Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΠΩΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ως διά μαγείας η Νέα Δημοκρατία, ένα ιστορικό αστικό κόμμα με βαθιές όμως ευθύνες για τη σήψη της ελληνικής κοινωνίας την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, αδυνατεί να εκλέξει το νέο αρχηγό της και δεν θα τον εκλέξει ίσως ποτέ. 

Πώς συμβαίνει ξαφνικά ένα πέπλο προστασίας να απλώνεται για να εξασφαλίσει την παραμονή του επικίνδυνου εθνικά κ.Τσίπρα στην ηγεσία της χώρας για όσο διάστημα χρειάζεται για να ολοκληρώσουν κάποιοι το καταστροφικό τους έργο, είναι ένα μυστήριο.
Η Νέα Δημοκρατία συνδράμει με την ακέφαλη ανυπαρξία της στο πολιτικό μονοπώλιο του "ακάλυπτου" πολιτικά κ.Τσίπρα που έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο πολιτικό χρόνο να διαψεύσει φίλους και εχθρούς και να εξαντλήσει όλο το πολιτικό του κεφάλαιο. Οι μόνοι που δεν σταματούν να εκφράζουν την ευαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του είναι οι δανειστές μας, που βλέπουν ημέρα με την ημέρα την Ελλάδα να πληροί όλο και περισσότερο τα στοιχεία μίας αποικίας στον 21ο αιώνα χωρίς καμία ενοχλητική αντίδραση στην εκμετάλλευσή μας.
Ο μεταλλαγμένος και βραχύβιος ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει για κάποιους προφανώς τη διάλυση και της Νέας Δημοκρατίας. Η ύπαρξη ενός μη ελεγχόμενου ισχυρού πολιτικού πόλου που θα μπορεί να συνενώσει τις πραγματικές ευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου υπό έναν νέο κοινό αρχηγό αποτελεί απειλή για τους διαχρονικά διακινητές και εμπόρους της ελληνικής ζωής. 

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει εκλογές όσο το αποτέλεσμά της είναι μη ελεγχόμενο και αν καταφέρει και κάνει θα διασπαστεί άμεσα, για τον μόνιμο εγκλωβισμό της Ελλάδας και του λαού της στην εσωστρέφεια του κ.Τσίπρα. Στην αποδοχή της εξαθλίωσης, της αποπομπής από το διεθνές γίγνεσθαι και της διάλυσης. Μέχρι και ο Πρωθυπουργός κάποιας Σλοβενίας μας εμπαίζει ως κακώς ενταγμένους στη συνθήκη Σένγκεν, προφανώς λόγω του αναμφισβήτητου και διαχρονικού κρατικού ενστερνισμού του λαθρεμπορίου καυσίμων, τσιγάρων, ζωών και ναρκωτικών με τα περήφανα πλοία μας.
Παράλληλα έχει αρχίσει και η αποδόμηση του κ.Θεοδωράκη που αποτελεί ανάχωμα στη σωτηρία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα αποκλειστικά με τις κεντρώες δυνάμεις του τόπου, η οποία και θα συνεχιστεί αναμφίβολα για να υπάρχει σανίδα σωτηρίας για το παρασιτικό κράτος και τους οπαδούς του.
Η μόνη αποδεκτή εξέλιξη για το βαθύ κράτος της Ελλάδας είναι η συνένωση όλων των διακομματικών δυνάμεων της μίζας και της παρακμής που θα εξασφαλίσουν ομαλά την αποσύνθεση της χώρας και την παραλυτική διάλυσή της. 
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γίνονται οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας προς αναμονή μιας διάσπασης που θα συνενώσει κομμάτια με τον θνησιγενή ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μένει παρά να δούμε τι θα φέρει τελικά ο φετινός Αϊ Βασίλης, σε ένα λαό που εθίστηκε στο να μην ζητάει τίποτα. Ούτε ελπίς…
 
thedayaftergr.blogspot.gr