Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ντέρμπι κορυφής στη Β Κορινθίας

Στην Β΄ κατηγορία με ώρα έναρξης 16:30 , την Κυριακή του Θωμά , θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική που περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της  διεκδικήτριας της 2ης θέσης ανόδου ομάδος των Αγίων Θεοδώρων και του ήδη πρωταθλητη ΠΑΣ Κλένια

 Η 24 αγωνιστική:
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Θύελλα Κ. Διμηνιού 
ΑΟ Λυκοποριάς - Ποσειδών Κ. Βρύσης 
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Ταρσινά '97 
Αγ. Θεόδωροι - ΠΑΣ Κλένια 
Άρης Βοχαϊκού - Σαρωνικός Γαλατακίου 
ΠΑΣ Κύψελος - Αστέρας Κορίνθου 
Πανευρωστινιακός - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 
ΑΟ Περαχώρας - ΣΦΛ Ολυμπιακός 

Η βαθμολογια:

Διεκόπη το ντέρμπι της Κορίνθου - Μεγάλη βαθμολογική νίκη του Αστέρα Δερβενίου


 
Μετά από διακοπή περίπου ενός μήνα , ξεκίνησε, σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 16:30, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, με την διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής.
 Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, στο γήπεδο του Συνοικισμού  που θα έβγαζε τον πρωταθλητή, μεταξύ του ΠΑΣ Κόρινθος και της  Κορίνθου 2006 δεν έληξε ποτέ. Ο αγώνας που έγινε παρουσία 1.000 φιλάθλων διεκόπη στο 93’, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο με τέρματα 1 – 1 (14’  Βαζέχα – 43΄ Τζανέτος). Την στιγμή της

Διακόπηκε οριστικά το Κορινθιακό ντέρμπι

περισσότερα σε λιγο

Ρωσία: Η Συρία δέχθηκε επίθεση την ώρα που είχε μια ευκαιρία για ειρήνη


Οι ενέργειες που έγιναν σήμερα το βράδυ στη Συρία θα έχουν συνέπειες και όλη η ευθύνη ανήκει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία δήλωσε με ανακοίνωσή του ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον, o Ανατόλι Αντόνοφ.

Επίθεση με πυραύλους στη Συρία από ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία [εικόνες & βίντεο]

Ο Aμερικανός προεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στις 04.00 (ώρα Ελλαδος) σε ομιλία του προς το έθνος, ότι οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία ξεκινησαν στρατιωτικές επιθέσεις κατά της Συρίας.
Οι επιθέσεις αποτελούν αντίποινα για τη χρήση χημικών όπλων από τη συριακή κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Άσαντ κατά του δικού του λαού. «Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός ανθρώπου», δήλωσε ο Tραμπ . «Είναι το έγκλημα ενός τέρατος.»
Στόχος των βομβαρδισμών «ακριβείας» είναι θέσεις που σχετίζονται με τις «χημικές οπλικές δυνατότητες» του καθεστώτος Άσαντ, δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ

Τελευταίο αντίο αυτή την ώρα στον ήρωα σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο


Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Μορφοβούνι Καρδίτσας, την ιδιαίτερη πατρίδα του πιλότου της Π.Α. Γιώργου Μπαλταδώρου που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη με τις σημαίες να είναι μεσίστιες.

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στην εκκλησία του χωριού, ενώ στις 14:00 ξεκίνησε η νεκρώσιμη ακολουθία στον τόπο καταγωγής του.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του και ο αδερφός του Χρήστος. Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο. Κατέρρευσε, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του. Λίγο πριν

Μοιραίοι αντάμα…




Συνάδελφος, με πατριωτική συνείδηση και αίσθημα ευθύνης απέναντι στα εθνικά συμφέροντα, δεν θα αναφερθεί σήμερα ούτε στα έργα και τις ημέρες του υπουργού Εθνικής Αμυνας, από την ανάληψη του κρίσιμου χαρτοφυλακίου ως σήμερα, ούτε και στη ζημία που προκαλεί αδιαλείπτως στη χώρα.

Να μη ρίξουμε νερό στο μύλο των «απέναντι», καταγράφοντας όσα μπορεί να είναι χρήσιμα σε κακόπιστους γείτονες. Η ώρα να αποδοθούν ευθύνες ας περιμένει.
Αλλωστε και η όποια αξιολόγηση της ζημίας είναι χωρίς νόημα σήμερα που το πένθος για τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο είναι πανελλήνιο. Δεν υπάρχει Ελληνας να μη σκεφτεί την προσφορά του στην πατρίδα, αλλά και την οικογένεια που άφησε πίσω του. Η Βουλή χθες έκανε το πρώτο βήμα. Φτάνει η ορφάνια της οικογένειάς του.

Ο Πούτιν φρενάρει την περαιτέρω… βόλτα στο φρενοκομείο


Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Στην εποχή κατά την οποία η δική του Ρωσία έχει αλλάξει τις ισορροπίες που κληρονόμησε στην ανθρωπότητα το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, ήταν εύλογο και αναμενόμενο ότι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα… φρέναρε την περαιτέρω βόλτα στο φρενοκομείο μιας πολεμικής αντιπαράθεσης στη Συρία.
Ο Ρώσος Πρόεδρος ήταν εξαιρετικά προσεκτικός στην τοποθέτησή του, μετά την επίθεση ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας και Γαλλίας κατά των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Και εστίασε σε αυτό που… καταλαβαίνει όλος ο πλανήτης.
Η ανθρωπιστική κρίση που γέννησε τις μεταναστευτικές ροές, θα ενταθεί.
Τα υπόλοιπα είναι συζητήσιμα

ysterografa.gr

Γιώργος Τσόγκας: Επισκέψεις σε Κέντρα Υγείας, ΠΕΔΥ και ΤΟ.Μ.Υ. Ν. Κορινθίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Μια σειρά επισκέψεων σε μερικά από τα Κέντρα Υγείας του Ν. Κορινθίας, στο Π.Ε.Δ.Υ. Κορίνθου, και 1ο και 2ο ΤΟΜΥ Κορίνθου, πραγματοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ. Γιώργος Τσόγκας.