Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινά Παιχνίδια στο Αγρόκτημα Φυσικής και Παραδοσιακής καλλιέργειας Φοίφα






Το καλοκαίρι έχει μπεί για τα καλά, και το αγρόκτημά μας δίνει την ευκαιρία στα παιδιά της πόλης μας να απολαύσουν στιγμές ξενοιασιάς και ελεύθερου παιχνίδιου στο καταπράσινο εκπαιδευτικό και παραγωγικό χώρο μας. Τα "Καλοκαιρινά παιχνίδια στο Αγρόκτημα" είναι ένα ψυχαγωγικό, έντονα βιωματικό πρόγραμμα, με εργαστήρια, κηπουρικές εργασίες, γευστικές εκπλήξεις και ομαδικά κινητικά παιχνίδια, που συνδέουν την σωστή διατροφή με την παραγωγή των προϊόντων του αγροκτήματος, αλλά και την ανάταση των αισθήσεων.Ταυτόχρονα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξένοιαστα κοντά στη φύση και να μάθουν για την υπαίθρια διαβίωση και το φυσικό περιβάλλον. Όλα αυτά πάντα μέσα από παιχνίδι και ομαδικό πνεύμα.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 14 Ιουλίου θα λειτουργεί καθημερινές Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, 10.00-13.00 και θα ισχύει μέχρι και 31 Ιουλίου (με πιθανότητα αναννέωσης τον Αύγουστο)
Τα πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 5 χρονών μέχρι και 13 χρονών ( περίπου) και φυσικά μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς.
Τιμή κατα άτομο, 4 ευρώ , η οποία και περιλαμβάνει φυσικό δεκατιανό απο το αγρόκτημά μας. Για όσους επιθυμούν να εγγραφτούν ομαδικά ή και για όλη την περίοδο , ισχύουν διαφοροποιημένες τιμές. Λόγω της ιδιαίτερης δύσκολης οικονομικής περιόδου, που διανύουμε όλοι μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στο farmafifa@gmail.com, για την δυνατότητα οικονομικής διευκόλυνσης. 
Τα έσοδα πάνε στην λειτουργία της τράπεζας σπόρων του αγροκτήματος, αλλά και στις ανάγκες του Δικτύου Συνοικιακής Κομποστοποίησης. Το Αγρόκτημα Φοίφα, όπως και το Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης είναι ανεξάρτητα μη κερδοσκοπικά εγχειρἠματα, που έχουν καταφέρει να προχωρήσουν και να εξελιχθούν με την βοήθεια όσων έχουν αναγνωρίσει το εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό μας έργο.
Για πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε στο farmafifa@gmail.com, είτε με τηλ. στο 2721022505.

Δείτε το event μας στο F.B: https://www.facebook.com/events/916979441708543/