Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε ο Πλατανιάς για να «καθαρίσει» τον Λεβαδειακό

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε ο Πλατανιάς για να «καθαρίσει» τον Λεβαδειακό 
Δύο στα δύο για τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε και τον Λεβαδειακό με 3-2 στα Χανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με το Μανούσο να σκοράρει δύο φορές (18΄,25΄) και τον Γιώργο Γιακουμάκη να βρίσκει ξανά δίχτυα (34΄). Για τους Βοιωτούς μείωσε στο 38΄ ο Καραχάλιος, ενώ στον 72΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης δαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Κρήτες να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο ξεκίνημα της περιόδου απέναντι σε μία ομάδα με πολλά αμυντικά προβλήματα, η οποία παρότι πάλεψε και είχε σαφώς καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (82΄ Ντεβεσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70΄ Τσουράκης), Μανούσος (90΄+2 Στάθης), Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ.Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (56΄ Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (63΄ Καλτσάς), Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46΄ Τόνι Σίλβα).

«Συμφωνία Αλήθειας» Live: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ



Με βασικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά αυτήν την ώρα στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για «ιστορική ευθύνη» που έχει να οδηγήσει τη χώρα «στην οριστική έξοδο από την κρίση».
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ασκήσει σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, λέγοντας πως «με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ανάκαμψη δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ» και να μιλήσει για ανάγκη ενός «τολμηρού άλματος στο μέλλον».
«Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για τη φυγή προς τα εμπρός. Η απομάκρυνσή του κ. Τσίπρα από την εξουσία είναι ιστορική αναγκαιότητα για τον τόπο. Πρέπει να φύγει. Το συντομότερο», θα συμπληρώσει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει από τη ΔΕΘ ένα «κοστολογημένο», όπως θα τονίσει, πρόγραμμα συγκεκριμένων μέτρων οικονομικής πολιτικής, στην κατεύθυνση μείωσης της φορολογίας και αντίστοιχης μείωσης της κρατικής δαπάνης, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε βάθος διετίας.

Η Δάφνη Εξαμιλίων πήρε πρόκριση στα πέναλτι 5 - 4 τον Αγιο Γεωργιο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-90hROJUCP_p_pONGfb6FrZ32Mw7SUU7V-iHcfz8MtuBIC3tlRTVrNO3IGjDZcz7CuRVlOhipv8f1LISytfFDO-8T76N9FH7-d_AAEWh3kclCDAf3nGmBTB0jHsbx2I0-XXuIa-z9vY8/s1600/%25CE%2594%25CE%2591%25CE%25A6%25CE%259D%25CE%2597+%25CE%2595%25CE%259E%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2599%25CE%259B%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%259D+2010-2011.JPG
Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας  κέρδισε η Δαφνη Εξαμιλίων , νικώντας 5 - 4 στα  πέναλτι την αξιόμαχο ομάδα του Αγίου Γεωργίου μετά από άσφαιρο κανονικό αγωνα και παράταση.
Μαζί με την Δάφνη Εξαμιλίων, προκριθηκαν στη β φάση του κυπέλλου ο Ισθμιακός ( επικράτησε με 4 - 1 του ΑΟ Ρομά), ο ΠΑΟ Κουταλά ( 3 - 0 τα Ταρσινά ΄97), η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου ( 1 - 0 τον Σαρωνικό) και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου ( νίκησε με 2 - 0, στο Ζευγολατιό, τον 'Αρη Βοχαϊκού).
Στην Β΄ φάση του κυπέλλου, χωρίς αγώνα έχουν περάσει οι ομάδες:

Τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες και οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση θα παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ

Μητσοτάκης: Με οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση στη ΔΕΘΤη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
Πρόκειται για τον «οδικό χάρτη» της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.
Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πανιιώνιος την "έπνιξε" στα Πηγάδια , 0 - 2 την Ξάνθη

Ξάνθη - Πανιώνιος 0-2
Με τη… φόρα της πρεμιέρας στην οποία νίκησε με επιβλητικό τρόπο τον Αστέρα, συνέχισε και στην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ο Πανιώνιος. Αυτή τη φορά η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης στα «Πηγάδια» κι έκανε το 2Χ2 φτάνοντας τους 6 βαθμούς! 
Αντιθέτως, η Ξάνθη απογοήτευση και πάλι, καθώς μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ γνωρίσε μία ακόμη, αυτή τη φορά εντός έδρας. Σοτζαεϊ στο 5' και Ρισβάνης στο 16' τα γκολ των νικητών.
Οι Νεοσμυρνιώτες ευτύχησαν να «ανοίξουν το σκορ» στο 5ο λεπτό με την πολύ ωραία προσπάθεια του Σοτζέι που μπήκε στην περιοχή της Ξάνθης και με πλασέ «παραβίασε» την εστία του Ζίβκοβιτς (0-1). Στο 15΄ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Ζίβκοβιτς «νίκησε» τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 16΄.
Ο Βλάχος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά και την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Ξάνθης (0-2). Στο 21΄ ο Πανιώνιος βρέθηκε «μια ανάσα» από το 0-3, αλλά ο Φούντας, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από την κεφαλιά του Ρισβάνη, την έστειλε πάνω στον Ζίβκοβιτς.
Στο 36΄ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ, ενώ στο 41΄ η Ξάνθη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Βασιλακάκης βρέθηκε μόνος του, αλλά καθυστέρησε και τελικά πάσαρε στον Νιέτο που δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Στην εξέλιξη οι παίκτες του Πανιωνίου βγήκαν στην αντεπίθεση, αλλά ο Φλίσκας με τάκλιν έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Στο 50΄ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ, ενώ στο 73΄ η Ξάνθη είχε την καλύτερη στιγμή της στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Ράνου από το κόρνερ του Τριάδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη.
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (57΄ Τριάδης), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46΄ Ορφανίδης), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (74΄ Καμαρά), Νιέτο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Κόρμπος, Φούντας (65΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (83΄ Ενγκόγκ), Γκιοατά, Αντωνιάδης, Σιώπης, Μπεν (90΄ Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Σοτζέι.

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε Βέροια και Καυτανζόγλειο

Livescore: Ξάνθη - Πανιώνιος (0-2), Βέροια - ΑΕΚ (20:00)
Με τρεις αναμετρίσεις ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στις 16:00 η Ξάνθη φιλοξενεί τον Πανιώνιο, στις 18:15 ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ στις 20:00 η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Βέροιας.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αναμένεται αν έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ενώ νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. ο Ατρόμητος τον Πανιτωλικό και η Κερκυρα την Λάρισσα

Τέλος την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Τρίπολη, κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα. 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής 

ΣΑΒΒΑΤΟ
16:00 (Ξάνθη) Ξάνθη-Πανιώνιος
18:15 (Περιβολίων) Πλατανιάς-Λεβαδειακός
20:00 (Βέροια) Βέροια-ΑΕΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ
16:00 (Α. Νικολαίδης) Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
18:15 (Περιστέρι) Ατρόμητος-Παναιτωλικός
18:15 (Κέρκυρα) Κέρκυρα-ΑΕΛ
20:30 (Καυτανζόγλειο) Ηρακλής-Ολυμπιακός

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Η Σπάρτη με συνολικό σκορ 5-1, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.


Η  Σπάρτη με συνολικό σκορ 5-1, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στη σημερινή ρεβανς που έγινε στο γήπεδο της Λιβαδειάς λόγω του ότι το δημοτικό στάδιο Σπάρτης δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης , η τυπικά γηπεδούχος Σπάρτη αναδείχθηκε ισόπαλος του Παναιγιαλείου με τέρματα 1 - 1.
Οι Λάκωνες πήραν προβαδισμα στο σκορ με σουτ στο 34΄ του Ηλιόπουλου, ενώ οι Αιγιώτες ισοφάρισαν στο 66 με κεφαλιά του Βλάχου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 70 ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου Στρέζας απέκρουσε πέναλτι του Νεμάνια Αρσενίεβιτς
Η αναμέτρηση ήταν μια τυπική διαδικασία μετά την επιβλητική επικράτηση των Λακώνων στο πρώτο παιχνίδι με 4-0, που με συνολικό σκορ 5-1, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (54′ Οικονομόπουλος), Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν., Αναστασάκος (46′ Αρσενίεβιτς Φ.), Μπουντόπουλος (71′ Βελλίνης).
Παναιγιάλειος (Βόκολος):Στρέζος, Πολυχρονιάδης (73′ Σανδραβέλης), Κοντοές, Βλάχος, Ρότα, Μπούζας (32′ Στίκας), Μωυσίδης, Σκαρτσίλας (56′ Κρητικός), Μπουρλάκης, Κατίδης, Ξόμπλιος.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ποδοσφαιρική δράση το Σαββατοκύριακο στη Κορινθία , με αγώνες Κυπέλλου 
( Α΄ φάση) καθώς και αρκετά φιλικά παιγνίδια προετοιμασίας εν όψει των νεων πρωταθλημάτων που αρχίζουν το επόμενο Σαββατοκύριακο ( 24/25 Σεπτεμβρίου)

Σε απευθίας σύνδεση από το γήπεδο των Εξαμιλίων οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ... Εδώ Δερβένι", το Live 24 gr, τo GREEKRADIOS και το HELLENIK RADIO RERTH ( Αυστραλία) μεταδίδουν  σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση τον αγωνα Κυπέλλου 
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η πρώτη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας. 
Σήμερα Σάββατο γίνονται στις 16:30 οι 5 πρώτοι αγώννες  του Κυπέλλου. Στο Ζευγολατιό ο Άρης Βασιλικού αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ στο "Γιάννης Στέφας" στα Ίσθμια, ο Ισθμιακός μονομαχεί με τον ΑΟ Ρομά. Στα Εξαμίλια η Δάφνη υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο, ενώ στον Αγιο Βασίλειο η Πρόοδος φιλοξενεί τον Σαρωνικό Γαλατακίου, όπως στο Σολομό ο ΠΑΟ Κουταλά, την  ομάδα των Ταρσινών,
Την Κυριακή την ίδια ώρα για το Κύπελλο Κορινθίας την πρόκριση στην επόμενη φάση διεκδικούν αλλές 10 ομάδες. Στο Σταδιο του Βέλου η τοπική Ελλάδα αντιμετοπίζει τον Α.Σ. Λουτρακίου, ενώ στο "Γιάννης Στέφας" στα Ίσθμια, ο ΑΟ Περαχώρας μάχεται με τον Πανκαμαριακό.. Στις Κλένιες η τοπική ομάδα φιλοξενεί τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ στα Αθίκια ο Αγιάννης υποδέχεται τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου.Τέλος στο Πετρί ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών μάχεται με τον ΑΟ Ασπρόκαμπου

Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ( Πρόγραμμα)
 ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09/2016 16.30’ 
 Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑ  - ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97
 ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΡΟΜΑ
 ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09/2016 16.30’
 ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ  - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
 Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  - Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Υπενθυμίζουμε οτί χωρίς αγώνα στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου έχουν περάσει οι ομάδες: Πανσολυγειακός, Θύελλα Πετρίου, Αστέρας Δερβενίου, Κόρινθος ΄06, Θύελλα Κάτω Διμηνιού, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Αίας Κορίνθου, Παννεμεατικός, ΠΑΣ Κύψελος, Αετός Κρυονερίου, Ολυμπιακός Άσσου, Αστέρας Κορίνθου, Απέσσας Χαλκίου, Τενεάτης Αθικίων, Πέλοπας Κιάτου, Εθνικός Ξυλοκέριζας, ΑΟ Μαψού, ΠΑΣ Κόρινθος, ΑΟ Σπαθοβουνίου, Ατρόνητος Χιλιομοδίου, Ποσειδών Κυρά Βρύσης και Ηρακλής Λεχαίου.


ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Τους τελευταίους φιλικούς τους αγώνες δίνουν οι ομάδες της Κορινθίας αυτό το Σαββατοκύριακο , εν όψει των νεων πρωταθλημάτων που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα ( 24/25 Σεπτεμβρίου)
  Το Σάββατο στις  17.30’στο Κιάτο  ( Πλαστικό) ο Πέλοπας Κιάτου αντιμετοπίζει σε φιλικό αγώνα τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής αγωνίζεται με την Κόρινθο ΄06 . Την ίδια ώρα στο Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ ο Παννεμεατικός εκδράμει για φιλικη κόντρα με το Πανσολυγειακό, στο Σοφικό. Στο Λεχαιο ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Την Κυριακή την ίδια ώρα στο "Κώστας Βυζάς" στο Δερβένι  η Λυκοποριά και ο Πανευρωστινιακός; μονομαχούν σε φιλικό αγώνα, ενώ ο ΑΟ Λεχαίου , στην έδρα του αντιμετωπίζει τον Αστέρα Κορίνθου

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09/2016 17.30’
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -  ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
 ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ  -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
’Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09/2016 17.30’
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ  - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ  

Σπάρτη - Πανιαγιάλειος, «πράξη δεύτερη» για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.


Με τη ρεβάνς της Σπάρτης κόντρα στον Παναιγιάλειο άνοιγε στις 3.00 το απόγευμα, η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της α’ φάσης του Κυπέλλου. Ελλάδος. Μια αναμέτρηση-τυπική διαδικασία μετά την επιβλητική επικράτηση των Λακώνων στο πρώτο παιχνίδι με 4-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς λόγω του ότι το δημοτικό στάδιο Σπάρτης δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 
Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, οι Καρτσαμπάς, Φ. Αρσενίεβιτς πήραν τις θέσεις των Γκαλίτσιου και Μπανούση στην αποστολή. Στην αντίπερα όχθη, οι Αιγιώτες ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας χωρίς τους Αθανασόπουλο, Τσιλιγκίρη, Πατινιώτη, Μιχαλόπουλο και Καζναφέρη.
Ο αγώνας αυτή την στιγμή βρίσκεται στο ημίχρονο και η Σπάρτη προηγείται των Αιγιωτών 1 - 0 με το τέρμα που σήμείωσε με σουτ στο 34΄ του Ηλιόπουλου.
ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν., Αναστασάκος, Μπουντόπουλος.
Παναιγιάλειος (Βόκολος):Στρέζος, Πολυχρονιάδης, Κοντοές, Βλάχος, Ρότα, Μπούζας (32′ Στίκας), Μωυσίδης, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Κατίδης, Ξόμπλιος.
για τον αγωνα περισσότερα στο τέλος του αγωνα...
Στην άκρη μπαίνουν όλα τα θέματα στον ΟΦΗ εν όψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Το 0-0 του πρώτου αγώνα βάζει σε καθεστώς πίεσης τους Κρητικούς, καθώς ένας αποκλεισμός θα είναι ιδιαίτερα επιζήμιος, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και σε θέμα γοήτρου.Στο αγωνιστικό κομμάτι, η απουσία του Νάστου είναι κάτι παραπάνω από κομβική, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να έχει στη διάθεσή του δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: τους Ράντο και Μπολάκη. Αντίθετα, και πάλι εκτός θα είναι οι Μπουρσέλης και Κομεσίδης.Τέλος, ελεύθερος έμεινε από τους «μελανόλευκους» ο Μανώλης Φουκαράκης. Οπως ανακοινώθηκε, η λύση της συνεργασίας έγινε για αγωνιστικούς λόγους, μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Σπάρτη - Πανιαγιάλειος (4-0) 3μ.μ. ΟΤΕ Sport 8
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
Αχαρναϊκός - ΟΦΗ (0-0) 3μ.μ. ΟΤΕ Sport 8

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γ΄ Εθνική 2η αγωνιστική: Ζευγολατιό - Μεγαλόπολη και Παναργειακός - Λουτράκι

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα, το πρωτάθλημα στον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο ΑΟ. Ζευγολατιού, μετά την επιτυχία στην Μεσσηνία, επί του Τσικλητήρα Πύλου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος , αγωνίζεται αύριο για πρώτη φορά στην έδρα του με αντίπαλο τη Δόξα Μεγαλόπολης, με στόχο το "τρίποντο". Αντίθετα δοκιμασία περιμένει τον ΑΟ Λουτρακίου που αγωνίζεται στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ήττες. 
Δοκιμασία περιμένει τη Παναχαϊκή στην έξοδό της στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό που θα προσπαθήσει για την πρώτη του νίκη. 
Στη Κάτω Αχαϊα θα γίνει το γειτονικό ντερμπι ανάμεσα στην Αχαϊκή και τον ΠΑΟ Βάρδας, τη στιγμή που στην Αμαλιάδα ο Αστέρας υποδέχεται τον ΑΟ Χαλκίδας. Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός μάχεται με την Ένωση Ερμιονίδας, ενώ η Θήβα υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου. Τέλος ρεπό έχει ο Φωστήρασ

Η 2η αγωνιστική   

Θήβα – Τσικλητήρας Πύλου
ΑΟ Ζευγολατιού – Δόξα Μεγαλούπολης
Αχαϊκή – ΠΑΟ Βάρδας
Αστέρας Αμαλιάδας – Χαλκίδα
Αιολικός – Παναχαϊκή
Παναρκαδικός – Ένωση Ερμιονίδας
Παναργειακός – ΑΟ. Λουτρακίου 
Ρεπό ο Φωστήρας