Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Μία απάντηση στον κ Λαζανά από την κ. Τερέζα Λουίζου και τους "Πειραματιστές" της Δ. Ε. Ευρωστίνης


Από την κ. Τερέζα Λουίζου και από την  θεατρική ομάδα " Πειραματιστές" της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την οποία δημοσιοποιούμε:

 " Καλησπέρα σας. Υπήρξε μια δημοσίευση στους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες που υπογράφει ο κύριος Λαζανάς. Επειδή στο κείμενο του αναφέρεται στους "Πειραματιστές" αλλά και στο πρόσωπο μου, με πολλές ανακρίβειες, σας στέλνω επιστολή και εκ μέρους των μελών της ομάδας μου και θα θέλαμε να δημοσιευθεί ως απάντηση κάτω από το κείμενο του κου Λαζανά. Γνωρίζουμε ότι εσείς δε φέρετε ευθύνη για το περιεχόμενο του κειμένου. Σας ευχαριστούμε πολύ για την γενικότερη συνεργασία

Αγαπητέ κύριε Λαζανά.
Εμείς, οι "Πειραματιστές" σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την τύχη της ομάδα μας.
Στο κείμενο σας όμως υπάρχουν ανακρίβειες, που φαντάζομαι προέκυψαν από λάθος πληροφόρηση, αφού δεν επικοινωνήσατε ποτέ μαζί μας γι αυτό το θέμα.
Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους λοιπόν :
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ των Πειραματιστών λειτουργεί κανονικά και θα συνεχίσει να λειτουργεί. Στις 14 Ιουνίου υπάρχει προγραμματισμένη εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων για την περίοδο 2014 – 2015 και από 1η Σεπτέμβρη ξεκινάμε και πάλι.

 
Φαντάζομαι πως υπήρξε κάποια σύγχυση με την ακύρωση της παράστασης του παιδικού τμήματος «Ο μάγος του Οζ» που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη έγκαιρου προγραμματισμού της από το Δήμο ,όπως αναφέρει και η σχετική αφίσα που αναρτήθηκε στο facebook.

 
• Όσο για τη στήριξη από πλευράς Δήμου, σας ενημερώνω πως ήδη προγραμματίζεται η επόμενη παραγωγή μας με το έργο «Τρωάδες του Ευριπίδη» που θα παρουσιαστεί στον Πύργο αλλά και στο Δερβένι και θα τελεί ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ!

Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να επανορθώσετε.

Με εκτίμηση
Για τους «Πειραματιστές»
Τερέζα Λουίζου"