Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το Μελισσι τίμησε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β'ΑΘΉΝΑΣ - ΙΑΤΡΟ Θ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ (ΦΩΤΟ) 
Μια ξεχωριστή βραδιά  χθες βραδιά  στο Μελίσσι Κορινθίας, αποτέλεσε και η βράβευση του συμπολίτη Ιατρού και Βουλευτή στη Β' Αθηνών κ. Θανάση Παπαχριστόπουλου. Στην τιμητική αυτή βραδιά για τον κ. Παπαχριστόπουλο , παραβρέθηκαν όλοι οι κάτοικοι του όμορφου χωριού, για να συγχαρούν  έναν δικό τους άνθρωπο , Επιστήμονα με μεγάλη προσφορά στους συνανθρώπους του και στο ευρύ κοινωνικό σύνολο


Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μελισσίου κ. Παναγιώτης Αδρακτάς, ενώ το παρών στην τελετή έδωσε ο εγκάρδιος φίλος , συγχωριανός του κ. Παπαχριστόπουλου, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρός Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ Αναστάσιος Γκιολής.
Ο κ. Γκιολής ευχήθηκε στον κ Παπαχριστόπουλο, υγεία και άξιος στα νέα του καθήκοντα που του ανέθεσαν και του εμπιστεύθηκαν οι πολίτες της Β΄ Αθηνών. 
 Σε δηλώσεις του ο κ. Γκιολής τόνισε ότι "τέτοιοι άνθρωποι με μεγάλη προσφορά στο τόπο και στο κοινωνικό σύνολο πρέπει να επιβραβεύονται , να βγαίνουν μπροστάρηδες στους αγώνες και να μας εκπροσωπούν επάξια,στην Ελληνική Βουλή και όχι άεργοι... γραββατάκηδες, ψεύτες κλπ."
Μετά την τιμητική αυτή εκδήλωση όλοι κάθισαν και θυμήθηκαν ιστορίες από τα φτωχά εκείνα χρόνια και άλλα , που έζησαν στο Μελίσσι...