Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Τα ορεινά ή τα πεδινά;

Ο καρκίνος ξεπέρασε την καρδιά ως κύρια αιτία θανάτου στην Ευρώπη

logo newsletter




stogiatrokarkinos.jpgΟ καρκίνος ξεπέρασε την καρδιά ως κύρια αιτία θανάτου στην Ευρώπη


Οι καρδιαγγειακές παθήσεις σκοτώνουν σήμερα

Ποιοι επιχορηγούμενοι φορείς υποχρεούνται να αναρτούν πράξεις στη Διαύγεια (εγκύκλιος)

Μέχρι 31 Οκτωβρίου πρέπει να αναρτήσουν στη Διαύγεια όλες τις πράξεις στις οποίες προχώρησαν εντός του 2015, όλοι οι φορείς που επιχορηγήθηκαν από το δημόσιο με ποσό άνω των 3.000 ευρώ εντός του προηγούμενου έτους.
Αυτό προβλέπει ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη που στάλθηκε σε όλους τους φορείς του δημοσίου.

Ευρωπαϊκή διασυνοριακή ποδηλατική περιοδεία NowWeBike



Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες ώστε να ευαισθητοποιηθούν στη χρήση του ποδηλάτου στον αντίποδα της ακινησίας και της καθιστικής ζωής απηύθυνε ο
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Πράσινες Διαδρομές κ. Γεώργιο Φαρφαρά και τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο, για την Ευρωπαϊκή διασυνοριακή ποδηλατική περιοδεία NowWeBike και την εκκίνηση της ποδηλατικής βόλτας ελπίδας Journey of Hope την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016,

Ο Στυλιανίδης απαντά στους λασπογράφους του Ψυχάρη: άθλιος πόλεμος στον Καραμανλή γιατί δεν έσκυψε το κεφάλι σε συμφέροντα εντός και εκτός της χώρας

karamanlis-stylianidis-kyvernhsh
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, που δέχεται επιθέσεις στα social media αλλά και από μισθοφορικά έντυπα επειδή στηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, περνά στην αντεπίθεση και απαντά τεκμηριωμένα σε όσους επιχειρούν να εμπλέξουν τον ίδιο αλλά και τον Κώστα Καραμανλή σε ιστορίες συνομωσίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή ήταν και η λάσπη κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόσο κατά τις εθνικές εκλογές όσο και κατά την εσωκομματική προεκλογική περίοδο της ΝΔ. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, επιπλέον δίνει δείγματα γραφής της κυβερνητικής θητείας του, τραβά διαχωριστικές γραμμές από τις θεωρίες των άκρων του Αντώνη Σαμαρά και επαναδιατυπώνει με το δικό του τρόπο το προφίλ της Καραμανλικής Κεντροδεξιάς που έχει ως διαχρονική αξία και θέση την Εθνική συναίνεση και τον Πατριωτισμό στα μεγάλα Εθνικά θέματα.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανάρτησε το ακόλουθο κείμενο ως απάντηση στους λασπογράφους της εφημερίδας «Τα Νέα» που εκτελούν διαταγές Σταύρου Ψυχάρη ήτοι του συστήματος που υπερασπίζεται το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και την «ορθή» υποδούλωση της χώρας στο Μνημόνιο.

Έτοιμο το νέο λογότυπο στη φανέλα του Αστέρα - Χειρουργήθηκε ο Τριανταφυλόπουλος

έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου. - See more at: http://www.asterastripolis.gr/first-team/981-kwnstantine-eimaste-dipla-sou.html#sthash.ie51ZmPa.dpuf
έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου. - See more at: http://www.asterastripolis.gr/first-team/981-kwnstantine-eimaste-dipla-sou.html#sthash.ie51ZmPa.dpuf
http://www.vectorsland.com/imgd/l51394-pae-asteras-tripolis-logo-41800.pngΤο νέο, όμορφο λογότυπο, για τα δέκα χρόνια της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκ, θα συνοδεύει τις εμφανίσεις της ομάδας που ήδη βρίσκονται στο κατάστημα πώλησης επίσημων προιόντων, στο κέντρο της Τρίπολης.
Όσοι έχουν ήδη αγοράσει την φανέλα της ομάδας, μπορούν να πηγαίνουν στο κατάστημα της ΠΑΕ Αστέρας και να προσθέτουν το νέο λογότυπο.
Εν’ τω μεταξύ, σήμερα στην Αθήνα έκανε επέμβαση στο πόδι του ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου..
Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου και μετά την απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, η ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους.
- See more at: http://www.asterastripolis.gr/first-team/985-filiko-asteras-panaitolikos.html#sthash.jPdTEMh5.dpuf

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η "ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ" ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


Φωτογραφία του χρήστη Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου.
Ευχαριστούμε θερμά, τα Μέλη του Εμπορικού μας Συλλόγου, που προσέλκυσαν χιλιάδες κόσμου εχθές το βράδυ στην πόλη μας.
Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους επισκέπτες και καταναλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής μας αγοράς.
Η χθεσινή επιτυχία, των πλημμυρισμένων, από κόσμο, δρόμων της πόλης μας, δίνει σε όλους μας την αισιοδοξία για νέες δράσεις από τον Εμπορικό μας Σύλλογο!
Σας ευχαριστούμε θερμά!

                                                 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κύριος Βασίλης Νανόπουλος τίμησε με την παρουσία του την χθεσινή μας βραδιά.
Τον ευχαριστούμε για την συνεχή και μακρόχρονη στήριξη του στον Εμπορικό μας Σύλλογο.


 ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Κοντονής: Αναβολή στο πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου

kontonis
Ο  Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε την αναβολή κάθε δραστηριότητας στη Super League τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ̈: “Ζωούπολη” , “Το παιχνίδι του χρήματος”

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ̈Το Διάλειμμα ̈
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 – 10 η συνεχή χρονιά

Πέμπτη 18/8 (9:00 μ.μ.)

 “Ζωούπολη” (Κινούμενα σχέδια, 108 ́, 2016)

Σκηνοθεσία : Μπ. Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεσή τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό. Η νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια της Disney με πρωταγωνιστή... ολόκληρο το ζωικό βασίλειο!



Πέμπτη 18/8 (11: 00 μ.μ.) - Παρασκευή 19/8 (10:00 μ.μ.) 

“Το παιχνίδι του χρήματος” (Θρίλερ, 98 ́, 2016) 

Σκηνοθεσία : Τζόντι Φόστερ
 Πρωταγωνιστούν : Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο' Κόνελ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, Ντομινίκ Γουέστ 

Ο Lee Gates (George Clooney), είναι ένας οικονομικός αναλυτής διάσημος από την τηλεοπτική του παρουσία. Δίνει επενδυτικές συμβουλές κάνοντας show με τη βοήθεια παράξενων ηχητικών εφέ και διαφόρων αντικειμένων που κουβαλά μαζί του στο πλατό. Παρά την ανορθόδοξη προσέγγισή του έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους "γκουρού" της Wall Street. Μετά την συστηματική προώθηση από τον Gates μιας μετοχής που αποδείχθηκε "φούσκα", ένας οργισμένος επενδυτής (Jack O'Connell) εισβάλλει στο στούντιο και σε απευθείας μετάδοση κρατάει όμηρους τον διάσημο αναλυτή και την Patty Fenn (Julia Roberts), παραγωγό της εκπομπής του. Μέσα σε αυτή την εκρηκτική κατάσταση, αρχίζουν να ξεδιπλώνονται οι πτυχές μιας μεγάλης οικονομικής απάτης, ενώ παράλληλα οι Gates και Fenn προσπαθούν να βρουν τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Διεθνές Τουρνουά Beach Tennis

Παρασκευή 19 - Κυριακή 21 Κεντρικό γήπεδο μαρίνας Ξυλοκάστρου & γήπεδο "Σφυρή - Καραντάσσιου"

ΘΑΛΕΡΟ: Πρόσκληση στην τελετή εγκαινίων της πλατείας «Άγγελος Σικελιανός»

Πρόσκληση στην τελετή εγκαινίων της πλατείας «Άγγελος Σικελιανός»

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. θαλερού, σας προσκαλούν το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016,ώρα 08:00μ.μ. στην Τοπική Κοινότητα Θαλερού στην τελετή εγκαινίων της νέας πλατείας «Άγγελος Σικελιανός»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ηλίας Ανδρικόπουλος

Η φρίκη του πολέμου στην Συρία στο βλέμμα ενός παιδιού

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/08/xalepi-paidi-1000.jpg
Είναι ένα τραυματισμένο αγόρι που κάθεται στην καρέκλα ενός ασθενοφόρου.
Δεν μιλά, δεν κλαίει, δεν φωνάζει. Αγγίζει τα τραύματά του και προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε. Στα μάτια του ζωγραφισμένος ο τρόμος κι ένα μεγάλο «γιατί».
Ο Ομράν, στα πέντε του μόλις, γνώρισε τη φρίκη του πολέμου.
Βρισκόταν σε μια γειτονιά του Χαλεπιού όταν άρχισαν οι βομβαρδισμοί. Ο ίδιος και άλλα τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν, όπως επίσης μια γυναίκα και δύο νεαροί, σύμφωνα με γιατρό που δραστηριοποιείται στην περιοχή.
Διασώστες ανέσυραν τον παιδί από τα ερείπια ενός σπιτιού και το μετέφεραν σε ασθενοφόρο.
Ο Ομράν διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του δόθηκε εξιτήριο.
Η φωτογραφία του μικρού αγοριού αναρτήθηκε στο twitter και αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την οργή τους

NO! Tomorrow FESTIVAL


NO! Tomorrow FEST.

Χωρίς πολλά λόγια και χωρίς πολλές εξηγήσεις, με μουσικάρες που εκτιμούμε και με μουσικούς που μας εκτιμάνε ολοκληρώνουμε τον φετεινό κύκλο εργασιών μας στο αγρόκτημἀ μας και σας καλούμε στο NO TOMORROW FEST, στις 20.08.2016. Με line up
Rita Mosss BUS Plague Means of Payment Mr.Booze
Η ζωή στη φύση έχει μια νομοτέλεια και ῾δυστυχώς῾ τις περισσότερες φορές

Προσλήψεις νοσηλευτή/τριας στο δήμο Ζαχάρως

Στην προκήρυξη πρόσληψης ενός ατόμου με ειδικότητα ΤΕ Νοσηλευτή/τρια ή ΔΕ Νοσηλευτή/τρια με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, προχωρά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ζαχάρως για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Για ολόκληρη την προκήρυξη δείτε ΕΔΩ

ΕΕΤΑΑ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ

Όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr, αναρτήθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ με τους δικαιούχους για τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.  Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε ειδική εφαρμογή στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr

Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας – Μια βραδιά αφιερωμένη στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι

arxthman-768x337
Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 
ώρα : 21.30  Είσοδος Ελεύθερη

Οι ξεχασμένες μορφές των Αρχαίων Θεών της Μαντινείας, θα ανασυρθούν από τη λήθη του χρόνου για να ακούσουν μαζί μας τις μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων πολλών Ελλήνων συνθετών.

Τραγουδούν: Μυρσίνη Μαργαρίτη, Γιάννης Φίλιας
Διευθύνει ο Θεόδωρος Γ. Λεμπέσης
Συνοδεύει Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου
Για την εξυπηρέτηση και δωρεάν μετακίνηση του κοινού,  θα αναχωρήσει λεωφορείο για το Θέατρο της Αρχαίας Μαντινείας, από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις 20.00. 
Για πληροφορίες : Κτέλ Αρκαδίας – 2710- 222560

Γραφείο Τύπου ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Το Βήμα, γραφείο τύπου του σκανδάλου ΕΛΣΤΑΤ και των δανειστών – Τι κρίμα που έκλεισε το MEGA

psixaris-gap
Κομβικό σημείο είναι το σκάνδαλο με το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Είναι το λογιστικό άλλοθι, η σπίθα που άναψε τη βόμβα της εθνικής καταστροφής, που έδωσε τη δυνατότητα στην «αλληλέγγυα» Ευρώπη και το ΔΝΤ, να αλλάξουν τον παγκόσμιο χάρτη επιρροών και κερδών.
Ο Σταύρος Ψυχάρης αναλαμβάνει και πάλι ρόλο υπερασπιστή των παιγνίων «Λεφτά υπάρχουν» και «Η Ελλάδα έπρεπε να υποδουλωθεί στο Μνημόνιο».

Η αριστερή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει πάρτυ για το μνημονιακό πλεόνασμα

pasok-syriza-palio
Η σύγχρονη πολιτική ιστορία θα τους καταγράψει ως νέο – ΠΑΣΟΚ – απατεώνες.
Έστησαν το αφήγημα του ξένου εχθρού αλα Ανδρέας 1981 και ξανα-πήραν την εξουσία πουλώντας το παραμύθι της μεγάλης οικονομικής επανάστασης.
Αντί αυτού οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ μπολιασμένοι από όλο το σάπιο ΠΑΣΟΚ, δίνουν σήμερα μάχη να κρατηθούν στην εξουσία πουλώντας υπηρεσίες ξεπουλήματος στους δανειστές. Είναι οι ίδιοι που πήδηξαν από το καράβι του Βενιζέλου, αρνούμενοι το μνημόνιο, για να το υπογράψουν «στα τέσσερα», ως υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ!
Φτάνουν στο σημείο να διαφημίζουν το μνημονιακό ματωμένο πλεόνασμα, ως επιτυχία του αριστερού κράτους. Όταν όλοι γνωρίζουμε πως αυτό το πλεόνασμα είναι φτιαγμένο από λυσσαλέα φοροεπιδρομή και παράλληλη στάση πληρωμών των οφειλών του κράτους.
Συγχαρητήρια στην κουλτούρα ΠΑΣΟΚ, διαχρονική! Επιβιώνει σε όλα τα συστήματα και κερδίζει πόντους εξουσίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Ανδρέα, έκανες καλή δουλειά στην Ελλάδα!

Υ.Γ.
Υπάρχει κανείς να τους σταματήσει;;

«Ο Κεντροδεξιός»

Έργα στην Αρκαδία



Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Κατασκευή ποτίστρας – δεξαμενής και συντήρηση δρόμου προσπέλασης στη θέση Βάριζα – Πανάγαλη Τ.Κ. Λίμνης Δ.Ε. Λεβιδίου Δήμου Τρίπολης» και τη δημοπράτηση των έργων «Ολοκλήρωση αντιπλημμυρικής προστασίας οικισμού Ραψωμμάτη Δήμου Μεγαλόπολης», «Αντιπλημμυρική προστασία του παραποτάμου του Αλφειού «Καστρίτη» στο Δ.Δ. Καρυών του Δήμου Μεγαλόπολης», «Συντήρηση του δρόμου από Ε.Ο. Τρίπολης – Βυτίνας προς Καρδαρά – Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας» και «Εργασίες συντήρησης επαρχ. Οδού από Διασταύρωση Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου προς Κώμη» υπέγραψε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Περιφέρεια Πελοποννήσου Συνέντευξη τύπου – Journey of Hope, Πέμπτη 18.8.2016, 11.00 π.μ.



Εμφάνιση BANNER 1-01-01.jpg 
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, μια ποδηλατική βόλτα γεμάτη ελπίδες ( #JourneyOfHope), θα ξεκινήσει από τη Δανία για να διασχίσει την Κεντρική Ευρώπη και να τερματίσει στις 17 Σεπτεμβρίου  στην Σλοβακία πού έχει την προεδρία της Ε.Ε. ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη.
Εμφάνιση NWB_banner_300x250.gif 
Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της εκστρατείας NowWeMOVE που διοργανώνει ο Διεθνής Οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού (ISCA).για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας και συμμετέχει  στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016 #BeActive.
Εμφάνιση NWB_banner_728x90.gif
Εμφάνιση ROLL-UP BANNER 1 + Αφίσα-01.jpg
Καθώς το Ταξίδι της Ελπίδας και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού δεν μπορεί να δώσει όλες τις λύσεις στις προκλήσεις της Ευρώπης, δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία σε οργανώσεις από διάφορους τομείς να δείξουν το δρόμο προς τα εμπρός, οργανώνοντας παράλληλες εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, ποδηλατικές εκδηλώσεις ή άλλου είδους εκδηλώσεις σωματικής δραστηριότητας ή ακόμα και συζητήσεις, εκθέσεις, διαγωνισμούς.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της εκστρατείας
NowWeMOVE και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με την ΑΕΚ Τρίπολης/Τμήμα Ποδηλασίας και την ΚοινΣ.Επ. Πράσινες Διαδρομές, Εθνικό Συντονιστή της εκστρατείας NowWeMOVE στην Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 στις 11:00 π.μ. στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, μετά το πέρας της οποίας θα δοθεί η εκκίνηση της ποδηλατικής βόλτας.