Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησε με "διπλό" ο Πανιώνιος στη Κερκυρα

Superleague: Διπλό για Πανιώνιο στην Κέρκυρα! | Newsit.gr
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε νικηφόρα στην εφετινή Super League. Με γκολ του Ντουρμισάι στο 53′ η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας.

Η ΑΕΚ άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φετινή Super League.νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Σκληρή… για να πεθάνει! | Newsit.gr Παρά το γεγονός ότι έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες σε ένα επεισοδιακό ματς, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League. Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με περισσότερο επιθετική διάθεση απ’ ό,τι ο Παναιτωλικός και άνοιξε σχετικά γρήγορα το σκορ, με πέναλτι. Το κέρδισε ο Τρίστασον σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Πάουλο, ο οποίος

"Γκέλα" ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά

http://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/08/paok2-768x557.jpg
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της super league καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό πετώντας δύο βαθμούς.Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός στη Λειβαδιά, και απέφυγε την ήττα χάρη σε δύο σωτήριες επεμβάσεις του Ροντρίγκο Ρέι στην επανάληψη. Αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές, αφού οι διαμαρτυρίες του Λουτσέσκου δεν άρεσαν

Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Νεκρός βρέθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με τον Λεβαδειακό. Ο άτυχος οπαδός βρισκόταν στις ταβέρνες της περιοχής μαζί με άλλους φιλάθλους του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και, σκαρφαλώνοντας στον

Ολονύχτια μάχη με την φωτιά στην Ζαχάρω. Απειλήθηκαν τα χωριά Ροδινά και Κοστομέρα

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/08/fotia-varnavas-1000.jpg
Καλύτερη είναι, το βράδυ της Κυριακής, η εικόνα του πύρινου μετώπου στην Ζαχάρω Ηλείας χωρίς όμως να έχει ελεγχθεί το μέτωπο.
Η πυρκαγιά μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή των Ροδινών, αλλά χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Μεγάλη φωτιά στα Ροδινά Ζαχάρως - Εγκλωβίστηκε πυροσβεστικό όχημα – Καίγεται δάσος που έγινε στάχτη το 2007!

Φωτογραφία του Basilis Lalos.
Μεγάλη δασική πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 15.00 στην περιοχή Ροδινά Ζαχάρως. 
Φωτογραφία του Basilis Lalos.Η φωτιά καίει σε περιοχή με αναγεννημένο δάσος που είχε γίνει στάχτη πριν από 10 χρόνια σε πλαγιά. Μεγάλη είναι η  κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ έχουν κληθεί και τα εναέρια μέσα να συνδράμουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα πυροσβεστικό όχημα εγκλωβίστηκε στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Το προσωπικο είναι καλά στην υγεία του.
Στη μάχη της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο. Ρίψεις πραγματοποιεί ένα καναντέρ και 5 πετζετέλ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής.
H φωτιά φαίνεται από την εθνική οδό. Μια φωτιά που στους κατοίκους της περιοχής ξυπνάει εφιάλτες ενώ
ηχεί η καμπάνα στο χωριό Ρόδινα που έχει περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα.

Ντόρτια με το καλημέρα ο Ολυμπιακός στην «πρεμιέρα» της Super League κόντρα στην ΑΕΛ

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο νέο πρωτάθλημα. Τι κι αν δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο; Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός  Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι επικράτησε της ΑΕΛ με 4-1 στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague, πανηγυρίζοντας για έβδομη σερί σεζόν τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. . Έτσι ξεκινά με νίκη στη Super League 2017-18 και ανεβαίνει από νωρίς, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.