Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Να γυρίσει πίσω στην Πάτρα θέλει τώρα ο Κούγιας- Εξώδικη πρόσκληση προς τον Δήμο και την Ερασιτεχνική

 Με εξώδικη πρόσκληση προς τον Δήμο και την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ο Αλέξης Κούγιας ζητά να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να επιστρέψει η πατρινή ομάδα στη φυσική τηςε έδρα που είναι το γήπεδο της Αγυιάς και  δεσμεύθηκε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 να αγωνισθεί και πάλι στην Πάτρα.
Η εξώδικος πρόσκληση έχει ως εξής:

Αποφάσεις σοκ: Αφαίρεση βαθμών για Καλλιθέα, Ζάκυνθο!

http://www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles_2/photos/ellhniko-podosfairo/EPO/gRBLHzs2INvU7nSk7G9D.jpg&width=620&height=446Καλλιθέα και Ζάκυνθος τιμωρήθηκαν με αφαίρεση δύο βαθμών λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων
Οι δύο ομάδες εκτός από την αφαίρεση βαθμών, κινδυνεύουν να χάνουν τα εναπομείναντα παιχνίδια τους για τα πλέι άουτ  στα χαρτιά.  Ο λόγος της ηχηρής καμπάνας που επέβαλε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αφορά στις οικονομικές εκκρεμότητες της πρώτης προς τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο και της δεύτερης προς τον Γιώργο Νικολέτο.
Εάν δεν υπάρξει άμεση αποπληρωμή των οφειλών, σημαίνει πως η Καλλιθέα πέφτει στους 16 βαθμούς και δεν παίζει το τελευταίο ματς της και υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική ως τέταρτη στα μπαράζ παραμονής.
Η Ζάκυνθος -που είχε ήδη σωθεί- πάει στους 15 βαθμούς. Και οι δύο ΠΑΕ πάντως μετά τις καμπάνες έλεγαν πως δεν ανησυχούν.
Η ανακοίνωση:

Οι 174 Έλληνες βουλευτές που έβγαλαν έξω τα λεφτά τους – Αναλυτικά η λίστα με τα ποσά και τα ονόματα!

Η λίστα της Τράπεζας της Ελλάδος με τους 174 βουλευτές που έβγαλαν έξω τις περιουσίες τους...
 Διαβάστε περισσότερα εδώ...
anatropionline.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ GREEKRADIO WEB CHANNEL ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ Γ. Σ. ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
 ΤΟ GREEKRADIO WEB CHANNEL, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ,ΣΕΒΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ.
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
GREEKRADIO WEB CHANNEL

Μαρία Σπυράκη: Παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 από τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου της π.Γ.Δ.Μ



http://www.mariaspyraki.gr/wp-content/uploads/unnamed-11-1024x683-960x540.jpg 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στρασβούργο, 8 Ιουνίου 2015

Με ερωτήσεις προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι, απάντησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, στη νέα παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995 ανάμεσα στην Ελλάδα και την π.Γ.Δ.Μ. από τον αντιπρόεδρο της Βουλής της γειτονικής χώρας Αντόνιο Μιλοσόσκι, ο οποίος φωτογραφήθηκε ξανά κρατώντας σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας, αυτή τη φορά μάλιστα στο έδαφος της  π.Γ.Δ.Μ.
Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της π.Γ.Δ.Μ. στο Στρασβούργο, όπου επιχείρησε να πείσει τους ευρωβουλευτές και των 28 κρατών μελών ότι η χώρα του πληροί τις προϋποθέσεις για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων και ότι σέβεται τους κανόνες καλής γειτονίας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής της π.Γ.Δ.Μ. διαψεύδει τον πρωθυπουργό του στην πράξη.
Αν και σύμφωνα με την ενδιάμεση συμφωνία  η Π.Γ.Δ.Μ. απαγορεύεται να χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο το σύμβολο του ήλιου της Βεργίνας  σε όλες τις μορφές που αυτό εμφανίζεται στην εθνική σημαία της πριν από την έναρξη ισχύος της συμφωνίας (παράγραφος 2 του άρθρου 7 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας), ο Αντόνιο Μιλοσόσκι για μια ακόμη φορά δείχνει ασέβεια προς τους διεθνείς κανόνες και χρησιμοποιεί τα απαγορευμένα σύμβολα.
Η κα. Σπυράκη ερωτά την Επιτροπή αλλά και την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ε.Ε. αν οι ενέργειες του κ. Μιλοσόσκι συνάδουν με την πνεύμα της καλής γειτονίας που αποτελεί προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή πορεία της π.Γ.Δ.Μ., την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισηγείται την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την π.Γ.Δ.Μ.

Ολόκληρη η ερώτηση της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. και του ΕΛΚ έχει ως εξής:
"Από την έναρξη ισχύος της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 ανάμεσα στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και την Ελλάδα, η Π.Γ.Δ.Μ. απαγορεύεται να χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο το σύμβολο του ήλιου της Βεργίνας  σε όλες τις μορφές που αυτό εμφανίζεται στην εθνική σημαία της πριν από την έναρξη ισχύος της συμφωνίας (παράγραφος 2 του άρθρου 7 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας).
Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου της Π.Γ.Δ.Μ. Antonio Milososki δημοσίευσε στις 8 Ιουνίου 2015 φωτογραφία του στην τοποθεσία NaselbaCaska, στο κεντρικό τμήμα της Π.Γ.Δ.Μ, κρατώντας σημαία που φέρει το σύμβολο του ήλιου της Βεργίνας, όπως ακριβώς αυτό εμφανίζεται στην προ ενάρξεως ισχύος της συμφωνίας εθνική σημαία της Π.Γ.Δ.Μ., παραβιάζοντας συνεπώς την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995.
Ερωτάται η  Ύπατη Εκπρόσωπος κατά πόσο η ως άνω πράξη του Αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου της Π.Γ.Δ.Μ. συνάδει:
A. με το πνεύμα των σχέσεων καλής γειτονίας, που αποτελεί προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή πορεία της Π.Γ.Δ.Μ.
B. με το πνεύμα της πρότασης του Ευρωπαϊκής Επιτροπής για απόδοση έναρξης ημερομηνίας διαπραγματεύσεων στην Π.Γ.Δ.Μ.
Γ. με την παραίνεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης σχετικά με το όνομα της Π.Γ.Δ.Μ."

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ζητά να αποφύγει η Ελλάδα την απώλεια πόρων ύψους 1 δις Ευρώ και να παραταθεί η τελική προθεσμία πληρωμών για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης για το 2016.



http://news.makedonias.gr/wp-content/uploads/2014/04/kefalogiannis-manolis.jpg 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στρασβούργο, 08 Ιουνίου 2015


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την παράταση των πληρωμών από την Ελλάδα για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 με παρέμβασή του στην Επιτροπή Αγροτικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μία παράταση που θα συμβάλλει στη διάσωση πιστώσεων συνολικού ύψους 1 δις Ευρώ, οι οποίες δεν δύνανται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2015 και κατά συνέπεια θα πρέπει να επιστραφούν στον προϋπολογισμό της ΕΕ.

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης τόνισε στην παρέμβασή του ότι η Επιτροπή δεν έχει ικανοποιήσει αντίστοιχο αίτημα που έχει κατατεθεί στο Συμβούλιο, επικαλούμενη κυρίως τη χρονοβόρα διαδικασία τροποποίησης των κανονισμών, την επιβάρυνση του προϋπολογισμού του 2016 από τις μεταφορές των υποχρεώσεων του 2015 καθώς και το προηγούμενο που θα δημιουργηθεί για ανάλογα αιτήματα σχετικά με τα υπόλοιπα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ, όπως το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ταμείο Συνοχής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Έλληνας ευρωβουλευτής, η κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα και άλλες χώρες της Ένωσης λόγω της οικονομικής κρίσης είναι τέτοια που δικαιολογεί την κατ´ εξαίρεση παράταση της τελικής προθεσμίας κατά έξι μήνες. Η στήριξη εξάλλου του αιτήματος στο Συμβούλιο αποδεικνύει και την πλήρη κατανόηση του προβλήματος από τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη στο 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

banner2Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Κάποιοι περιμένουν να ακούσουν σήμερα το κύκνειο άσμα του ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, που μπορεί να μην είναι σήμερα κοντά μας, αλλά αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις του Συνεδρίου μας.
Είναι αυτοί
-      που πίστεψαν στις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη και υπηρέτησαν τον λαό και την πατρίδα με ανιδιοτέλεια,
-      που δεν τεμάχισαν την ιστορία της Παράταξης ανάλογα με την ταυτότητα της ηγεσίας,
-      και που σήμερα προσδοκούν από όλους εμάς να δικαιώσουμε την πίστη τους και να τους δώσουμε μία νέα προοπτική, μια νέα ελπίδα.
Φίλες και φίλοι,..  Περισσότερα εδώ  - το   βίντεο της ομιλίας

Συνάντηση Δημάρχων στην Π. Ε. Κορινθίας με ΤΕΡΝΑ και ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για το νέο αυτοκινητόδρομο



Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, την Τρίτη 9/6/2015 και ώρα 13:00, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, των Δημάρχων Σικυωνίων κ. Σπύρου Σταματόπουλου, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλου, Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου, με τους εκπροσώπους των εταιρειών ΤΕΡΝΑ και ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ, σχετικά με ζητήματα που έχουν προκύψει με την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών.


Γραφείο Τύπου
Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κόλαφος για τη στάση των δανειστών η ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, Juan Pablo Bohoslavsky

Δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Juan Pablo Bohoslavsky, για την ελληνική κρίση, εξέδωσε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Χρυσή Αυγή - Μνημονιακή και υφεσιακή η πρόταση Τσίπρα


Η μνημονιακή πρόταση Τσίπρα ακυρώνει όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και κάθε ελπίδα για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας υπακούοντας πιστά στο υφεσιακό μοντέλο των τοκογλύφων πιστωτών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Οι χθεσινες επαναληπτικές εκλογές στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας!

Τρίπολη: Οι εκλογές του Ιούνη - Στήθηκαν κάλπες και ψήφισαν 52 άτομα στο Ελαιοχώρι! Επαναληπτικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν χθες στην τοπική κοινότητα Ελαιοχωρίου του Δήμου Τρίπολης για την εκλογή ενός τοπικού συμβούλου και ενός αναπληρωματικού στο τριμελές συμβούλιο της τοπικής κοινότητας.
Στην εκλογική διαδικασία είχαν δηλώσει συμμετοχή δύο συνδυασμοί. Ο συνδυασμός «Νέα Τρίπολη» και ο συνδυασμός «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα», όμως ο δεύτερος συνδυασμός, δεν τύπωσε ψηφοδέλτια και ουσιαστικά δεν συμμετείχε στις εκλογές, ενώ και οι υποψήφιοι πλην ενός, δεν ψήφισαν τον εαυτό τους.
Ειδικότερα, τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έχουν ως εξής: Εγγεγραμμένοι 537, ψήφισαν 52 κι εξ' αυτών, έγκυρα ψηφοδέλτια βρέθηκαν 43, ενώ άκυρα ήταν 3 και λευκά 6 ψηφοδέλτια.
Τέλος, το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων έλαβε ο συνδυασμός «Νέα Τρίπολη» και ο υποψήφιος αυτής Αλέξανδρος Κατσικαντάμης, με αποτέλεσμα να εκλεγεί μόνο αυτός χωρίς να υπάρχει αναπληρωματικός, αφού η συνυποψήφιά του στο συνδυασμό Ελένη Ηλιοπούλου, αν και συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία δεν ψήφισε τον εαυτό της.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΟΥ (ΜΠΑΡΤΣΑ)



Στον φίλο μας και ιδρυτή του korinthosfans.gr Δημήτρη Ανδρέου(ΜΠΑΡΤΣΑ)

Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό της αγαπημένης του συζύγου Γιώτας.

Όλοι εμείς, αδύναμοι μπροστά στον θάνατο, ευχόμαστε ο Δημήτρης να είναι δυνατός για το καλό της οικογένειάς του.

Να είσαι γερός να την θυμάσαι Δημήτρη.

Οι φίλοι σου από τη συντακτική ομάδα του www.korinthosfans.gr