Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σε Προεκλογική συγκέντρωση ετεροδημοτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου μίλησε απόψε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFZqxhD0vI2-2DWJJLDt1TCGf3xokatAKoVx_qxdEcojXJ9upL07z7_OnoPs-d255HGx215z7EwPmd678NlvD3qeACnFEGbnwNLXh7A5QwYGdMfXeoKr8ti1g_ecNF2dCEh81Z3Bt4shc/s1600/%25CE%2594%25CE%2595%25CE%2594%25CE%2595%25CE%25A3-%25CE%2593%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A6%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259F.jpg
Σε συγκέντρωση  ετεροδημότων της Περιφέρειας Πελοποννήσου πού έγινε στο ξενοδοχείο «Αμαλία», στην Αθήνα,. μίλησε απόψε στις 8.30, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία - Πράξη Ανάπτυξης», Γιώργος Δέδες 
Παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες: Κορινθίας - Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, Αργολίδας - Ανδρέας Πουλάς, Λακωνίας - Γιώργος Πουλοκέφαλος και Μεσσηνίας - Παναγιώτης Αλευράς. , ενώ απουσίαζε ο Υποψήφιος   αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας- Δημήτρης Μπερτζελέτος, λόγω προεκλογικού debates που έγινε στην Τρίπολη.Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο πρωήν Υπουργός κ. Σταύρος Μπένος , η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ  Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ  Χρήστος Σπίρτζης και πλήθος κόσμου


Μαριλένα Σούκουλη Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας «Το Κύμα της Ελπίδας μεγαλώνει καθημερινά στην Κορινθία»



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYJfTxQhWSyKhQj2O62WjIGAAdsrwutmvpS3-us8UwNq2ptPv8Bp8d6sREpEjbojteDA-BfjDruOl-XH9cqMdcTSubg_0FmhP5s4lp5EI5CqorXDGv_jTaJ2YRF8W-6gKuh9PxYryj_sBm/s1600/parakato.gr2.jpgΝιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Κορινθίας μας, για την  υποδοχή και την ζεστασιά με την οποία αγκαλιάζουν την προσπάθεια της ομάδας μας, της  Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας. Σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, που επισκεπτόμαστε να ακούσουμε τις αγωνίες και τα προβλήματα σας, συναντάμε ένα τεράστιο κύμα αποδοχής που κάθε μέρα θεριεύει ολοένα και περισσότερο. Θα ήθελα να δεσμευτώ ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, τις μικρές ανθρώπινες ιστορίες σας  που μας κάνουν ακόμα πιο επίμονους και αποφασιστικούς να βρούμε λύσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις. Ερχόμαστε Εμείς σε Εσάς με ανοιχτή καρδιά, ανοιχτό μυαλό και χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά για να κάνουμε το Όραμα μας για την Κορινθία της Προόδου, πραγματικότητα. Να μεγαλώσουμε το Κύμα της Ελπίδας.     
«Κάθε χωριό, κάθε γειτονιά, κάθε πόλη της Κορινθίας είναι το Σπίτι μας και αξίζει το Σεβασμό όλων.»     
Σας Ευχαριστώ από καρδιάς για την Εμπιστοσύνη σας»

Απόστολος Παπαφωτίου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με τη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ του Πέτρου Τατούλη

Α

Γυρίζει σελίδα ο Βασίλης Νανόπουλος στην Κόρινθο - Μεγαλειώδη - δυναμική συγκέντρωση στα εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου της "Συμμαχίας Πολιτών"



 Εμφάνιση EFHMC_2496.jpg
Η μεγάλη απήχηση που έχει το μήνυμα και η δυναμική της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ φάνηκε στη χθεσινή εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κόρινθο.
Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες δημιουργώντας γιορτινή και πανηγυρική ατμόσφαιρα στους δρόμους της Κορίνθου. Ο ενθουσιασμός για την επερχόμενη εκλογική νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου και η μεγάλη διάθεση για αλλαγή κράτησαν τον κόσμο στο χώρο του εκλογικού κέντρου μέχρι αργά το βράδυ.
Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος μίλησε για την ανάγκη αλλαγής σε πρόσωπα, νοοτροπία και πρακτικές καθώς και για το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο συνδυασμός. Μίλησε για το σχέδιο του για την ανάπτυξη του δήμου και την εξυπηρέτηση των μεγάλων αναγκών που έχουν να περιμένουν οι Κορίνθιοι από την νέα δημοτική αρχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλία διακόπηκε πολλές φορές από  θερμά χειροκροτήματα του κόσμου.

Εμφάνιση EFHM_2427.jpg
 Κατά την παρουσίασή τους, οι 172 υποψήφιοι του συνδυασμού, από όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα καταχειροκροτήθηκαν.
Η αίσθηση ότι ο Δήμος γυρίζει σελίδα ήταν διάχυτη και το μήνυμα των Δημοτών από τα χθεσινά μας εγκαίνια ξεκάθαρο, αδιαμφισβήτητο και δυνατό.
Αφήνουμε πίσω μας την απερχόμενη δημοτική αρχή και προχωράμε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ευχαριστούν θερμά για την παρουσία και την στήριξή τους όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Γραφείο τύπου
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Βασίλης Νανόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων

Δείπνο Δασκαλόπουλου στον Σαμαρά

Dimitris-Daskalopoulos
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΕΒ, οι πρόεδροι 41 εργοδοτικών οργανώσεων από 35 χώρες της Ευρώπης θα βρεθούν στην Αθήνα, το διήμερο 8 & 9 Μαΐου 2014, για τη συνεδρίαση της BUSINESSEUROPE, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο του ΣΕΒ και αντιπρόεδρο της BUSINESSEUROPE κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο.

Στην ατζέντα της συνάντησης προτεραιότητα έχουν η νέα βιομηχανική πολιτική που σχεδιάζει σήμερα η Ευρώπη ως μοχλό για την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση και την αποκατάσταση της Ε.Ε. ως βασικού παίκτη του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Παράλληλα, θα επαναδιατυπωθούν οι προτάσεις της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας για τις αναγκαίες αναπτυξιακές πολιτικές καθώς και για την ανάγκη θεσμικής ενίσχυσης της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η ηγεσία της BUSINESSEUROPE αναμένεται να στείλει σημαντικό μήνυμα για το νόημα των εκλογών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.  Η πλατιά συμμετοχή των πολιτών σ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία μπορεί να αποτελέσει το ισχυρό αντίβαρο στον ευρωσκεπτικισμό και στην άνοδο των ακραίων πολιτικών κινημάτων που μάχονται το Ευρωπαϊκό όραμα.

Ο κ. Δασκαλόπουλος θα περιγράψει ειδικότερα τα βήματα που έχουν γίνει για τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και θα υπογραμμίσει την ανάγκη να συμφωνήσουν οι Βρυξέλλες σε μία αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους ως απαραίτητη προϋπόθεση για να ξαναμπεί η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και να σηματοδοτηθεί το τέλος της κρίσης στην Ευρώπη.

Την Πέμπτη 8 Μαΐου ο κ. Δασκαλόπουλος εκ μέρους της BUSINESSEUROPE παραθέτει δείπνο με επίσημο προσκεκλημένο και ομιλητή τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.  Την επομένη, 9 Μαΐου, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης θα κάνει την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας της BUSINESSEUROPE.


Η BUSINESSEUROPE (www.businesseurope.eu) είναι η κορυφαία εργοδοτική οργάνωση  της  Ευρώπης.  Εκπροσωπεί πάνω από 20.000 βιομηχανικές επιχειρήσεις 35 χωρών και μέλη της είναι οι αντίστοιχες εθνικές εργοδοτικές οργανώσεις. Στόχος της BUSINESSEUROPE, είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και η επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης της Ευρώπης.

ysterografa.gr

Η Κορινθία "πρωταθλήτρια" στις "Γαλάζιες Σημαίες" στην Πελοπόννησο, οι μισές στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης


Τις ακτές και τις μαρίνες που πήραν «Γαλάζια Σημαία» για το 2014 ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης και σε σύνολο 408 βραβευμένων ακτών ανά τον κόσμο η Ελλάδα κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να παραμείνει στη 2η θέση ανάμεσα σε 51 χώρες.
Η «Γαλάζια Σημαία» είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας και απονέμεται από το 1987, στις ακτές και τις μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις της βράβευσης.
Τα Κριτήρια του Διεθνούς Προγράμματος συνοψίζονται στις εξής τέσσερις κατηγορίες:
Α. Καθαριότητα θάλασσας και ακτής
Β. Οργάνωση ακτής
Γ. Ασφάλεια επισκεπτών
Δ. Προστασία της φύσης και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση


Για μία ακόμη φορά η Κορινθία  αναδείχθηκε "πρωταθλήτρια" στις "Γαλάζιες Σημαίες" καθώς οι βραβευμένες καθαρές παραλίες της  (οι μισές στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης) πήραν 14 "Γαλάζιες Σημαίες"  σε σύνολο 43 βραβευμένων παραλιών στην Πελοπόννησο ( Αργολίδα 3, Αρκαδία 1 . Λακωνία 10, Μεσσηνία 5 , Ηλεία 8 και Αχαΐα 2)
 
Οι  παραλίες που πήραν «Γαλάζια Σημαία»  στην Πελοπόννησοείναι είναι οι εξής:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ [14]
Δήμος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων
Λουτράκι 1
Λουτράκι 2
Λουτράκι/Μπούτσι
Πευκάκια
Δήμος Βέλου - Βόχας
Κοκκώνι
Βραχάτι
Δήμος Σικυωνίων
Πευκιάς
Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Ξυλόκαστρο/Πευκιάς
Ξυλόκαστρο/Αριστοναυτών
 Μαρίνα Ξυλοκάστρου
Καμάρι
Μελίσσι
Συκιά
Δερβένι (φώτο)

ΑΡΓΟΛΙΔΑ [3]
Δήμος Ερμιονίδας

Πόρτο Χέλι/Χηνίτσα
Δήμος Ναυπλιέων
Καραθώνα
Τολό

ΑΡΚΑΔΙΑ [1]
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Καλλιστώ

ΛΑΚΩΝΙΑ [10]
Δήμος Μονεμβασιάς

Νεάπολη
Αρχάγγελος
Πλύτρα/Παχιάμμος
Τηγάνια
Μονεμβασιά
Πορί
Δήμος Ανατολικής Μάνης
Σκουτάρι
Μαυροβούνι 1
Μαυροβούνι 2
Βαθύ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ [5]
Δήμος Καλαμάτας

Μικρή Μαντίνεια
Ανατολ. Καλαμάτα 1 / Ανάσταση
Δήμος Μεσσήνης
Μπούκα
Δήμος Τριφυλίας
Άι Λαγούδης
Καλό Νερό

ΗΛΕΙΑ [8]
Δήμος  Ζαχάρω
ς
Ζαχάρω
Δήμος Πηνειού
Αρκούδι
Βαρθολομιό
Γλύφα
Δήμος Ήλιδας
Κουρούτα
Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Κάστρο/Χρυσή Ακτή 2
Λουτρά Κυλλήνης 1
Λουτρά Κυλλήνης 2

ΑΧΑΙΑ [2]
Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Καλογριά
Δήμος Αιγιαλείας
Διγελιώτικα




Ο συμπολίτης μας Γιάννης Παπουτσάκης , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Καισαριανή


 Ο συμπολίτης μας Γιάννης Παπουτσάκης , με καταγωγή από το Δερβένι, γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ και Συγγραφέας , κατέρχεται στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκισης. Ο Γιάννης διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων της Καισαριανής , ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Καμπακά.
Γιάννη καλή εππιτυχία

Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές στην Πάτρα

foititikes-ekloges
Εκλογές μετ’ εμποδίων και… επεισοδίων ήταν οι σημερινές στην Πάτρα για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΠ στην Πάτρα κατήγγειλαν ότι άγνωστοι επιτέθηκαν σε υποψήφιο της ΔΑΠ από το Τμήμα Φιλολογίας, του άρπαξαν το πανό που κρατούσε, και το ξήλωσαν.

Άρση ασυλίας και για τους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής – Δάκρυα και… απειλές στην Ολομέλεια

arsi
Ολοκληρώθηκε στη Βουλή η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των δύο προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα, καθώς και για τους βουλευτές, Αλεξόπουλο και Μίχο.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα αίρεται η ασυλία και των τεσσάρων βουλευτών κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Στην ονομαστική ψηφοφορία συμμετείχαν 220 βουλευτές και ψήφισαν:
Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: 183 ναι, 25 όχι, 12 παρών.
Νίκος Μίχος: 197 ναι, 16 όχι, 7 παρών.
Γιώργος Γερμενής: 197 ναι, 16 όχι, 7 παρών.
Στάθης Μπούκουρας: 182 ναι, 26 όχι, 12 παρών.
Ο βουλευτής Μπούκουρας ξέσπασε σε λυγμούς, την ώρα της ομιλίας του στην Ολομέλεια.
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι βουλευτές ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Από τη μία μεριά οι βουλευτές, Μπούκουρας και Αλεξόπουλος, που ανεξαρτητοποιήθηκαν και από την άλλη οι πιο… σκληροπυρηνικοί, Μίχος και Γερμενής.
Ο Μίχος μάλιστα εξαπέλυσε απειλές. “Δεν ξέρετε με ποιους τα έχετε βάλει”, είπε απευθυνόμενος στους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου.
Ανάλογες εκφράσεις προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και από τον κ. Γερμενή.

ysterografa.gr

Η Όλγα έδωσε συνέντευξη στο CNN (video)

Olga-Kefalogianni
Συνέντευξη στο μεγάλο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN παραχώρησε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στον γνωστό δημοσιογράφο Richard Quest, η εκπομπή του οποίου γύρω από τις οικονομικές εξελίξεις έχει μεγάλη θεαματικότητα, και μεταξύ άλλων διατύπωσε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα μπορεί να περιμένει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα του Τουρισμού, το 2014.
“Θα καλωσορίσουμε ακόμα περισσότερους Ρώσους τουρίστες το 2014″, έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

Video

 

ysterografa,gr

Κ. Λογοθέτης: ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ για να μην αποκαλυφθεί η ανυπαρξία των “επιχειρημάτων” του







ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Λουτράκι 7/5/2014

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών « Με τους ΠΟΛΙΤΕΣ Μπροστά » και ο επικεφαλής του συνδυασμού Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση, προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους, για ζωντανό ενημερωτικό διάλογο – debate - ενώπιον των πολιτών, με τους δημοσιογράφους που εκείνοι θα επιλέξουν.

Αναλάβαμε ως δημοτική παράταξη την πρωτοβουλία αυτή έγκαιρα, πιστεύοντας στη δύναμη του ανοιχτού διαλόγου και της δημοκρατικής αντιπαράθεσης με θέσεις και στοιχεία, για πράξεις και παραλείψεις, για ένοχες στάσεις και υποτακτικές συμπεριφορές.

Ο κ. Στάμου και ο κ. Παύλου με την σειρά, απεδέχθησαν να συμμετέχουν στο προτεινόμενο debate, υπό όρους έστω. Ο κ. Γκιώνης όμως, αδυνατώντας προφανώς να αντέξει τον διάλογο με αλήθειες και στοιχεία, αγνοεί μέχρι και σήμερα την πρόσκληση, που εν τέλει δεν περιποιεί καμία τιμή στους συνδημότες μας, οι οποίοι θα είχαν μια μοναδική και πρωτόγνωρη για τον Δήμο μας εμπειρία και ευκαιρία, να αξιολογήσουν και να εκτιμήσουν την σοβαρότητα και ιδιαιτέρως την αξιοπιστία των αποδεικτικών στοιχείων που επικαλείται ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος.

Καλούμε τους συνδημότες μας να αξιολογήσουν την απαξιωτική στάση και θέση του κ. Γκιώνη, στην αληθινή και τεκμηριωμένη ενημέρωση με πραγματικά στοιχεία, που να αντέχουν στον ζωντανό διάλογο αλλά ιδιαιτέρως στον αντίλογο.
Τον καλούμε έστω και τώρα, να αποδεχθεί να συμμετάσχει, μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους στον ανοικτό διάλογο, ξεχνώντας έστω για λίγο την μοναξιά του μονόλογου που έχει επιλέξει.

Είναι καιρός πια, για όσους τουλάχιστον αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα των καιρών, να συναντηθούμε και να πλησιάσουμε και γιατί όχι να συμφωνήσουμε σε κεντρικές θέσεις και απόψεις, με εποικοδομητικές προτάσεις για την ουσιαστική ανάταξη του Δήμου μας, παραμερίζοντας τους μονόλογους και τις στείρες αντιπαραθέσεις.


Γραφείο Τύπου

Οι εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης του κάστρου Αγιονορίου Κορινθίας



Εμφάνιση Φωτ.1.jpg 
Γράφει ο Απόστολος Ε. Παπαφωτίου
Αντοπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης του κάστρου Αγιονορίου Κορινθίας. Ένα έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ, Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» προϋπολογισμού 500.000 € και συνέχεια προηγούμενου έργου που αφορούσε τον ηλεκτροφωτισμό του ιδίου κάστρου προϋπολογισμού 150.000 €.
Οι επεμβάσεις αυτές, πέρα από τη στερέωση του φρουρίου, συντελούν στην προβολή και ανάδειξη όλης της περιοχής, με τελικό στόχο την ανακατασκευή του μεσαιωνικού οικισμού Αγιονορίου.
Το Αγιονόρι είναι ένας σημαντικός μεσαιωνικός οικισμός που τον συναντάμε στις πηγές με τα ονόματα Ενόριον, Άγιον όρος, Αγιονόρι, Αϊνόρι. Το κάστρο του Αγιονορίου είχε κτιστεί στο μέσο της Κοντοπορείας, της ανατολικότερης δηλαδή οδού, που οδηγούσε από τον Ισθμό στο Άργος και στη μια πλευρά, την ανατολική, της λεγόμενης “Κλεισούρας” του Αγιονορίου.

VIDEO – Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπούκουρας: «Πείτε μου τι να πώ στα παιδιά μου, για ποιό λόγο είμαι στη φυλακή»

590_b69cf4b879bb512b0a6ca0a8e82e18c1
Φανερά καταβεβλημένος ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κορινθίας,  Στάθης Μπούκουρας, ξέσπασε απο το βήμα της Βουλής ζητώντας να μάθει το λόγο που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου. 

Ανέφερε πως είναι ένας αγνός πατριώτης που θέλει ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα, πως εργάζεται απο τα 15 του χρόνια και πως ήταν υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ. Απευθυνόμενος στην ολομέλεια και στην οικογένεια του είπε επίσης πως «στέκεται στα πόδια του με ψυχοφάρμακα.»
Κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε συγνώμη για την ψυχολογική του φόρτιση.

arouraios.gr