AMSTEL RADLER ΒEACH VOLLEY SUPERLEAGUE, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018
Το GRAND SLAM της AMSTEL RADLER ΒEACH VOLLEY SUPERLEAGUE που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, από τον αθλητικό φορέα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Arena και από το ENSO beach volley club by Efi Sfiri, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος αθλητών και υπόσχεται ένα ξεχωριστό αθλητικό διήμερο σε αθλητές και θεατές.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Amstel Radler Beach Volley SUPERLEAGUE είναι το STAR Κεντρικής Ελλάδας, που θα καλύψει τους αγώνες με τηλεοπτικά στιγμιότυπα.
Oι πρωταθλητές/τριες του GRAND SLAM της AMSTEL RADLER ΒEACH VOLLEY SUPERLEAGUE που θα γίνει στο Ξυλόκαστρο θα συμμετέχουν στην τελική φάση που θα γίνει στις Ράχες Φθιώτιδας στις 1 & 2 Σεπτέμβρη 2018
Αναλυτικά το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Σάββατο 30 Ιουνίου 2018
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη 16.00 μμ
Κυριακή 1 Ιουλίου 2018
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη 11.00 πμ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη 12.00 μμ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σύστημα ομίλων
Στα 2 σετ των 15 πόντων
ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Οι νικητές θα κερδίσουν δώρα, μετάλλια, δίπλωμα, tshirt και δωροεπιταγές.
Στους αθλητές/τριες εκδρομείς υπάρχει ειδική προσφορά για διαμονή & διατροφή.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
OFFER
efi@efisfyri.gr
τηλ. 6932561501
Πληροφορίες για τη διαμονή στο Ξενοδοχείο «Απόλλων» κ. Μαυρονάσιος τηλ. 6949066239.


ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Κατασκευή και ανάπλαση πεζοδρομίων στην Τ.Κ. Λυγιάς

http://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/media/k2/items/cache/fa29190c5bdcab9f1b5c736a9b80a76f_M.jpg
Συνεχίζεται η εκτέλεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» στην Τ. Κ. Λυγιάς. Στην επίβλεψη του έργου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. κ. Κων/νος Κουσουλός, και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Νίκος Κεκερής.

Οι άνθρωποι σκέφτονται πιο λογικά νωρίς το πρωί, ενώ το βράδυ πιο συναισθηματικά

pio_snaisthimatikoi_to_brady_apempe.jpg
Ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων μεταβάλλεται, μέσα στο 24ωρο. Οι άνθρωποι σκέφτονται πιο αναλυτικά και λογικά νωρίς το πρωί, ενώ όταν πέφτει το βράδυ, αρχίζουν να σκέπτονται με πιο συναισθηματικό και υπαρξιακό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group) επιθυμεί να προσλάβει Οδηγό Φορτηγού Ε' Κατηγορίας


 
Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group) επιθυμεί να προσλάβει Οδηγό Φορτηγού Ε' Κατηγορίας
 

Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group), στo πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του, ζητά να προσλάβει άτομο για τη θέση του οδηγού φορτηγού Ε' κατηγορίας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας - πληροφορίες: 27410 56001
Βιογραφικά στο email: info@rapgroup.gr 



ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Π. & Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ

Γ. Μανιάτης: "Οι 10 προτεραιότητες της Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής", Άρθρο στο Greek Energy 2018

 
 

Γράφει ο Γιάννης Μανιάτης

Η πατρίδα μας βρίσκεται στο μεταίχμιο της μετεξέλιξής της σ’ έναν σπουδαίο ενεργειακό κόμβο της ευρύτερης περιοχής. Με αφετηρία το ν.4001/2011, όταν υπήρξε η  πρώτη θεσμοθέτηση για τον μετασχηματισμό της εθνικής ενεργειακής αγοράς, διαμορφώσαμε τις μεγάλες εθνικές ενεργειακές προτεραιότητες, ώστε η Ενέργεια και οι Ορυκτοί Πόροι να αποτελέσουν βασικό θεμέλιο του νέου Εθνικού Παραγωγικού Μοντέλου, που δημιουργεί εθνικό πλούτο και νέες θέσεις εργασίας. 

Τους στηρίζουν με επαίνους και ψίχουλα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Τελικά πράγματι επρόκειτο για τα τριάκοντα αργύρια. Έκφραση που παραπέμπει στο ευτελές τίμημα της προδοσίας. Όσες γραβάτες και να φορέσει ο κ. Τσίπρας, όσο θέατρο κι’ αν παίξουν ο ίδιος και οι δανειστές, όσους όρκους αιώνιας πίστης και αν ανταλλάξει με τον Καμμένο, που του επέτρεψε να παραδώσει όνομα, γλώσσα και ταυτότητα στο κράτος των Σκοπίων, όσα ψέματα και αν πουν, όσες παραστάσεις και αν δώσουν πότε στο Καστελόριζο και πότε στο Ζάππειο, όσο θράσος και αν επιδείξουν, όσα και αν διακηρύξουν περί «ιστορικής συμφωνίας» και «απελευθέρωσης από την επιτροπεία» και «νέας σελίδας» και «καινούργιας μέρας που ξημερώνει» και «περί βιώσιμου χρέους» και «η Ελλάδα στους Έλληνες», η πραγματικότητα είναι μία: