Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΕ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΑΓΑΚΗ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Προεδρεύων στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Τραγάκης, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου την προσεχή Κυριακή, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ:
Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, ανέλαβα την ηγεσία της Παράταξης, μετά από πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.
Όλο αυτό το διάστημα, καταφέραμε και ασκήσαμε αποτελεσματική αντιπολίτευση, σε συνεργασία με τους συναδέλφους βουλευτές. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των Πολιτικών Αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκπροσωπήσαμε τη Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μέριμνα μου, όλα αυτό το διάστημα, ήταν να λειτουργήσω συνθετικά, ενωτικά και συναινετικά.
Η επιτυχία του εγχειρήματος -που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει την Κυριακή- οφείλεται κυρίως στα κομματικά στελέχη, στους φίλους της Παράταξης και, βεβαίως, στην ΚΕΦΕ και προσωπικά στον κ. Τραγάκη. Αλλά και στους συνάδελφους βουλευτές, που προσπαθήσαμε, όλο αυτό το διάστημα, να ανακτήσουμε το γόητρο της Παράταξης και να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι οι εκλογές της Κυριακής θα στεφθούν από επιτυχία και η Νέα Δημοκρατία, από αυτή τη διαδικασία, θα βγει πιο ενωμένη και πιο δυνατή.
Καλώ τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.
Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν όλοι και θα εκπληρώσουν το χρέος τους, απέναντι στην Παράταξη και την ιστορία μας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ:
Μετά από εξαντλητική προσπάθεια πολλών ημερών και μέσα από αγωνίες και πάρα πολλές δυσκολίες, μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας,  την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, γιατί ο καθένας από τη μεριά του, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να φτάσουμε στο τέλος. Να ευχαριστήσω, επίσης, τα μέλη και τις οργανώσεις μας, ανά τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά για την επιτυχία των εκλογών της Κυριακής
Θα ήθελα να προσκαλέσω τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, ώστε να αποδείξουμε στους Έλληνες ότι η μεγάλη Παράταξή μας, είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή, έτοιμη να ανταποκριθεί στις μεγάλες  προσδοκίες του Ελληνικού λαού.