Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Τεσσάρα η ΑΕΚ στον ΑΟ Χανίων

«Έριξε» τέσσερα και... βλέπει Ολυμπιακό! (vds-pics) 
Ή Ένωση επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας άνετα των Χανίων με 4-1 και έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο ΟΑΚΑ.
Παρά τις απουσίες, οι «κιτρινόμαυροι» όταν βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους δεν δυσκολεύτηκαν να σημειώσουν τέσσερα γκολ κόντρα σε μία από τις καλύτερες άμυνες του ομίλου.
Ο -αρχηγός- Ανάκογλου δύο φορές, ο Λαμπρόπουλος -όντας σε θέση οφ σάιντ ωστόσο- και ο Αραβίδης ήταν οι σκόρερ της ΑΕΚ ενώ για τα Χανιά ο Πάγκαλος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την ΑΕΚ που ωστόσο... άντεξε και στο 13' πήρε κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ανάκογλου μέσα στη μεγάλη περιοχή, κατέβασε ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Η ΑΕΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 29' σημείωσε και δεύτερο γκολ, ωραία γυριστή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ και κακώς μέτρησε το γκολ.
Πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι, όταν στο 36' ο Πεταυράκης έκανε το λάθος μέσα στη περιοχή και στη συνέχεια φάνηκε να ανατρέπει τον Πάγκαλο, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε την εκτέλεσή του, σκόραρε και μείωσε σε 2-1.
Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ντ' Ακόλ αποχώρησε από το παιχνίδι με τράβηγμα στον δικέφαλο, δίνοντας τη θέση του στον Αραβίδη.
Στο 53' και πάλι ο Ανάκογλου χρίστηκε σκόρερ, όταν μετά από γύρισμα του Ντούνη έγραψε το 3-1. Μετά από αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μένουν από δυνάμεις, ενώ η Ένωση, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα. Στο 82' ο Αραβίδης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-1.
Πρέπει να σημειωθεί πως έκανε την πρώτη του εμφάνιση με η φανέλα της ΑΕΚ και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Μακόλεϊ Κρισάντους, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 78'.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου (74' Κρισάντους), Ντακόλ (43' Αραβίδης), Μπαρμπόζα, Ντούνης (70' Γιόχανσον), Μπρέσεβιτς.
ΧΑΝΙΑ: Σικαλιάς, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Νγκουέμ (57' Γκούμας) Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ρόχας (68' Αλέκου), Κρητικός.


 Ο νεοαποκτηθείς Λεωνίδας Κυβελίδης λύτρωσε την Παναχαϊκή με το γκολ που πέτυχε στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Επισκοπή (1-0).
 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας (29' λ. τρ. Καρβουνιάρης), Άλμπι, Στεργίδης, Ζλατκόφσκι (65' Κυβελίδης), Γκαντιάγκα, Φουρλάνος (46' Ντα Κόστα), Πατινιώτης, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Νικολακάκης, Δουμάνης (73' Δρακάκης), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Μανουσάκης,
Ένταση στην Καλλιθέα όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν του Παναιγιάλειου με 1-0 με γκολ στο 60'. Ο σκόρερ Φράγκος πήγε και πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να προκληθεί... πανικός και να αποβληθεί, όπως και ο Νάστος.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (82' Τεγούσης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο (90' Τσώνης), Φράγκος, Ντουρμισάι (58' Τσίγκας)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου (88' Καμινιώτης), Τζημογιάννης, Μπούνας, Νάστος, Σεχολάρι (72' Φουρτάδο), Γκοτσούλιας, Σταμογιάννος, Ιωάννου, Ουρτάδο, Σκαρτσίλας (80' Μίλιεβιτς)


Η 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE
1ος Όμιλος
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου
Παναχαϊκή-Επισκοπή 1-0 (79' Κυβελίδης)
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος 1-0 (60' Φράγκος)
ΑΕΚ-Χανιά 4-1
Πανηλειακός-Απόλλων Σμύρνης Δεν θα διεξαχθεί
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου
Άλιμος-Ηρακλής Ψαχνών 15:00
Αχαρναϊκός-Φωστήρας 15:00 (ΟΤΕ 4)

H 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:

Ο Ολυμπιακός το Χ-άρηκε στην Τούμπα, ο ΠΑΟ μείωσε στους 6 

23η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης-Νίκη Βόλου 3-0 (α.α.)
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
(68΄ Κατίδης - 38΄ Τζημόπουλος, 73΄ Μανιάς)
Εργοτέλης-ΟΦΗ 3-2
(23΄ Μπόε-Καν, 31΄ Τζίλας, 36΄ Γκορκς - 33΄ Μακρής, 68΄ Μερεμπασβίλι)
Βέροια-Ατρόμητος 1-1
(27΄ Ντουμίτρου - 89΄ Μπρίτο)
Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 1-0
(67΄ Πέτριτς)
Πλατανιάς-Πανθρακικός 2-0
(36΄ Κουλιμπαλί, 84΄ Μιλούνοβιτς)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Καλλονή-Ξάνθη 9/2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 23 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 55
2. Παναθηναϊκός 49
3. ΠΑΟΚ 47
4. Αστέρας Τρίπολης 41
5. Παναιτωλικός 38
6. ΠΑΣ Γιάννινα 37
7. Ξάνθη 32 -22αγ.
8. Ατρόμητος 31
. Βέροια 31
10. Καλλονή 27 -22αγ.
. Κέρκυρα 27
12. Πλατανιάς 25
13. Πανθρακικός 24
14. Λεβαδειακός 22
15. Εργοτέλης 21 -22αγ.
. Πανιώνιος 21 -22αγ.
17. ΟΦΗ 13
18. Νίκη Βόλου 7

* Στον ΟΦΗ έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.

** Η Νίκη Βόλου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Και τελικά... ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Και τελικά... 0-0 «Χλιαρό» ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να παίρνει εύκολα τον βαθμό (0-0) στην «καυτή» Τούμπα και να διατηρείται στο +8 από τον ΠΑΟΚ, ενώ πλέον «απειλείται» από τον Παναθηναϊκό που... προσπέρασε τον «δικέφαλο», πλησίασε στους 6 και έχει το ντέρμπι στην Λεωφόρο!
Καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο κινητικός στο ξεκίνημα, αλλά τον Ολυμπιακό να έχει καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Δεν τα κατάφερε ωστόσο και ο λόγος είναι ο... Ιτάνζ.
Ο Καμερουνέζος, που προτιμήθηκε από τον Γλύκο, έκανε μεγάλη επέμβαση στο 23' στο σουτ του Μήτρογλου, ενώ σταμάτησε σε πολλές άλλες περιπτώσεις τους «ερυθρόλευκους» (10' Μήτρογλου, 33' Κασάμι οι χαρακτηριστικότατες, ενώ ένα καλό σουτ του Μανιάτη στο 29' έφυγε λίγο άουτ).
Μοναδική «παραφωνία» στην άμυνα του «δικέφαλου» ο Ρικάρντο Κόστα, που έκανε σοβαρά λάθη, τα οποία -ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ- δεν τα πλήρωσαν... Επιθετικά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, κυρίως με τον Περέιρα, να κάνουν φάσεις και πίεζαν όλη την ώρα ψηλά, αλλά δεν έκαναν ούτε ευκαιρία στο 45λεπτο (1-7 οι τελικές).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν, αλλά όχι και το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερες τελικές, ενώ ο Ολυμπιακός έβρισε πιο εύκολα χώρους. Το σουτ του Μακ στο 54' (έδιωξε ο Ρομπέρτο) και η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 60' (βρήκε στην πλάτη του Περέιρα και έχασε δύναμη), ήταν οι κορυφαίες στιγμές του «δικεφάλου», που από την άλλη απειλήθηκε στο σουτ του Μιλιβόγεβιτς (79'), ενώ ο αρνητικός στο πρώτο ημίχρονο Ρικάρντο Κόστα «έσωσε» δύο γκολ, στο 88' στην μπαλιά του Αφελάι και στο 89' στο γύρισμα του Μήτρογλου.
Η ατμόσφαιρα «χάλασε» με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Τσόρι Ντομίνγκες πήγε να εκτελέσει κόρνερ, «έφαγε» αντικείμενα και ένα κομμάτι τσιμέντου στον ώμο! Ο Αργεντινός εκνευρίστηκε, κλώτσησε την μπάλα στην κερκίδα, τα έβαλε με τον Μακ, «κιτρινίστηκε» και τελιά έγινε αλλαγή...
Όσο για τον Γιάχο; Στάθηκε αρκετά καλά, θα μπορούσε να είχε δώσει δεύτερη κίτρινη σε Μαζουάκου και Σκόνδρα, στο 87' δεν είδε το τράβηγμα του Αθανασιάδη στον Σαντάνα μέσα στην περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις που άπαντες ζήτησαν πέναλτι, είδε σωστά πως ο Μαζουακού έδιωξε καθαρά και όχι με το χέρι...
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρας, Κάτσε, Νομπόα (87' Γκολάσα), Μακ, Σαλπιγγίδης (90' Παπαγιαννόπουλος), Περέιρα (84' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουάκου, Κασάμι (74' Μιλιβόγεβιτς), Μανιάτης, Ντομίνγκες (74' Φορτούνης), Ντοσεβί (90' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου

Τσίπρας: Αμετάκλητη απόφαση να τιμήσουμε το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεών μας

http://static.in.gr/webstatic/B452732B2B72E7CB053B2E4B1C34CA8D.jpg 
Αθήνα
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής. Η συζήτηση θα αρχίσει τη Δευτέρα στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης με ονομαστική ψηφοφορία.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε:

Επιστρέφουν οι πολικές θερμοκρασίες! Σφοδρή κακοκαιρία από το βράδυ

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής

Η πτώση της θερμοκρασίας είναι ήδη αισθητή αλλά η... επέλαση του χιονιά για την οποία προειδοποιούσαν τις τελευταίες μέρες οι μετεωρολόγοι μόλις ξεκίνησε.
Σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας από το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το δελτίο της Ε.Μ.Υ, κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι τα εξής:
Α. οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας. Από το απόγευμα της Δευτέρας στις περιοχές περιλαμβάνεται και η Αττική κυρίως τα βόρεια και ανατολικά του νομού.
Β. οι βόρειοι άνεμοι που τη Δευτέρα η έντασή τους θα φτάνει στα δυτικά πρόσκαιρα τα 8 με 9 μποφόρ, στα ανατολικά τα 8 με 10 μποφόρ έως την Τρίτη, ενώ στο Αιγαίο θα διατηρηθούν στα 9 και τοπικά στα 10 μποφόρ έως και την Τετάρτη.
Γ. οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή σε όλα τα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Δευτέρα σε όλες τις ανατολικές και νότιες κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας που σταδιακά την Τρίτη θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Δ. η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας την Τρίτη, ενώ στις υπόλοιπες την Τετάρτη, όμως η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα από τη Δευτέρα και στα ηπειρωτικά από την Τρίτη θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός.
Οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με ανακοίνωση της συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, των χιονοπτώσεων και του παγετού.

Η Κόρινθος τα κατάφερε - πέθαινε για νίκη ψυχής επί του Αστέρα Δερβενίου - και τελικά την πέτυχε .

Os5ck4jn
Κάνοντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της περιόδου, ο Αστέρας Δερβενίου "κατάφερε" να ηττηθεί στην Κόρινθο από τον ΠΑΣ Κόρινθος με 1 – 0, δεχόμενος το τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αστέρας, του οποίου πολλοί παίκτες δεν έπιασαν τη συνηθισμένη απόδοσή τους, ήταν αισθητά καλύτερος από τον ΠΑΣ που εμφάνισε χτυπητές αδυναμίες. Το δε τέρμα που δέχτηκε στο 95’ ήταν λύτρωση για την ομάδα της Κορίνθου, από ένα τυχερό σουτ,του Καρβούνη , που πήγε στο πίσω Γ του Ρουμελιώτη !!

Ufyalrkq
Z0ojw8prΒέβαια στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο και η αλλοπρόσαλλη διαιτησία του   Ψυχογυιού, που μετά τη δίκαιη αποβολή του Πεπονή του ΠΑΣ στο 50’ με δεύτερη κίτρινη για τα σκληρά μαρκαρίσματα που επεχείρησε, έπαιξε 90-10 υπέρ του ΠΑΣ, προστατεύοντάς τον. Έτσι άρχισε να  μοιράζει αφειδώς κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Αστέρα για ‘ψύλλου πήδημα’ (είχε το σκοπό του βέβαια, όπως αποδείχτηκε αργότερα).  Μετά σταμάτησε με οφσάιντ, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που βρίσκονταν στην πλευρά που επιτίθετο ο Αστέρας, τον Σιώζο που έμπαινε με τη μπάλα στα πόδια στην περιοχή του ΠΑΣ, αν και ξεκίνησε τουλάχιστον 2-3 πίσω από τους αργούς κεντρικούς αμυντικούς του. Ακολούθως απέβαλε κατ’ επιταγή της εξέδρας των φιλάθλων του ΠΑΣ τον Πεθαίνο, τον μοναδικό παίκτη που ταλαιπωρούσε την άμυνα του ΠΑΣ, χρεώνοντάς τον δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ανύπαρκτο χέρι, που σημειωτέον δεν το είδε γιατί είχε γυρισμένη πλάτη, αλλά άκουσε τις φωνές της εξέδρας, η οποία πήρε με το έτσι θέλω την αποβολή. Και στο αποκορύφωμα στο 94’ δεν καταλόγισε πέναλτι, όταν ο Σιδέρης μέσα στη μικρή περιοχή τραβήχτηκε και ρίχτηκε κάτω και έτσι δεν πρόλαβε να σουτάρει καλά στην παράλληλη σέντρα του Βασιλάρη και απλά πεσμένος έσπρωξε τη μπάλα, για να φύγει αυτή ελάχιστα άουτ. Ο διαιτητής κ. Ψυχογυιός είναι ακατάλληλος για αγώνες της Α’ κατηγορίας. Στα μικρά πρωταθλήματα, που δεν έχουν πίεση, ίσως τα καταφέρνει γιατί χάνει τη ψυχραιμία του.
L5we8uzw
Ο Αστέρας ήταν σ’ όλο τον αγώνα καλύτερος και, αν εξαιρέσουμε ένα 10λεπτο προς το τέλος του α’ ημιχρόνου, που ο ΠΑΣ άσκησε μια πίεση κερδίζοντας δύο-τρία κόρνερ, φαινόταν ότι αργά ή γρήγορα θα πετύχαινε ένα τέρμα που θα καθόριζε τον αγώνα. Όμως ο Σιώζος σπατάλησε στο 27’ μοναδική ευκαιρία όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Διαμαντάρα, αφού σούταρε πάνω του ενώ θα μπορούσε είτε να τον περάσει, είτε να πλασάρει, είτε να δώσει δίπλα του στον Σιδέρη. Ο δε Αλούσι δεν σούταρε από το ύψος της περιοχής σε δύο φάσεις, όταν ξέφυγε από τους αμυντικούς, αλλά προσπάθησε να δώσει κοντινή πάσα και τη μια η μπάλα κόπηκε και την άλλη ο Σιώζος ήταν οφσάιντ. Οι περίτεχνες ενέργειες του κεφάτου Πεθαίνου δεν αποδέκτες και έτσι ο Αστέρας είχε μια φλύαρη κατοχή. Όμως του έλειπαν οι επινοήσεις των μέσων του και το παιχνίδι από τα πλάγια, που ήταν σημεία αναφοράς του στους προηγούμενους αγώνες.
F534tgfu
Στο β’ μέρος ο αγώνας μετά την αποβολή του Πεπόνη, χάλασε εντελώς από τα συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή και την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσίαζε ο Αστέρας, μιας που αυτός διαχειριζόταν το ρυθμό του αγώνα από την αρχή του. Με παίκτη λιγότερο ο ΠΑΣ έπαιζε πίσω, αλλά οι παίκτες του Αστέρα είχαν στερέψει από ιδέες. Εκνευρίστηκαν και με τις αποφάσεις του διαιτητή, έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και κατέφευγαν σε σπασμωδικές ενέργειες. Δεν υπήρξε βοήθεια και από τον πάγκο του Αστέρα με κάποια αλλαγή και μοιραία ο αγώνας, μετά και την αποβολή του Πεθαίνου, ήταν ανούσιος. Στο τέλος, αφού προηγήθηκαν ότι προαναφέρθηκαν, οι παίκτες του ΠΑΣ κέρδισαν μια μπάλα από κακή εκτίμηση τριών παικτών του Αστέρα που δεν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους στο κέντρο του γηπέδου και ο Καρβούνης βρέθηκε πλάγια δεξιά αμαρκάριστος. Από εκεί σέντραρε και η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Ρουμελιώτη που δεν την έφτασε, μιας και ήταν λίγο έξω από τα δοκάρια του. Είναι το τρίτο παρόμοιο τέρμα που δέχεται ο τερματοφύλακας του Αστέρα, και που στοιχίζει στην ομάδα.
240m7jz1Για τον διαιτητή κ. Ψυχογυιό τα αναλύσαμε. Καλά θα κάνει η ΕΠΣ να μην τον χρησιμοποιεί. Ο βοηθός κ. Κωνσταντόπουλος έπρεπε να υποδείξει στο διαιτητή ότι δεν υπήρχε χέρι στην αποβολή του Πεθαίνου, γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες παθητικές στάσεις και ο άλλος βοηθός κ. Μπούμπας ελέγχεται πολύ σοβαρά για τη φάση που δόθηκε οφσάιντ στον Σιώζο. Μετά τη λήξη του αγώνα ακούσαμε και διάφορα από τους παρευρισκόμενους. Λέτε να είχαν δίκαιο ;

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διαμαντάρας, Μαυρέλης Γ., Καραβάς, Ταμπάκης Αν., Παππάς Γ., Ντερβίσι, Πεπονής, Δήμας, Μέτσκα, Καρβούνης, ΑγγελήςΈπαιξαν και οι: Χρυσίνης, Αποστολόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Ρουμελιώτης, Κουτρούλης, Λιθοξόου, Μετεβελής, Βασιλάρης, Μαστρογιαννόπουλος, Αντωνόπουλος (86’ Καψάλας), Αλούσι, Σιδέρης, Σιώζος, Πεθαίνος.

ΦΩTΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr

Στο κόλπο ανοδου η Προοδευτική Περιγιαλίου , καθώς η Στιμάγκα έχασε στον Ασπρόκαμπο

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioK8z96IA57_3G7Hg6uc8CIJH8tL99Lf6fDFrkm1uRdESPmieVQ63ejxn_EYZv2w47gKwaO2JjOuMJjVTBLl-ZmItEJ9E5WmC1JaDM7Ev-qS94d_E42f3uBvHYZL9lcCllzmye1kiK2lE/s1600/perigiali.jpg
Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα των 2 ομίλων στην  Β΄κατηγορία Κορινθίας.
Στη Β1 κατηγορία την κούρσα ανόδου οδηγούν ισόβαθμοι ο Αγιος Γεώργιος και το Σοφικό ΄05
 που νίκησαν εκτός έδρας ΑΣ Λουτρακίου ( 0 - 2) και Αετό Αγγελοκάστρου (3 - 5), αντίστοιχα, ενώ τους ακολουθεί στους - 3 η ομάδα της Κλένιας που νίκησε με 4 - 0 τον ΑΟ Μαψού και στους στους - 4 ο Αστέρας Κορίνθου που έμεινε στο μηδέν εκτός έδρας με τον Αγιάννη . Στους άλλους αγώνες ο ΑΟ Ρομά και ο Αίας Κορίνθου έμειναν στο ισόπαλο 1 - 1, ενώ ο Εθνικός Ξυλοκέριζας νίκησε με 3 - 0 τον Ποσειδώνα
 Β1 Κατηγορία
14η αγωνιστική
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0 - 0
ΑΟ ΡΟΜΑ-ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1 - 1
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0 - 2
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ-ΑΟ ΜΑΨΟΥ 4 - 0
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ-ΣΟΦΙΚΟ '05 3 - 5
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡΥΣΗΣ 3 - 0

Η Βαθμολογία
(Σε 14 αγώνες)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
45-
8
35
ΣΟΦΙΚΟ
41-
22
35
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
45-
14
32
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
36-
9
31
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
33-
20
28
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
22-
20
17
Α.Ο. ΡΟΜΑ
25-
21
14
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
28-
39
14
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
21-
31
12
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
13-
34
11
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
10-
61
3
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
10-
50
0


Β2 Κατηγορία 
Στη Β2 κατηγορία την κούρσα οδηγεί ο ΠΑΟ Κουταλάς που νίκησε 5 - 1 τον Κεραυνό Μεγάλου Βάλτου, ενώ τον ακολουθεί στους -5 η Προοδευτική Περιγιαλίου που νίκησε με 3 - 0 τον Παμφενεατικό , την στιγμή που η ομάδα της Στιμάγκας έχασε με 2 - 1 στον Ασπρόκαμπο. Με το αστροναυτικό 0 - 8 πέρασε ο Άρης Βοχαϊκού από την έδρα της Θύελλας Λεοντίου , ενώ η Λυκοποριά επικράτησε με 3 - 1 επί της Λαύκας. Τέλος ο Απέσσας Χαλκίου και ο ΑΟ Λεχαίου έμειναν στο ισόπαλο 1- 1

14η αγωνιστική
ΑΠΕΣΣΑΣ-ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ  1 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 0 - 8
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 3 - 0
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ-ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 2 - 1
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ-ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 3 - 1
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ 5 - 1

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 14 αγώνες)

ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
54-
20
36
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ.
37-
14
31
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
42-
15
29
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
34-
14
28
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
29-
21
26
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
32-
25
26
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
17-
22
18
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
19-
23
15
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
14-
27
12
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
20-
44
7
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
11-
39
7
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
14-
59
4

Καλπάζει για την άνοδο ο Ολυμπιακός Άσσου , πέρασε 2 - 1 μεσα στο Κιάτο επι της Θύελλας Κάτω Διμηνιού

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiShvZ_RSd169Dq_Tndw-luasSrMo-IOfO7UwJrQ_9dZDYBMe2g3oER8o9k6hbD8-l6gNvxTnNjslrWOPLMUyKIWTbEIn6K2vMOkgfDEvr59APbqoAz8gkc8A1NTEpbPa_t2keDRL_JLsU/s1600/is8miakos.JPG 
Νικηφόρα  πέρασε στην πρεμιέρα του 2ου γύρου (16η αγωνιστική) στην Α2 Κατηγορία Κορινθίας και από το Κιάτο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Άσσου με   το 1 - 2 επί της Θύελλας Κάτω Διμηνιού, και διατηρήθηκε στο +2 από τον Ηρακλή Λεχαίου που νίκησε με το ευρύ 4 - 1 στην Αρχαία Κόρινθο τον Πανσολυγειακό.  
Την ίδια ώρα στο Ζευγολατιό τα Ταρσινά επικρατούσαν με 3 - 2 επί της Δάφνης Εξαμιλίων, η οποία έχασε έδαφος από την υπόθεση ανόδου. 
Ο Σαρωνικός έχασε στην έδρα του με 1 - 2 από την Δάφνη Πουλίτσας, ενώ ο Φωκάς Αρχ. Κλεωνών έχασε με το ευρύ 1 - 4 από τον Αετό Κρυονερίου. 
Στο Δερβένι ο Πανευρωστινιακός έχασε με 0 - 1την  κόντρα του με τη Περαχώρα για παραμονή στην κατηγορία, όπως και ο Σολομός που έχασε με 4 - 5 από τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου.
Τέλος σε χθεσινό αγώνα , στην αυλαία της αγωνιστκής ο Ισθμιακός  σάρωσε με 6 - 0 την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

Η 16η αγωνιστική

 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ  ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  6 - 0
 ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ   3 - 2
 ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ   4 - 5
 ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ   1 - 2
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.  ΚΛΕΩΝΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ   1 - 4
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ  4 - 1
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 1 - 2
 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 0 - 1

Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
( Σε 16 αγώνες)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
51-
9
44
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
56-
12
42
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
52-
13
36
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
46-
17
33
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
45-
21
27
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
31-
24
27
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
30-
27
23
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
34-
40
22
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
24-
25
20
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
26-
26
15
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
40-
43
15
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
31-
35
14
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
14-
38
12
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
23-
48
12
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
22-
49
10
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
6-
104
3