Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κανείς δεν περιμένει από τα περήφανα γηρατειά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας να  αλλάξουν την Ελλάδα. Κανείς δεν περιμένει από τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων και την επόμενη ημέρα. 
Μόνο τα νιάτα αλλάζουν τη ζωή και γράφουν την ιστορία. 
Τα νιάτα της Ελλάδας όμως είναι χαμένα και ξενιτεμένα. Ο ανθός της χώρας, με το χαρτί στο χέρι, αναχωρεί για άλλες πολιτείες αφήνοντας πίσω τους υπολοίπους δέσμιους στην αγκαλιά της μιζαδόρικης γενιάς.
Ποιος να αλλάξει τη σάπια Ελλάδα. Ο κ.Τσίπρας με τους εκατομμυριούχους Υπουργούς του με τις πισίνες και τα ελικόπτερα. Με τους απλήρωτους λογαριασμούς της ιστορίας.
Η Ελλάδα αιμορραγεί ασταμάτητα και εσκεμμένα. Οδεύει σε μία αποθήκη ψυχών Ελλήνων και μεταναστών, φέουδο των δανειστών.
Κανένα εργοστάσιο, καμία επένδυση, καμία αλλαγή. Επιμονή στο άρμεγμα των κοινοτικών κονδυλίων ακόμα και εις βάρος έρμαιων ψυχών, επιμονή στους μεσάζοντες του πλουτισμού.
Μία κοινωνία χωρίς ντροπή, χωρίς παλμό, χωρίς συνθήματα. Ποιος να φωνάξει απέναντι στη μαφία των ανίκανων. Στη χούντα των ανώμαλων.
Οι 40άρηδες κακέκτυπα εκείνης της περιβόητης γενιάς που ακλόνητη και αμετανόητη ορίζει τη διάλυσή μας. Μίμοι μίας σιχαμερής ρητορείας φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν το νέο.
Μα τα νιάτα θέλουν ζωντάνια, θέλουν αγώνες, θέλουν θυσίες.
Μα τα νιάτα της Ελλάδας είναι στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία.
Μα Ελλάδα πεθαίνεις και διαλύεσαι όμηρος των ντόπιων βιαστών σου και των ξένων νταβατζήδων σου.

Ζήτω, λοιπόν, η 28η Οκτωβρίου 1940. Η τελευταία ημέρα της περήφανης ιστορίας όλων των αιώνων μας...
 
thedayaftergr.blogspot.gr