Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΑΟ Λουτρακίου 1 - 0 τη Ρόδο, Ο Πέλοπας λόγω κακοκαιρίας δεν εφτασε στη Ρόδο.

http://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/01/P1010161.jpg


Με την 14η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα στους «νοτίους» ομίλους της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στον 6ο όμιλο ο Εθνικός επικράτησε με 1 - 0 στο ντέρμπι κορυφής της Προοδευτικής, και της ξέφυγε  με +4 βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν. 
συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων ενώ αναίσθητος με φορείο έφυγε από το γήπεδο, ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής, Βαγγέλης Ντάγκας, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότουλάμψης για να… διαλύσει την ένταση.

ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ / ILLIBERAL DEMOCRACY

Της Λέττας Καλαμαρά 

Στο Σύνταγμα της χώρας, μία λαοθάλασσα εθνικά αγανακτισμένων Ελλήνων και Ελληνίδων εξέφρασε το δημοκρατικό δικαίωμα διαφωνίας της με τον εκλεγμένο συνταγματικά αντιπρόσωπό της, Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος οφείλει να  αντιπροσωπεύει το λαό και δεν το πράττει. Την εμμονή του ή κατά άλλους πολιτική ανταλλαγή να σηματοδοτήσει την προσφορά του στην πατρίδα και την παραμονή του στην εξουσία με την παράδοση της ιδιότητας των Μακεδόνων, απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο κάλπικο έθνος που μας

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο και την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου 2.2.2018, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε:
«Είμαι Ήρεμος και Έτοιμος»
Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε:
«Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους»

Alexandra Tragka/ Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Καρκίνος και Διατροφή


karkinos_diatrofi_papachristos.jpg«Είμαστε ό,τι τρώμε, ό,τι σκεφτόμαστε και ό,τι αναπνέουμε». Η φράση αυτή εμπεριέχει μέσα της μεγάλη αλήθεια καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία ερευνών συνηγορούν υπέρ της συσχέτισης της διατροφής και της κατάστασης της υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Έρχονται νέες ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία -Πόσο θα μας κοστίσουν

Η διαδικασία αντικατάστασης παλαιών ταυτοτήτων ξεκινάει καθώς το κείμενο της προκήρυξης είναι έτοιμο, με επόμενο στάδιο την κατάθεση προσφορών από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως με σχετική τεχνογνωσία.

ΑΣΕΠ-Προκήρυξη μόνιμων δήμων: Ιδού τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων (πίνακες)

 
Tα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων όπως αυτά περιγράφονται στην Προκήρυξη 3Κ/2018 που, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, δημοσιεύθηκε χθες στο ΦΕΚ, παρουσιάζει η ιστοσελίδα. Σύμφωνα με την προκήρυξη «κάθε υποψήφιος εφόσον κατέχει τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, κατατάσσεται κατά κλάδο ή ειδικότητα σε πίνακες κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας, όπως αυτή προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολόγησης των παρακάτω (ανά κατηγορία), κριτηρίων που προβλέπονται στο

ΟΙ "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(φΩΤΟ ))

Φωτογραφία του Basilis Lalos.Φωτογραφία του Basilis Lalos.
Φωτογραφία του Basilis Lalos.Φωτογραφία του Basilis Lalos.
Φωτογραφία του Basilis Lalos.Φωτογραφία του Basilis Lalos.
Φωτογραφία του Basilis Lalos.Φωτογραφία του Basilis Lalos.

Οι αμυγδαλιές στον λόφο Ραπανά...

 Φωτογραφία της Sotiria Dimopoulou.
Tης Σωτηρίας Α. Δημοπούλου

Όταν ήμουν παιδί, λάτρευα να περνάω ώρες πολλές κάτω από μια ανθισμένη μυγδαλιά... Αρχές Φλεβάρη έτρεχα μόνη μου, στις πλαγιές του λόφου Ραπανά ο οποίος έστεκε ως πυραμίδα, κάτω από το θρυλικό Πιτσαδέικο Βουνό. Εκεί είχα εντοπίσει έναν αγρό γεμάτο μυγδαλιές...

Οργή λαού στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Χιλιάδες ΟΧΙ στον Τσίπρα


Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος δίνοντας βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Συλλαλητήριο: Συναγερμός! Αγνοείται ένα παιδάκι, εκκλήσεις από τα μεγάφωνα | Newsit.grΟι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι διαδηλωτές ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο πολίτες. Από την πλευρά της η ελληνική αστυνομία αναφέρει ότι οι διαδηλωτές υπολογίζονται στους 140 χιλιάδες, την ώρα που οι διοργανωτές κάνουν λόγο για 1,5 εκατομμύριο πολίτες.

Ο ΠΑΟ γλίτωσε το... γενέθλιο κάζο και την ήττα...0-0 με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟ γλίτωσε το... γενέθλιο κάζο, «Χ» σε Λάρισα, Τρίπολη
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από το... κάζο στα 110α γενέθλιά του και με σωτήριες αποκρούσης κράτησε τον Παναιτωλικό στο μηδέν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.
Οι «πράσινοι» με βάση την εικόνα του ματς θα πρέπει να αισθάνονται και

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μεγάλη επιτυχία στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης παρουσία του Βασίλη Κικίλια



Κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ Ξυλοκαστρου
Με εξαιρετικη επιτυχια διεξήχθη η κοπή της πίτας της ΔΗΜ Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δήμου  Ξυλοκαστρου - Ευρωστίνης, στο Mare Marine ,στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου.    Κεντρικός ομιλητής ηταν ο Βασιλης Κικιλιας ενω εντύπωση και ενθουσιασμο προκαλεσαν τα δύο βίντεο που έδειχναν στιγμές απο την ιστορια της Νέας Δημοκρατίας .
Παλιοί και νέοι φίλοι έδωσαν βροντερό "παρών".που υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜ Τ.Ο. Ξυλοκαστρου - Ευρωστίνης γιατρός Αναστάσιος Γκιολής, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, ο πρώην  Υπουργός και βουλευτης Νίκος Ταγαράς, οι τεως βουλευτές κα Αθηνά Κόρκα και Κώστας Κόλλιας, ο τομεάρχη του κόματος στην Κορινθία , ναύαρχος Νίκος Φατούσης. ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης ,οι πολιτευτές Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία κ.κ. Γιώτα Μπάγκα, Γρηγόρης Καρπούζης, Γεωργιος Πετρίτσης, οι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι Απόστολος Παπαφωτίου, Μαριλένα Σούκουλη , ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος, ο κ. Σαργκεντάνης, στελέχη της ΝΔ, ο Αντιδημαρχος κ. Δήμητρης Κάσσιος, Δημοτικοι σύμβουλοι , προέδροι τοπικων κοινοτητων , Στελεχη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, και πλήθος κόσμου από το Ξυλόκαστρο , το Δερβένι και τα χωριά της περιοχής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: