Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

H “εικόνα παρακμής” που είδε η Ντόρα

Dora-Bakoyannis

Στην πολιτική φιλοσοφία της Ντόρας Μπακογιάννη κυριαρχούσε πάντοτε η στρατηγική στόχευση της διεύρυνσης των πολιτικών και ιδεολογικών ορίων της Κεντροδεξιάς, έτσι ώστε η Παράταξη την οποία ίδρυσε πριν από 40 χρόνια ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, να εκφράσει πλατιές κοινωνικές πλειοψηφίας.
Ταυτόχρονα, η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Αθηναίων διετέλεσε βαθιά “κοινοβουλευτική”, υπό την έννοια ότι κατέγραφε παρουσίες στη Βουλή, για να δίνει πολιτικές μάχες, ως στοιχειώδη ένδειξη σεβασμού στους θεσμούς.
Ίσως γι’ αυτό, όπως καταγράφει σχετικό ρεπορτάζ του “Βηματοδότη”, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έκρυψε τη δυσφορία της για την απαράδεκτη εικόνα την οποία εμφάνισε χθες η Βουλή, στον αγιασμό για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, με πληθώρα απουσιών, όχι μόνο βουλευτών αλλά ακόμη και υπουργών.
Όπως λοιπόν, σημειώνει ο “Βηματοδότης”, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε με νόημα: “Αυτή είναι εικόνα παρακμής. Πού ξανακούστηκε στο παρελθόν οι βουλευτές και οι υπουργοί να μην έρχονται στην ορκωμοσία; Δεν υπάρχει πλέον σεβασμός στους θεσμούς”.

ysterografa.gr

Μπαλτάκος: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα τιμωρήσουν την κυβέρνηση


Takis-BaltakosΤην πρόβλεψη ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα τιμωρήσουν την κυβέρνηση Σαμαρά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, διατυπώνει ο Τάκης Μπαλτάκος σε συζητήσεις του.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Βηματοδότη”, ο άλλοτε εξ απορρήτων συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, και πρώην πανίσχυρος Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, υποστηρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, στην περίπτωση που καταφέρει να ανακτήσει το 60% των ψηφοφόρων της, τους οποίους έχασε το τελευταίο διάστημα.
Ο “Βηματοδότης” σημειώνει ακόμη ότι, σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτάκο, πολλοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα στραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ, και θα θελήσουν να τιμωρήσουν την κυβέρνηση για το θέμα του ΕΝΦΙΑ.
Ο γνωστός νομικός, τον οποίο πληροφορίες εμφανίζουν να κινείται έντονα στο παρασκήνιο για τη συγκρότηση ενός νέου κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, επιμένει στο θεώρημα ότι η ΝΔ θα πρέπει να στραφεί… δεξιά και όχι στο κέντρο, παρά τα περί του αντιθέτου ευρήματα των δημοσκοπήσεων, και τις σχετικές αναλύσεις. 

ysterografa.gr

Παρέμβαση-βόμβα από Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή

George-Papandreou-Greek-PM

Παρέμβαση-βόμβα ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή, στην επικείμενη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, και σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τη στάση του.
Ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποτελεί το φυσικό αντίπαλο δέος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, έχει διατυπώσει σοβαρές ενστάσεις για την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση Σαμαρά τα δυο τελευταία χρόνια, ενώ δεν κρύβει ότι αποδίδει στον διάδοχό του στην ηγεσία του Κινήματος παρασκηνιακές ραδιουργίες, που οδήγησαν στην ανατροπή του, πριν από σχεδόν τρία χρόνια.
Θα επιλέξει ο Γιώργος Παπανδρέου να ρίξει την κυβέρνηση, και να ηγηθεί ενός τμήματος του ΠΑΣΟΚ που θα διασωθεί εκλογικά και θα μπορεί την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς σε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα;
Αυτή είναι και η μεγάλη, αναπάντητη μέχρι στιγμής απορία.

ysterografa.gr

Στους ΑΝ.ΕΛ ο Νικολόπουλος

Nikos-Nikolopoulos
 Ο Νίκος Νικολόπουλος εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος και ο Νικολόπουλος θα επισκεφθούν για τον λόγο αυτόν το γραφείο του προέδρου της Βουλής προκειμένου να του επιδώσουν σχετική επιστολή.

Ο Βαξεβάνης "πυροβολεί" στο Twitter τον Βορίδη


Kostas-VaxevanisΜέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Κώστας Βαξεβάνης “πυροβολεί” τον Μάκη Βορίδη, με αφορμή το… παρελθόν του σημερινού Υπουργού Υγείας.
Ως γνωστόν, ο Μάκης Βορίδης θα αντικαταστήσει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην έναρξη της κοινοβουλευτικής συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, και ο Κώστας Βαξεβάνης ήταν σκληρός στα σχόλιά του:
“Ο Βορίδης αντικαθιστά τον πρωθυπουργό στη Βουλή.
Κάποτε αντικαθιστούσε τον Γ. Παπαδόπουλο που ήταν φυλακή.
Είναι εξέλιξη του Βορίδη ή της ΝΔ;”, αναρωτιέται ο Κώστας Βαξεβάνης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

ysterografa.gr

Ανασχηματισμός στα σκαριά – ποια ονόματα «παίζουν»

Ισχυρή είναι η πιθανότητα πραγματοποίησης διορθωτικού ανασχηματισμού μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Το ενδεχόμενο άφησε ανοιχτό ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για την επέτειο 40 χρόνων από την ίδυση της ΝΔ, εγκαλώντας υπουργούς και βουλευτές που ακολοθούν προσωπική ατζέντα και διαφοροποιούνται από την κυβερνητική «γραμμή». Σύμφωνα με πληροφορίες, η καμπάνα χτυπά για την κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη και για τον υπουργό Εσωτερικών Αρ. Ντινόπουλο. Αφορμή για τις «διορθώσεις» υπάρχει και είναι η αποχώρηση του ΥΠΑΜ Δ. Αβραμόπουλου για τις Βρυξέλλες ως Επιτρόπου. Για την αντικατάστασή του ακούγεται το όνομα της αναπληρώτριας ΥΠΑΜ Φ. Γεννηματά αλλά και του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού Γ. Κουμουτσάκου. Αλλαγές συζητούνται και για το οικονομικό επιτελείο με τον Χρ. Σταϊκούρα να ακούγεται ότι βαίνει προς αναβάθμιση.

aftodioikisi.gr

Ο ανασχηματισμός ως "απειλή" για τυχόν... αντάρτες

Megaro-Maximou

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, έχει και την “άχαρη” πτυχή της… διαρκούς απειλής προς βουλευτές που θα σκέφτονταν τυχόν… ανταρσία στην ψηψοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Με δεδομένο ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το πώς θα συμπεριφερθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που η παπανδρεϊκή πτέρυγα θα μπορούσε δυνητικά να καταψηφίσει την κυβέρνηση και να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε πρόωρες εκλογές, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Με αφορμή λοιπόν και τα “φάλτσα” που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, ακόμη και για αντικατάσταση του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία, η “απειλή” του ανασχηματισμού απέδωσε, αν κρίνει κανείς από τη… σιωπή που έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες στο “γαλάζιο” στρατόπεδο.
Το παρελθόν άλλωστε μας έχει δώσει περίσσευμα παραδειγμάτων για τη… βουλιμία του βουλευτών μπροστά στην υπουργική καρέκλα, πολύ περισσότερο όταν οι δημοσκοπήσεις προδικάζουν ήττα της σημερινής κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές.

ysterografa.gr

Ποιοι μπορούν να βγουν τώρα στη σύνταξη πριν από τα 60

Σύνταξη πριν από το 60ό έτος της ηλικίας τους μπορούν να θεμελιώσουν ή να κατοχυρώσουν φέτος εργαζόμενοι που ασφαλίστηκαν σε ένα ή περισσότερα Ταμεία.
Για να βγουν κερδισμένοι, αρκεί να αξιοποιήσουν προσεκτικά τις ευκαιρίες και τα παράθυρα που κρύβει η ασφαλιστική νομοθεσία με τις προϋποθέσεις θεμελίωσης και κατοχύρωσης του συνταξιοδοτικού τους δικαιώματος που ισχύουν κάθε φορά.
Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα ανήκει η πλειονότητα των ασφαλισμένων οι οποίοι σπεύδουν για σύνταξη για να αποφύγουν τις αλλαγές που δρομολογούνται από το 2015 στον υπολογισμό τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών τους συντάξεων, ενδεχομένως και στα όρια ηλικίας.
Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

«Βλέπουν» διορισμό 773 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ- Ποια διαδικασία προβλέπεται

Λύθηκε ο «γόρδιος δεσμός» των 773 επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, που περίμεναν να διοριστούν. Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με ανακοίνωσή του, διευκρινίζει ότι «ξεκίνησε τη διαδικασία για την πρόσληψη 773 ατόμων από τους συγκεκριμένους επιτυχόντες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).
Η ανακοίνωση του Υπουργείου: Στην επίλυση μιας πολυετούς εκκρεμότητας, που αφορά διοριστέους του ΑΣΕΠ, οι οποίοι διαγωνίστηκαν μέσω του αξιοκρατικού συστήματος του Ν. 2190/1994 (νόμος Πεπονή) και έχουν κριθεί ως επιτυχόντες, προχώρησε το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Συγκεκριμένα, το ΥΔΜΗΔ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2014, λαμβάνοντας υπόψη: – τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την κάλυψη των αναγκών της δημόσιας διοίκησης, – την ενδυνάμωση της δημόσιας διοίκησης με εξειδικευμένο και υψηλού επιπέδου προσωπικό, – τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας, ξεκίνησε τη διαδικασία για την πρόσληψη 773 ατόμων από τους συγκεκριμένους επιτυχόντες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Η εν λόγω διαδικασία πραγματοποιείται βάσει των αιτημάτων που υπέβαλαν τα Υπουργεία για έγκριση από την ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει πάντα στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης (ΚΣΜ) προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2014. Με τη δημοσίευση της σχετικής (1Δ/2014) προκήρυξης του ΑΣΕΠ, όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 68 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων.

ΥΠΕΣ: Σε ποια ευρωπαϊκά προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν οι δήμοι (εγκύκλιος)

Τις δυνατότητες που έχουν οι δήμοι για να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και οδηγίες σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο, την επιχειρησιακή λειτουργία και τη χρηματοδοτική υποστήριξη των διεθνών συνεργασιών τους, γνωστοποιεί με εγκύκλιό του το υπουργείο Εσωτερικών. 

Η Καισαριανή ο τρίτος δήμος που επαναλαμβάνονται εκλογές – Μάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για το νέο δήμαρχο

Μετά τους δήμους Τροιζηνίας και Μάνδρας-Ειδυλλίας,  σε επανάληψη οδηγούνται οι εκλογές και στο Δήμο Καισαριανής του νέου δημάρχου Γιώργου Κοντόσταυλου που εξελέγη με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας ακύρωσε την εκλογή του δημάρχου Καισαριανής, μετά από ένσταση της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ που με επικεφαλής τον Ηλία Σταμέλο είχε βρεθεί εκτός β΄ γύρου μόνο με μία ψήφο έναντι του πρώην «πράσινου» δημάρχου Αντώνη Καμπάκα.
Στην ένστασή που έγινε δεκτή από το Δικαστήριο,  το ΚΚΕ τονίζει πως ο υποψήφιός του θα έπρεπε να έχει πάρει μέρος στον β΄ γύρο καθώς κατά την καταμέτρηση των ψήφων ακυρώθηκαν κακώς εννέα ψηφοδέλτια σε διάφορα εκλογικά κέντρα του δήμου.
Δείτε τη λίστα των δήμων που είναι πιθανόν να έχουμε πάλι εκλογές 

aftodioikisi.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απόπειρα φίμωσης στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ κος Αλέξης Μητρόπουλος χθες στην εκπομπή του κου Χατζηνικολάου, αλλά και παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος τύπου κος Σκουρλέτης, σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του SKAI, ο ΣΥΡΙΖΑ με κεντρική πολιτική του γραμμή αποφάσισε να απαγορεύσει στους βουλευτές και τα στελέχη του να εμφανίζονται στην τηλεόραση μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Η πρωτοφανής αυτή απόφαση έρχεται σε συνέχεια παρόμοιας απόφασης  στοχοποίησης και αποκλεισμού συγκεκριμένων δημοσιογράφων, τηλεοπτικών εκπομπών  και των εκπομπών της ΝΕΡΙΤ.
Είναι πλέον προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το αληθινό αντιδημοκρατικό του πρόσωπο.
Η Ν.Δ. καταγγέλλει την απόπειρα φίμωσης του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της και είναι απολύτως βέβαιη ότι δεν πρόκειται οι  δημοσιογράφοι της χώρας να αποδεχτούν αυτόν τον αντιδεοντολογικό αποκλεισμό  και να ζητούν την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους θα καλούν στις εκπομπές τους.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ  στον ολισθηρό αυτό δρόμο που ταιριάζει μόνον σε πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν μπροστά τους, είτε τους αρέσει είτε όχι,  όλους τους εκπροσώπους και τα στελέχη της Ν.Δ. και θα παίρνουν παντού τις απαντήσεις τους …».

Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο: ΕΛΛΗΝΟ – ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Εμφάνιση DSC_0108.JPG

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                           

ΕΛΛΗΝΟ – ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Στην 6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2014, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο σε συνεργασία με Ρωσόφωνους Φορείς και με την Πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα, παρουσίασαν επίσημα, μέσω κοινής συνέντευξης τύπου, παρουσία των Περιφερειακών ΜΜΕ και πολλών επισκεπτών της Έκθεσης, το πρόγραμμα Ελληνο-Ρωσικής συνεργασίας.

Η ημέρα της εκδηλώσεως είχε και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου εορταζόταν διεθνώς, η «Ημέρα του Δασκάλου».

Το πρόγραμμα αφορά την εισαγωγή της Ρωσικής γλώσσας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Αριστοτελείου, τόσο σε επίπεδο μαθητών όσο και σε επίπεδο ενηλίκων και την επιστημονική διασύνδεση με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ρωσίας και λοιπών Ρωσόφωνων χωρών.

Επίσης, έγινε αναφορά στις περαιτέρω συγκεκριμένες στοχεύσεις του κοινού προγράμματος που αφορούν την διοργάνωση πολιτιστικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων  και αμφίδρομων δράσεων σχολικού εκπαιδευτικού τουρισμού.

Η Ρωσική αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από τον κο Π.Κούπρικοφ,  Συμβούλου του κου Πρέσβη - Διευθυντή του Πολιτιστικού και Επισημονικού Κέντρου της Ρωσικής Πρεσβείας και από την κα Ε.Ιβανόβα Αντιπρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των Ρωσόφωνων στην Ελλάδα – Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΦΙΛΙΑ”.

Η πρωτοπορία του Αριστοτελείου ευχόμαστε να βρει συμπαραστάτες και δημόσια ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας αφενός για την ευγενή παρουσία και ομιλία του στην συνέντευξη τύπου και αφετέρου για τις υλικοτεχνικές διευκολύνσεις που παρείχαν οι συνεργάτες του, στα ΜΜΕ, για την τηλεοπτική και εν γένει δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος.

Στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες και περιγραφές των προγραμματιζόμενων δράσεων και εκδηλώσεων.

Περισσότερα στο video link : http://www.youtube.com/watch?v=CmpzamSGazs&feature=youtu.be

Εκ της Διευθύνσεως του Εκπαιδευτηρίου

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ στην 6η πανελλήνια έκθεση «Κορινθία 2014»



          Εμφάνιση DSC02343.JPG                           

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, η συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ στην 6η πανελλήνια έκθεση «Κορινθία 2014», που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο Βέλο Κορινθίας.
 Εμφάνιση DSC02346.JPG
            Οι εκατοντάδες επισκέπτες που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε, στο οποίο συμμετείχε και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (L.T.O.), για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, εξεδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις τουριστικές δυνατότητες του προορισμού, καθώς και για τις διαφοροποιημένες υπηρεσίες υγείας και ευεξίας του υπερσύγχρονου Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικών Νερών LOUTRAKI THERMAL SPA.
            Στην φετινή Έκθεση, με τη συμμετοχή τους ο Δήμος και η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε, είχαν την ευκαιρία να προβάλουν και να διαφημίσουν εκτός των άλλων, και τις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa, που είναι οι πλέον σύγχρονες στην Ελλάδα και από τις καλύτερες της Ευρώπης, καθώς και τις ποιοτικές, αναβαθμισμένες υπηρεσίες του, μέσα από ένα επιμελώς διακοσμημένο, καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο.   
 Εμφάνιση DSC02356.JPG
            Οι θετικές εντυπώσεις και το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, που προσήλθαν από διάφορες περιοχές όχι μόνο της Κορινθίας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, για την παρουσία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας -  Αγίων Θεοδώρων και τις υπηρεσίες του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa, προσέδωσε αισιόδοξα μηνύματα προοπτικής στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
            Οι προσπάθειες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε για περαιτέρω διαφήμιση και προβολή του τουριστικού προϊόντος, θα συνεχιστούν και με άλλες ενέργειες δημοσιότητας στον τομέα των Εκθέσεων, καθώς και με άλλες στοχευμένες δράσεις και διαφημιστικές ενέργειες.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ