Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Μονόδρομος η νίκη της Κυριακής για τους Πειραιώτες

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακοσ
Το ματς της Κυριακής στις 19:00 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια για να αφήσει άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι τρεις πόντοι είναι μονόδρομος και πρέπει να τους κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι»! Πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν το στόχο τους.


Όσο κι αν ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, όσο καλή πορεία κι αν έχει κάνει κι αν παραμένει αήττητος, η έκβαση του ματς θα εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. Εάν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που πρέπει, παίξουν όπως πρέπει, δεν έχουν αντίπαλοι στην Ελλάδα. Καθορίζουν την τύχη του ματς με την απόδοσή τους.

Το θέμα είναι όλα είναι στα... χέρια των παικτών του Ολυμπιακού. Εάν έχουν την απόδοση που μπορούν και πρέπει να έχουν για ένα ματς που κρίνονται τόσα πολλά, τότε θα πάρουν το τρίποντο. Αρκεί να μην «πετάξουν» πάλι το πρώτο ημίχρονο και να ακολουθήσουν το πλάνο που θα έχει ετοιμάσει ο Μαρτίνς, ώστε να φύγουν νικητές από την έδρα του Ατρόμητου.
Οι Πειραιώτες πρέπεινα  μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό, να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ ώστε να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για να φύγουν με τη νίκη από την έδρα του Ατρόμητου.
parapolitika.gr