Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Στα πλέι οφ του Europa League ο ΠΑΟΚ 1 - 0 τον Παναθηναϊκό


Στα πλέι οφ του Europa League ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του, νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην άδεια Τούμπα στο φινάλε των πλέι οφ, και πήρε το «καλό» εισιτήριο για το Europa League (στα πλέι οφ, 21-28/8) τερματίζοντας δεύτερος, διασκεδάζοντας κάπως τις εντυπώσεις σε μια χρονιά που κλείνει μάλλον με αρνητικό πρόσημο για τον «δικέφαλο».

«Χρυσός» σκόρερ ο Βούκιτς, που ήρθε άλλη μια φορά από τον πάγκο και βρήκε δίχτυα. Αυτό ήταν το 12ο φετινό γκολ του Σέρβου, που έχει σημειώσει τα 11 εξ αυτών ερχόμενος από τον πάγκο!
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το έφτιαξε ο Λίνο έπειτα από συνεργασία με τον Στοχ, με τον μπακ του «δικέφαλου» να μοιράζει την 10η φετινή του ασίστ!

«Λύτρωση» 3 - 1 για Ατρόμητο, «βουνό» για Αστέρα


«Λύτρωση» για Ατρόμητο, «βουνό» για Αστέρα (pics)Ο Ατρόμητος έκανε αυτό που ήθελε, νίκησε με δύο γκολ διαφορά τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι (3-1) και αξιοποιώντας τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, τερμάτισε 3ος στα πλέι οφ, αφήνοντας τους Αρκάδες τέταρτους και με το «βραχνά» της συμμετοχής στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, στις 17 και 24 Ιουλίου.

Αντίθετα, οι Περιστεριώτες, που «κάλυψαν» την ήττα τους με 1-0 στο αντίστοιχο ματς της Τρίπολης και υπερισχύουν στην ισοβαθμία με τον Αστέρα, θα εκκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις από τον τρίτο προκριματικό γύρο, στις 31 Ιουλίου (με ρεβάνς στις 7 Αυγούστου).

Κυπελλούχος Αγγλίας με ανατροπή η Άρσεναλ

arsenal
Η Αρσεναλ ξεπέρασε το σοκ των δυο τερμάτων της Χαλ, άφησε πίσω της εννέα… εφιαλτικά χρόνια και με τεράστια ανατροπή επέστρεψε στους τίτλους. Σούπερ ο Ράμσεϊ χάρισε την κούπα στην παράταση (3-2).
Κι όμως η Αρσεναλ δεν ξέχασε πως να κερδίζει κούπες. Τι και αν είχαν περάσει εννέα χρόνια από την τελευταία, τι και αν η Χαλ την... σόκαρε με δυο γκολ στα οχτώ πρώτα λεπτά, η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ βρήκε την ψυχή και με σούπερ ανατροπή κατάφερε στην παράταση να επικρατήσει 3-2 και να κατακτήσει το κύπελλο Αγγλίας. Οι «κανονιέρηδες» έγιναν η πρώτη ομάδα έπειτα τη Μπλάκπουλ (1953) που κερδίζουν το κύπελλο με... επιστροφή από δυο γκολ και χωρίς μάλιστα να χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο Βενγκέρ κέρδισε τον 12ο τίτλο του με την Αρσεναλ, τρία πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα.

Με τσαμπουκά τίτλου η Ατλέτικο Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας!

atletico
Απονομή δικαιοσύνης στην Primera. Με τσαμπουκά τίτλου η Ατλέτικο κράτησε τη Μπάρτσα στο 1-1 και επέστρεψε στην κορυφή μετά το νταμπλ του Μίλινκο Πάντιτς το 1996.
«Από τους ανθρώπους δεν λείπει η δύναμη, λείπει η θέληση», έγραφε ο Βίκτορ Ουγκό και ο Τσόλο Σιμεόνε έθεσε στο γήπεδο την απόλυτη εφαρμογή της εν λόγω ρήσης. Πήρε καλούς παίκτες, κατά πολλούς μέτριους και κατάφερε να βγάλει όλο το δυναμισμό που έκρυβαν μέσα τους και δεν το ήξεραν ούτε καν οι ίδιοι. Τους έδειξε το δρόμο. Εκείνοι τον εμπιστεύτηκαν τυφλά και έφτασαν εκεί ακριβώς όπου είχε βρεθεί και ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής στο τελευταίο νταμπλ της Ατλέτικο το 1996: στην κορυφή της Primera Division. Εκεί στέκονται πλέον μόνοι και πρωταθλητές οι Ροχιμπλάνκος που άντεξαν στον τελικό του «Καμπ Νόου» και με την ισοπαλία 1-1 κατέκτησαν την πιο αντρική και απρόσμενη κούπα της χρονιάς στην Ευρώπη.
Οποια ομάδα και αν υποστήριζες, αποκλείεται να μην ήθελες να το πάρει η Ατλέτικο. Το άξιζε από την πρώτη έως την τελευταία αγωνιστική. Ηταν εκεί διαρκώς να πουσάρει τους δύο μεγάλους και κάποια στιγμή όταν πέρασε μπροστά, αρνήθηκε να επιστρέψει την ευκαιρία. Δεν θάμπωνε με την απόδοση της. Ηξερε όμως κάθε λεπτό τι ζητούσε και πως θα το έπαιρνε. Εχεί σχέδιο, πίστη και τα... cojones αυτού του σπουδαίου άντρα που βρίσκεται στον πάγκο της. Ακόμα και όταν είδε τους δύο ίσως σημαντικότερους παίκτες της να βγαίνουν με το καλημέρα έξω από τη μεγαλύτερη μάχη.
Η ροή του αγώνα στο Α' μέρος είχε να προσφέρει τσαμπουκάδες, γερές κόντρες, νεύρα, πάθος, αλλά όχι και θεαματικές συγκινήσεις. Αντιθέτως, μόνο άσχημα νέα περιλάμβανε για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 14' ο Ντιέγκο Κόστα αποχώρησε με θλάση και στο 22' τον ακολούθησε ο Αρντά Τουράν με πόνους στη μέση. . Η Μπαρτσελόνα είχε να θυμάται δύο κεφαλιές αδύναμες των Αλέξις Σάντσες (24') και Πέδρο (26') και τίποτ' άλλο πέραν της γκολάρας του Αλέξις Σάντσεθ.
Ο Φάμπρεγας (33') έκανε το γλυκό γέμισμα, ο Μέσι άθελα του με το στήθος έστρωσε στον Χιλιανό που αμόλησε τη βολίδα της χρονιάς στην Ισπανία, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Κουρτουά. Από εκείνο το σημείο και μετά ενεργοποιήθηκε το ένστικτο αυτοσυντήρησης των Ροχιμπλάνκος που πίεσαν και έδωσαν το στίγμα για αυτό που θα ερχόταν στο ξεκίνημα της επανάληψης: την ισοφάριση. Το πρώτο χτύπημα ήρθε με το δοκάρι του Βίγια (46'), τον οποίο πρόλαβε στο 48' ο Αντριάνο. Ενα λεπτό όμως αργότερα, μετά από κόρνερ του Κόκε, ο Γκοντίν απογειώθηκε και με καρφωτή κεφαλιά κάρφωσε τον Πίντο.
 Στο 64' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μέσι ως οφσάιντ και η αμέσως επόμενη και τελευταία φάση ήρθε στο 80', με το σουτ του Ντάνι Αλβες να το βγάζει ο Κουρτουά. Το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε και πάλι με τη μεγάλη κούπα για 10η φορά (τις 9 στην τελευταία αγωνιστική) στην ιστορία τους και 1η μετά το 1996, χρονιά που ο μεγάλος Μίλινκο Πάντιτς (κάποτε ηγέτης του Πανιωνίου) μαζί με τον Σιμεόνε την είχαν οδηγήσει στο τελευταίο πρωτάθλημα της.
Καθώς ο διαιτητής Ματέου Λαόθ σήμαινε τη λήξη και οι Ροχιμπλάνκος πανηγύριζαν, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα τους χειροκροτούσαν, αναγνωρίζοντας την αξία της επιτυχίας τους.

* Μετά το ματς δεν υπήρξε απονομή, καθώς συνέβη κάτι εντελώς παράλογο. Εν τη απουσία του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Βιγιάρ, δεν απονεμήθηκε η κούπα!
Μπαρτσελόνα (Τάτα Μαρτίνο): Πίντο, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Μασεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς (57' Σονγκ), Φάμπρεγας (76' Τσάβι), Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Πέδρο (62' Νεϊμάρ), Μέσι
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Αρντά Τουράν (22' Ραούλ Γκαρθία), Βίγια, Ντιέγο Κόστα (15' Αντριάν, 72' Σόσα).

«Έφυγε» σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης, Άννα Πολλάτου!

pollatou
Σοκ και Πανελληνια συγκίνηση! Τον χαμό της 31χρονης πρώην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.
Η πρώην πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης από την Κεφαλλονιά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.gr «έσβησε» το απόγευμα του Σαββάτου (17/5) στo 46o χλμ της εθνικής οδού Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο  του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αγροτικό φορτηγό που κατευθυνόταν προς την Πάτρα.
Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ δύο ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η γεννημένη στις 8 Οκτωβρίου του 1983 πρωταθλήτρια της ρυθμικής ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 , ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οζάκα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στις 10 κορίνες - 2 στεφάνια και 3 κορδέλες αλλά και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό.
Επίσης το 1999 στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης κατέκτησε στα ίδια αγωνίσματα τρία χρυσά, πέρα από τις επιτυχίες της στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
Η Κεφαλονίτισσα Ολυμπιονίκης ολοκλήρωσε την καριέρα της το 2001, αλλά παρέμεινε κοντά στη ρυθμική γυμναστική, σε ρόλο προπονήτριας στα Μέγαρα, θέλοντας να βοηθήσει στην ανάδειξη των επόμενων πρωταθλητριών.
«Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της Άννας Πολλάτου, καθώς και τη βαθιά θλίψη της για τον πρόωρο χαμό μιας αθλήτριας - πρότυπο, ενός νέου ανθρώπου που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στον αθλητισμό και όχι μόνο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΕΓΟ.
 gazzetta.gr

Η… απορία Αντώναρου για τους δημοσκόπους!

antonaros
Απορία με… μηνύματα εξέφρασε μέσω Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος, σχετικά με τις δημοσκοπήσεις.
«Είμαι περίεργος τι θα μας λένε από αύριο το βράδυ και κυρίως από την άλλη Κυριακή το βράδυ οι δημοσκόποι», έγραψε ο κ. Αντώναρος.
ysterografa.gr

Μια σύντομη ιστορία για το Χρήμα και την Οικονομία

Άρθρο του Αλέκου Κανελλόπουλου         
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής                     Δερβένι 16/5/2014

ΣΧΕΔΙΟ Β
                                                                                                            
H βασική διαδικασία οικονομικών συναλλαγών είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί, χωρίς την παρεμβολή χρήματος.  Η λειτουργία του χρήματος δεν είναι ουδέτερη και μολονότι αρχικά ενδιαφερόμαστε για την πραγματική οικονομική διαδικασία και όχι για το χρηματικό της ένδυμα, δεν πρέπει να αγνοούμε ότι η παρεμβολή του χρήματος στην λειτουργία του οικονομικού συστήματος είναι κρίσιμης σημασίας.



Το χρήμα είναι ένα εμπόρευμα το οποίο λόγω της διαιρετότητας, της αντοχής, της επαρκούς αλλά όχι απεριόριστης διαθεσιμότητας και της διαρκούς αποδοχής του κατέχει ένα ενδιάμεσο ρόλο στην ανταλλαγή. Το ασήμι, ο χρυσός, ο χαλκός, ο σίδηρος, τα θαλασσινά κοχύλια, τα καπνά, τα βοοειδή και το ουίσκι, έχουν παίξει μαζί με τα χαρτονομίσματα και τις τραπεζικές καταθέσεις, ρόλο χρήματος. Από μόνη της  η χρησιμοποίηση ενός εμπορεύματος ως χρήματος του δίνει μια συγκεκριμένη προσωπικότητα, μια μαγεία και μια σπανιότητα, με αποτέλεσμα η τιμή του να αποτελεί ένα ειδικό πρόβλημα. Και απλά το γεγονός ότι το εμπόρευμα δίνει τη θέση του σε αμιγώς αντιπροσωπευτικές μορφές – χαρτονομίσματα ή τραπεζικές καταθέσεις- είναι εκείνο που συμβάλλει στο να δημιουργηθεί ένα πυκνό μυστήριο σχετικά με το τι είναι αυτό που καθορίζει την αξία του χρήματος ή διαφορετικά το γενικό επίπεδο των τιμών όπως ορίζεται από την αξία του χρήματος.

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (1998 - 2002 - 2006 και 2010)



 http://www.rnbnet.gr/photos/ekloges_414x290.jpg


Δημοτικές εκλογές  1998
 
Δημοτικές εκλογές 2002
 
Δημοτικές εκλογές 2006
 
Δημοτικές εκλογές 2010

Επίκαιρο εκλογικό " Το Μάη στις 18"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjirKGSbHh78nM5otg_C4pEQZ9pg7blfZ-nxO8Wq2Vn1C3fkYvgBm3cnpDJx7mJCr2H8quVPhS18gCZlZi-ezajy6y6Kg5M1F22_vaylQue4VFMQ0CuOCO4PlnDwJuMvFHyId2IP-6eGHw/s320/vote-urne-001.jpg



 " Το Μάη στις 18"

Επίκαιρο Δημοτικό τραγούδι του τόπου μας αφιαιρωμένω στους συνδημότες και συνδημότισσες που θα πάρουν μέρος στις αυριανές Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.

ΟΙ "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" έχουν γενέθλια



Σαν σήμερα, 17 Μαΐου, συμπληρώνονται τέσσερα  χρόνια ακριβώς από την εμφάνιση μας στην μπλοκόσφαιρα και γενικά στο διαδίκτυο με τίτλο "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Εδώ Δερβένι" ένα blog ενημέρωσης με ενδιαφέρουσες ειδήσεις θέσεις . απόψεις και δραστηριότητες από το Δερβένι , την Κορινθία , την Πελοπόννησο και όχι μόνο.. 

Ήταν 17 Μαΐου του 2010 , όταν στις 11.41 οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ " έκαναν δειλά – δειλά την εμφάνιση τους στην μπλοκόσφαιρα σαν blogspot με πρώτο τίτλο «Νέα αρχή» , καθώς μέχρι εκείνη την ημέρα λειτουργούσε , από τις 4 Δεκεμβρίου 2009 ως σελίδα στο facebook,μαζί με τις αδελφές σελίδες
Η συμπλήρωση των τεσσάρων έτών παρουσιίας του blog  "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Εδώ Δερβένι" στην μπλοκόσφαιρα συμπίπτει, με την διεξαγωγή των Δημοτικών  και Περιφερειακών εκλογών ( Α’ γήρος)
Xάρις σε όλους και όλες εσας , οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" συγκαταλέγονται μεταξύ των 300 καλύτερων (251 θέση) ιστιολογίων της Ελλάδος σε σύνολο περίπου 50.000... (greek-sites.gr) και στη διεθνή κατάταξη 1,368,775 global rank ή 11,600 rank in Greece ( Alexa.com
Τα τέσσερα αυτά χρόνια , μέχρι στιγμής έγιναν 34.705 αναρτήσεις - δημοσιεύσεις ( 2.151 το 2010 , 7.239 το 2011 , 9.269 το 2012 , 11.914 το 2013 και 4.218 εως σήμερα 17 Μαΐου 2014) και με 672.487 αναγνώσεις από όλο τον κόσμο ( Ελλάδα 446.910 , Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 98.289, Γερμανία 46.833 , Ρωσσία 23.756, Ουκρανία 7.559, Γαλλία 4.161 , Κύπρο 3.154, Ηνωμένο Βασίλειο 2.432 , Σερβία 1.354 ,Ολλανδία 1.186, Κίνα 747,  Αυστραλία 531 ,  Καναδά 366, Ιράν 359 , Ιρλανδία 210, Κροατία 127 , Ιταλία 127 , Ελβετία 77, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 18, Τουρκία 16, Ισπανία 15 , Πακιστάν 12, Ινδονησία 11, Πολωνία 10, Βέλγιο 2, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 1, ακόμα και από Λουξεμβούργο, Περού, Σουηδία ,  Ρουμανία , Αλβανία, Βουλγαρία Λιβερία , Βιετνάμ , Ιαπωνία , Νότια Κορέα κ. α.)


Από τις αναρτήσεις μας αυτές οι πιό δημοφιλείς στο αναγνωστικό μας κοινό είναι οι εξής:

Καταχώριση
Προβολές σελίδας
20 Αυγ 2010
2781
28 Απρ 2014
2215
28 Απρ 2014
1735
11 Φεβ 2014
1336
28 Απρ 2014
1321
20 Απρ 2011
1063
12 Απρ 2012
1060
18 Δεκ 2013
978
15 Φεβ 2014
746
26 Φεβ 2014
671
29 Απρ 2014
600
4 Μαΐ 2014
540
18 Απρ 2014
498
28 Απρ 2014
 356
335
30 Απρ 2014
 332
320
 


Όλους εσάς που μας εμπιστεύεσται για την ενημέρωσή σας οφείλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , καθώς μας δίνεται το θάρρος για να συνεχίσουμε. 
 Οι « ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνεχίζουν το έργο τους χάρις εσάς σας ευχαριστούμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Τhe blues Project live απόψε στο Δερβένι


Φωτογραφία του χρήστη Spiros Ka.

Σαμαράς: Θέλουν να μας γυρίσουν στον παρονομαστή της μιζέριας

Antonis-Samaras-Greek-PM
Ηχηρή πολιτική παρέμβαση από τον Αντώνη Σαμαρά, λίγες ώρες πριν από την κάλπη του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο Πρωθυπουργός υπογράφει άρθρο στην “Καθημερινή της Κυριακής”, με το οποίοα στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, και προσδιορίζει το διακύβευμα της αναμέτρησης για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ακολουθεί το κείμενο του άρθρου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην “Καθημερινή της Κυριακής”:

Ο Τσίπρας καλεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουν Σαμαρά και Βενιζέλο!

Alexis-Tsipras-voteΠολιτική “βόμβα” από τον Αλέξη Τσίπρα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στο “Βήμα της Κυριακής”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται για πρώτη φορά θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση για τη χώρα.
Θέτει ωστόσο ως απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί αλλαγή ηγεσίας και στα δυο κόμματα τα οποία σήμερα συγκροτούν την κυβέρνηση Μεγάλου Συνασπισμού. Να απομακρυνθούν δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
“Με τις ηγεσίες και το πολιτικό προσωπικό που επέβαλαν το Μνημόνιο, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Η δυναμική των εκλογών θα αναγκάσει τα μνημονιακά κόμματα να αλλάξουν ηγεσίες και πολιτική.
Υπάρχουν και στα δυο κόμματα πρόσωπα και δυνάμεις που δεν έχουν ιδοτέλεια και δεν φέρουν την ευθύνη των επιλογών των ηγεσιών τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά με τη συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής” ο Αλέξης Τσίπρας.

ysterografa. gr

Ο Στ. Θεοδωράκης θέλει... ξένο διοικητή της ΤτΕ!

Stavros-TheodorakisΜια θέση που θα προκαλέσει έντονες συζητήσεις διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι θα πρέπει να προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για τον επόμενο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, τόνισε ότι θα προτιμούσε να καταλάβει τη θέση κάποιος Έλληνας, πρόσθεσε ωστόσο ότι αν υπάρξει σχετική συμφωνία, θα μπορούσε το πρόσωπο αυτό να είναι ξένος.
Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης άσκησε κριτική στον Αντώνη Σαμαρά για τις θέσεις τις οποίες κατά καιρούς έχουν διατυπώσει, και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι εύκολος για τη διαπλοκή.

ysterografa.gr

Στο Κατάκολο ο Αντώνης Σαμαράς- Ξεκινούν τα εργα στο λιμάνι 20 εκ. ευρώ την ερχόμενη εβδομάδα - Oι έρευνες και η εξόρυξη του πετρελαίου δεν θα επηρεάσουν το περιβάλλον.


samaras1
Έργα αξίας 12,5 εκατ. ευρώ στο Κατάκολο αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στο λιμάνι της πόλης.
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι το συγκεκριμένο λιμάνι είναι ο δεύτερος, μετά τον Πειραιά, χώρος υποδοχής κρουαζιέρας και σημείωσε πως αν συνυπολογιστούν τα 7,5 εκατ. ευρώ που προορίζονται για την ανάπλαση της εμπορικής περιοχής του λιμένος, τότε πρόκειται για έργο 20 εκατ.
Αναφερόμενος στις έρευνες για υδρογονάνθρακες που θα αρχίσουν στην θαλάσσια περιοχή του Κατάκολου, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ο οποιοσδήποτε να ενοχλήσει το περιβάλλον» και προσέθεσε ότι «η συμμόρφωση κι ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι το πρώτο κριτήριο».
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι όλα τα έργα αποτελούν μέρος ενός σχεδίου «που αφορά την ανάπτυξη και δεν είναι σχεδιασμός, όπως αυτό το περίφημο ‘Σχέδιο Ζ’», που αποκαλύφθηκε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά για έναν σχεδιασμό που επιχειρεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής και να κεφαλαιοποιήσει τις δυνατότητές τους.

Πόσους σταυρούς βάζουμε για την εκλογή δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.


Στις εφτά η ώρα της Κυριακής θα ανοίξουν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα και δώδεκα ώρες μετά, στις εφτά το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία. Στις 18 Μαΐου οι εκλογές διεξάγονται για την ανάδειξη δημάρχων, περιφερειαρχών, δημοτικών συμβούλων, περιφερειακών συμβούλων, αντιπεριφερειαρχών, συμβούλων δημοτικής κοινότητας, συμβούλων τοπικής κοινότητας, εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας.

Οι πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική.

Η μη προσέλευση στη διαδικασία, σύμφωνα με τον νόμο, δικαιολογείται μόνο για όσους:

- έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους

- βρίσκονται στο εξωτερικό

- θα βρίσκονται την ημέρα της ψηφοφορίας σε απόσταση μεγαλύτερη από 200 χλμ. από το εκλογικό τους τμήμα.

Όσοι έχουν χάσει την ταυτότητά τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

Σε σχέση με τους σταυρούς που έχει το δικαίωμα να βάλει κάθε εκλογέας ισχύουν τα παρακάτω:

Οι ψηφοφόροι για το ψηφοδέλτιο που θα επιλέξουν στις δημοτικές εκλογές 2014 μπορούν να βάλουν:

- από έναν μέχρι τρεις σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους της εκλογικής του περιφέρειας

- έναν σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο μιας άλλης εκλογικής περιφέρειας του δήμου τους.

Στις μονοεδρικές, διεδρικές και τριεδρικές εκλογικές περιφέρειες, ο ψηφοφόρος μπορεί να βάλει

- μόνο έναν σταυρό υποψηφίου της εκλογικής του περιφέρειας

- έναν σταυρό σε μία από τις άλλες εκλογικές περιφέρειες του δήμου.

Επίσης ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει μέχρι δύο σταυρούς στο ψηφοδέλτιο για το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας.

Για τις περιφερειακές εκλογές ισχύουν τα παρακάτω:

Με τη σταυροδοσία, ο πολίτης εκφράζει την προτίµησή του:

- προς έναν (1) υποψήφιο περιφερειακό σύµβουλο στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται έως τρείς (3) περιφερειακοί σύµβουλοι.

- προς έναν (1) ή δύο (2) υποψηφίους συµβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται από τέσσερις (4) έως και επτά (7) περιφερειακοί σύµβουλοι.

- προς έναν (1) ή δύο (2) ή τρεις (3) υποψηφίους συµβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται από οχτώ (8) έως και δώδεκα (12) περιφερειακοί σύµβουλοι και

- προς έναν (1) ή δύο (2) ή τρεις (3) ή τέσσερις (4) υποψηφίους συµβούλους στις εκλογικές περιφέρειες όπου εκλέγονται περισσότεροι από δώδεκα (12) περιφερειακοί σύµβουλοι.

Σε όλα τα εκλογικά τμήματα θα είναι αναρτημένες οδηγίες σχετικά με τους σταυρούς που έχουν το δικαίωμα να βάλουν οι εκλογείς, ώστε να περιοριστούν τα άκυρα ψηφοδέλτια.

Τέλος, στον επικεφαλής του κάθε συνδυασμού δεν μπαίνει σταυρός, ωστόσο αν γίνει κάτι τέτοιο το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο.

Δείτε που ψηφίζετε ΕΔΩ

Μεγαλειώδη συγκέντρωση του Ηλία Ανδρικόπουλου στο Δερβένι - Η νίκη ξεκινά από την Ευρωστίνη

Την κεντρική και τελευταία του πριν της εκλογές ομιλία του στο Δερβένι πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με τον συνδυασμό "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ηλίας Ανδρικόπουλος . Η ομιλία του κ. Ανδρικόπουλου έγινε από εξέδρα προ του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του παρουσία πλήθους κόσμου όπου ο επικεφαλής της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" ανέπτυξε τους στόχους και τα σχέδια του συνδυασμού του για το μέλλον του Δήμου για την επόμενη πενταετία.
 Ο Υποψήφιος Δήμαρχος στην  ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε από καρδιάς για την μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του οι Δημότες Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης και υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει να κάνει με την ισόρροπη ανάπτυξη, τη συνοχή και την ισοτιμία των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Βασικοί άξονες στην παραπάνω προσπάθειά μας του συνδυασμού μας 
ανάφερε ο κ. Ανδρικόπουλος είναι :

* Η συμμετοχή των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων με χρηστή και συμμετοχική διοίκηση,
* Η Διαφάνεια,
* Η Κοινωνική πολιτική με Ανθρωπισμό και ευαισθησία,

* Τοπική οικονομία και ισόρροπη ανάπτυξη - Αγροτική αναπτηξη
* Η σύνθεση
* Η Αξιοπρέπεια 
* Πραγματική και ουσιαστική ένωση των Δημοτικών Ενοτήτων Ευρωστίνης και Ξυλοκάστρου
* Παιδία , πολιτισμός, αθλητισμος.
* Ποιότητα ζωής στο αστικό περιβάλλον και στα χωριά - Βιολογικός Καθαρισμός , 
* Περιβάλλον και προστασία αυτού,
* Αξιοιποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ,
* Προστασία από τη διάβρωση των ακτών
* Πολιτικές ευκαιρίες για νέους
Στηριζόμενοι  στους αξονες αυτους μπορουμε να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας και να ξεπεράσουμε την κρίση.
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Ανδρικόπουλο  που απαρτίζεται απο  τους εξής Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Υποψηφίους Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας, τους Υποψηφίους Συμβούλους Τοπικών Κοινοτήτων και τους Υποψηφίους Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων :
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10269423_587678587995271_7429217647095558335_n.jpg
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΒΕΛΑΕΤΗ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΔΑΜΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΛΑΝΤΖΗ - ΤΣΟΠΑΝΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΛΙΛΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΣΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΕΚΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΥΚΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΝΙΑΡΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΑΛΟΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΚΙΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΟΥΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΟΥΡΔΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΡΑΓΚΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΤΡΥΦΩΝΑ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΛΕΙΩΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΝΙΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΤΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΡΑΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
ΣΑΪΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΕΦΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΚΙΡΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΖΕΜΠΕΤΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΟΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΦΙΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΡΤΣΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ
ΧΩΛΕΣΗ - ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας
ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΝΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΡΔΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΖΙΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΙΑΚΟΥ - ΤΣΟΚΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Άνω Τρικάλων

Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΖΑΧΑΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Γελινιατίκων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΣΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΡΤΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Δενδρού

Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΝΤΑΦΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Δερβενίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΔΕΝΔΡΙΝΕΛΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΙΩΑΝΝΗ
ΔΟΥΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΑΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Ελληνικού

Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Ευρωστίνης Ροζενών

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ζεμενού

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΡΩΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Θροφαρίου

Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΖΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Καμαρίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΛΑΣΣΑΡΑ ΘΕΩΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΙΠΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Καρυάς
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΙΑΝΝΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ
ΓΚΕΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΥΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑ - ΠΡΟΚΟΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κάτω Λουτρού
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Κάτω Συνοικίας Τρικάλων
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΒΑΡΒΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ
ΔΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Κορφιωτίσσης
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΜΠΑΡΤΖΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Λαγκαδαίικων
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΜΑΥΡΑΝΤΖΑ ΒΛΑΣΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΤΥΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Λυγιάς
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΑΤΣΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΤΑΡΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Λυκοποριάς
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΟΝΤΟΥ ΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΕΤΑΞΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Μάννας
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΑΤΣΑΡΗ ΑΜΑΛΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Μελισσίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΡΑΠΤΗ - ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΦΩΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Νέων Βρυσουλών
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΡΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΑΡΓΥΡΩ του ΛΕΩΝΙΔΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ξανθοχωρίου
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΗΓΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Παναριτίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΜΟΥΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ
ΤΕΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Πελλήνης
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Πιτσών
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΓΓΕΛΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Πύργου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΒΥΖΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΠΑΓΚΕΙΟΥ - ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ρεθίου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Ρίζης
 Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ
ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΡΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΣΚΕΝΤΖΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Σαρανταπήχου
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΤΣΙΚΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Σοφιανών
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΑΝΘΟΥ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Στομίου
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Στυλίων
Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας
ΔΑΓΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τοπική Κοινότητα Συκέας
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΚΑΠΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΦΑΓΚΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Τοπική Κοινότητα Χελυδορέου
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας
ΕΥΦΡΑΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ