Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πήρε πρόκριση στη Λήμνο ο ΑΟ Ζευγολατιού επί του Ηρακλή Ατσικής

08ebf71ab73222fbbefe3b10163d3783 XL
Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Α.Ο. Ζευγολατιού , για πρώτη φορά στην ιστορία του, την πορεία του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, καθώς στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, στον 8ο όμιλο επικράτησε στην Λήμνο, παρουσία 1000 θεατών με 0 -  1 επί του Κυπελλούχου Λέσβου Ηρακλή Ατσικής και προκρίθηκε στη β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 16:30, εντός έδρας, τον Αστέρα Περάματος
Το νικητήριο τέρμα για το Ζευγολατιό, οι παίκτες του Γιάννη Δουβίκα, το πέτυχαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούκη στο 60’.
Ο ΑΟΖ , στο α’ μέρος είχαν καλές στιγμές με τους Παινέση, Μυργιώτη και Γεώργαρη Ι., ενώ η ομάδα της Λήμνου απείλησε με σουτ του Φ. Κρίκη το οποίο εξεδουτέρωσε ο Ναπολέων Δανιήλ.
Στην επανάληψη και πάλι ο ΑΟΖ ήταν καλύτερος, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Δαλιάνη στο 50’  το οποίο σημείωσε  όπως προαναφέραμε  στο 60΄  ο Μπούκης με φάουλ.
Στο 65’ η ομάδα του Ζευγολατιού έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Παινέση, οι γηπεδούχοι θέλησαν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, πίεσαν με τον  Φ. Κρίκη, αλλά όποτε χρειάστηκε, ο Δανιήλ ήταν στη σωστή θέση. Οι παίκτες του  ΑΟΖ  μπορούσαν  να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τους  Δ. Καραϊνδρο και Μυργιώτη αλλά οι τελικές προσπάθειες τους ήσαν άκαρπες.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΤΣΙΚΗΣ: Τζωρτζίνης, Μανωλακίδης, Μαυροειδής, Γκαραλής, Τζάτζαλος, Κουτζούμης, Κρίκης Φ., Κρίκης Δ., Κωνσταντάρας, Κρίκης Β., Κοτζανογλου Έπαιξαν και οι: Κρίκης Ε., Καλανίδης, Νταντανης
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Δανιήλ Ν., Ντόκο, Σπυρόπουλος, Βελέντζας Δ., Αυγέρης, Παινέσης, Καραϊνδρος Γ., Μπούκης, Μυργιώτης, Γεώργαρης Ι., Δαλιάνης Έπαιξε και ο Καραϊνδρος Δ. 

Η διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού, συγχαίρει το διαιτητικό τρίο των Μανιώτη, Καλλη και Καραθανάση, για την άριστη εμφάνισή του, ενώ ευχαριστεί θερμά και τους ανθρώπους του Ηρακλή Ατσικής, για την εξαιρετική τους φιλοξενία.

Τα αποτελέσματα
8ος όμιλος

1η αγωνιστική
ΟΦ Ιεράπετρας-Αστέρας Περάματος 3-4
 Ηρακλής Ατσικής-ΑΟ Ζευγολατιού 0-1


2η αγωνιστική
ΑΟ Ζευγολατιού -Αστέρας Περάματος


Προημιτελική φάση (22/4)
25 Νικητής 7ου ομίλου(Τσικλιτήρας Πύλου - ΑΕ Διλινάτων )-Νικητής 5ου ομίλου (Καμένα Βούρλα – Θήβα)
26 Νικητής 8ου ομίλου (ΑΟ Ζευγολατιού -Αστέρας Περάματος) -Νικητής 6ου ομίλου (Δάφνη Δαφνώνα - Θύελλα Ραφήνας)
27 Νικητής 1ου ομίλου ( Ηρακλής Ζυγού - Νέστος Χρυσούπολης) -Νικητής 2ου ομίλου (Αμπελωνιακός - Απόλλων Παραλιμνίου)
28 Νικητής 4ου ομίλου (Νικητής 6- Χουλιαράδες )  -Νικητής 3ου ομίλου (Σούλι Παραμυθιάς - Φλόγα Παλαιομάνινας)


Ημιτελική φάση 29/4
29 Νικητής 28-Νικητής 27
30 Νικητής 25-Νικητής 26


Τελικός
Νικητής 29-Νικητής 30