Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μικρό προβάδισμα της ΝΔ σε δημοσκόπηση της "e-voice"

dimoskopisi
Με 0,8% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, σε δημοσκόπηση της “e-voice” που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας “Παρασκήνιο”.
Συγκεκριμένα, στην ερώτηση της πρόθεσης ψήφου για τις Ευρωεκλογές, η ΝΔ μετρήθηκε στο 22% των ερωτηθέντων ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο 21,2%.
Ακολουθούν το Ποτάμι με 8,1%, η Χρυσή Αυγή με 6,7%, το ΚΚΕ με 5,9%, η Ελιά με 5,6%, οι ΑΝΕΛ με 3,3%, η ΔΗΜΑΡ με 1,5% ενώ τα λοιπά κόμματα βρίσκονται στο 7%. Η αποχή ανέρχεται στο 4,5% και οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 14,2%.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα προκύπτει επίσης “αισθητή υπεροχή” του Αντώνη Σαμαρά έναντι των άλλων πολιτικών αρχηγών όσον αφορά στην εμπιστοσύνη των πολιτών για τη διαχείριση των μεγάλων θεμάτων της χώρας.

ysterografa.gr

Ασημακοπούλου: Επικοινωνιακό τέχνασμα η πρόταση του Τσίπρα

asimakopoulou
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος είναι υποψήφιος για ευρωπαϊκό αξίωμα στις ευρωεκλογές, δεν καταδέχθηκε να πάει σε καμία από τις τηλεμαχίες που έγιναν ήδη στην Ευρώπη, όπου παρευρέθηκαν, βέβαια, οι υπόλοιποι υποψήφιοι.
Τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει “ελληνικό debate” ανάμεσα στον ίδιο και στον Πρωθυπουργό, για θέματα άσχετα με τις Ευρωεκλογές!
Αυτά όλα, βέβαια, τα θυμήθηκε ξαφνικά, αφού ολοκλήρωσε τις εργασίες της η διακομματική Επιτροπή, όπου το κόμμα του δεν έθεσε ποτέ ως τώρα τέτοιο ζήτημα.
Ίσως γιατί νιώθει την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την απουσία του στα ευρωπαϊκά debate. Ίσως γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδίαζε για το κόμμα του, και γυρίζει εσπευσμένα στην Ελλάδα να σώσει ό,τι μπορεί. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι “δεν προλαβαίνει” να πάει στα ευρωπαϊκά debate, επειδή πρέπει να περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη!
Δεν παίρνουμε στα σοβαρά αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Κι ανυπομονούμε να τον δούμε να συζητά με τους ανθυποψηφίους του στην Ευρώπη.
Απαντήσεις, ασφαλώς, για όσα λέει θα πάρει και μέσα στην Ελλάδα. Αλλά με το διχαστικό ύφος που έχει επιλέξει, θα είναι καταδικασμένος σε μονόλογους μέσα στην Ελλάδα και σε πλήρη αφωνία στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Πρόγραμμα Επισκέψεων Υποψηφίας Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη και Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Μεσσηνίας της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»

http://www.pelopsnews.gr/content/news/news-8812803201404415.jpg

ΣΑΒΒΑΤΟ 3-5-2014

ΠΡΩΙ - ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΝΗ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΒΡΑΔΥ - 21.00 ΩΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 ΚΥΡΙΑΚΗ 4-5-2014 

ΠΡΩΙ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - 18.00 ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟ, 18.30 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, 19.00 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ, 20.00 ΧΑΤΖΗ, 21.00 ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ, 21.30 ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5-5-2014 

 ΠΡΩΙ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -ΕΑΣ - ΣΥΚΙΚΗ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ - 19.00 ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης «4 νέα έργα πολιτισμού για την Κορινθία»

Εμφάνιση P5020109.JPG


Τις προγραμματικές συμβάσεις για την αποκατάσταση των δίδυμων Κούρων από την Κλένια, την αποκάλυψη, προστασία και ανάδειξη του αρχαίου Θεάτρου της Σικυώνας, του ερευνητικού προγράμματος στον Αρχαίο Φενεό και της αποπεράτωσης της διαμόρφωσης του βιομηχανικού δαπέδου του εργαστηρίου του αρχαιολογικού μουσείου Κορίνθου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τον προϊστάμενο της ΛΖ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων κ. Κίσσα, την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, στην έδρα της  Αντιπεριφέρειας Κορινθίας.
«Το έργο που επιτελούμε αυτή τη στιγμή στην Κορινθία με στόχο την ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματός της είναι ιδιαίτερα μεγάλο και σε εύρος και σε σημασία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα προγραμματική περίοδο, μαζί με τη ΛΖ Εφορία, ώστε να χρηματοδοτήσουμε ακόμη σημαντικότερο έργο».
Ο κ. Κίσσας από την πλευρά του χαρακτήρισε καθοριστική τη συμβολή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη για την υλοποίηση των έργων αυτών, όπως στην περίπτωση του ερευνητικού προγράμματος του Αρχαίου Φενεού, όπου «ο Περιφερειάρχης και η Περιφέρεια ήρθαν να καλύψουν το έλλειμμα που δημιουργήθηκε από την αδυναμία του Καζίνο Λουτρακίου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του».

Την Σολυγεία επισκέφτηκε η Μαριλένα Σούκουλη



Εμφάνιση ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 30,42014 057.JPG 
Τα ζητήματα των υποδομών (βελτίωση και συντήρηση δρόμων) και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής συζήτησε με τους κατοίκους η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία"

Στις περιοχές της Σολυγείας περπάτησαν την Τετάρτη, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία", Μαριλένα Σούκουλη και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Πέτρος Τατούλης «Παραδίδουμε στους πολίτες σήμερα την πύλη της Νεμέας»

Εμφάνιση P5020142.JPG


«Η Νεμέα βρήκε τη δική της σύγχρονη πύλη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εγκαινιάζοντας το έργο της εισόδου της πόλης της Νεμέας την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και συμπλήρωσε ότι «τα 2,8 αυτά χιλιόμετρα που συνδέουν πλέον τη Νεμέα με την Εθνική Οδό έχουν ιδιαίτερη σημασία, το κρισιμότερο ωστόσο είναι η απόδειξη ότι μπορούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα σε τόσο δύσκολους καιρούς».
Εμφάνιση P5020135.JPG«Μέσα από τη θεσμική λειτουργία και τη συνεργασία που πετύχαμε, διαθέτουμε πλέον το πολιτικό πλεονέκτημα να μπορούμε να συνεννοούμαστε για το σχεδιασμό που αφορά το μέλλον αυτού του τόπου» συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή εκτελούμε στην Πελοπόννησο έργα ύψους 1 δις ευρώ και το πρόγραμμά μας του ΕΣΠΑ είναι το πιο δυναμικό πρόγραμμα στη χώρα, παρά το γεγονός ότι το παραλάβαμε διαλυμένο με έργα γέφυρες από το Γ΄ ΚΠΣ».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Νεμέας κ. Ανδριανάκο για την αγαστή συνεργασία, αλλά και τους προηγούμενους δημάρχους κ.κ. Παπαϊωάννου και Καλαντζή για τη δική τους συμβολή στο έργο.
Εμφάνιση P5020119.JPGΟ κ. Τατούλης ανακοίνωσε επίσης ότι ήδη ετοιμάζεται και η μελέτη για την κατασκευή του κόμβου και τη βελτίωση της βατότητας το δρόμου για την Αρχαία Νεμέα και χαρακτήρισε τη Νεμέα ως σπουδαίο πυλώνα της αγροτικής οικονομίας της Πελοποννήσου, αλλά και, λόγω του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματός της, στυλοβάτη της «Μυθικής Πελοποννήσου». 
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης σε ερώτηση βουλευτών του Σύριζα, οι οποίοι «κατηγορούν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ότι με τα έργα που έχει εντάξει στο πρόγραμμα της Περιφέρειας θα «ζημιώσει» τον κρατικό προϋπολογισμό» και απάντησε λέγοντας ότι «είναι καλοδεχούμενο να κάνουμε έργα και ας «ζημιωθεί» ο κρατικός προϋπολογισμός. Τα έργα αυτά σας διαβεβαιώνω ότι και μέσα στα χρονοδιαγράμματά τους θα υλοποιηθούν και η χρηματοδότησή τους είναι εξασφαλισμένη».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, τόνισε τη σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζει η Περιφέρεια όλα τα έργα στην Πελοπόννησο, ώστε να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και να τους εξασφαλίζει τις καλύτερες υπηρεσίες και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην οικονομική επιτροπή, η οποία «έκανε άψογη δουλειά επιτυγχάνοντας έκπτωση στο έργο 52%» 

Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: "Και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει το έργο μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου"



Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας για την επιλογή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψουν το αντιευρωπαϊκό τους παραλήρημα και να αποδεχτούν με ερώτηση τους ενώπιον του κοινοβουλίου τον καθοριστικό ρόλο του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ανάπτυξη. Είναι αντίστοιχα σημαντική και η παραδοχή  τους ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πετύχαμε να αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Και αυτό το πετύχαμε, παρά την μηδενική βάση που παραλάβαμε το πρόγραμμα και παρά τις κασσάνδρες που περίμεναν να αποτύχουμε για να βγουν στα μπαλκόνια του λαϊκισμού και της προσωπικής τους μιζέριας. Η σημερινή τους κατηγόρια, καινούριο εφεύρημα, ότι δεν επαρκούν πια τα λεφτά του ΕΣΠΑ και ότι αυτά τα έργα που έχουμε δρομολογήσει θα πρέπει δήθεν να χρηματοδοτηθούν από τον κρατικό προυπολογισμό, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την μεγάλη τους γύμνια στην διατύπωση σοβαρών απόψεων και τεχνοκρατικών εκτιμήσεων, αλλά κυρίως φανερώνει την εμμονή τους σε μια στείρα αντιπαράθεση. Οι ίδιοι αυτοί ανερμάτιστοι πολιτικοί είναι που μας εγκαλούσαν πριν από μερικούς μήνες για μια δήθεν κακή πορεία του ΕΣΠΑ της Πελοποννήσου, ενώ σήμερα που αναγνωρίζουν την αξιοποίηση στον μέγιστο βαθμό των κοινοτικών πόσων από την περιφερειακή Αρχή, κυνηγούν καινούρια φαντάσματα για να συνεχίσουν την παρατεταμένη προεκλογική μηδενιστική τους ρητορεία. 

Η υλοποίηση της δέσμευσης που αναλάβαμε απέναντι στους πολίτες, ότι δεν θα πάει πια χαμένο ούτε ένα ευρώ και ότι η Πελοπόννησος γίνεται πια μια σύγχρονη περιφέρεια με σοβαρές υποδομές, αναγνωρίζεται στον υπέρτατο βαθμό από τους πολιτικούς μας αντιπάλους. 

Από την άλλη πλευρά, με θλίβει βαθιά το γεγονός που αποκαλύπτεται από την ευκαιριακή αυτή νέα παλινδρόμηση του κυρίου Τσίπρα που αναζητά πολιτικές βάσεις για να στηρίξει τον Οδυσσέα Βουδούρη. Έναν απόκληρο της κεντρικής σκηνής πολιτικό που  είναι τόσο απασχολημένος με τον προσωπικό του αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχει χρόνο να συνθέσει με τους συνεργάτες του πολιτική, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είχε αυτή την ικανότητα.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου, σε μια ενεργή συστράτευση, πλατύτερη από κάθε άλλη φορά, προκειμένου να αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας και των νέων μας και να στείλουμε ένα δυνατό  μήνυμα σε όλην την χώρα. Ένα μήνυμα που θα εγγυάται την πορεία μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Μέσα από την πολυσυλλεκτική, ενωτική και πατριωτική Νέα Ελλάδα των Περιφερειών.  Την μόνη ρεαλιστική και ασφαλή  διέξοδο από την Ελλάδα της κρίσης, του στείρου ιδιοτελούς κομματισμού, της μιζέριας και της χρόνιας παθογένειας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε τη σύμβαση για το Σκούρα – Πυρί



Εμφάνιση P5020163.JPG 
«Αποδείξαμε με το σχέδιό μας, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητά μας, κόντρα σε όσους μόνο να κινδυνολογούν ξέρουν και να προσπαθούν να αποδομούν κάθε προσπάθεια, ότι μπορούμε να υλοποιούμε έργα τόσο σημαντικά όπως της παράκαμψης της Σπάρτης, και μάλιστα σε τόσο δύσκολους καιρούς» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για το τμήμα Σκούρα – Πυρί, την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης, το οποίο τα παραλάβαμε με τα γνωστά προβλήματα. Το καθαρίσαμε από τα βαρίδια του, το εντάξαμε στο ΕΣΠΑ και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε τη σύμβαση κατασκευής του, ώστε το έργο να παραδοθεί στους πολίτες μέσα στο 2015.
Με την παρούσα εργολαβία θα ολοκληρωθεί ο οδικός αυτός άξονας της παράκαμψης της Σπάρτης. Ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν στα 20 εκατομμύρια ευρώ και με τη σύμβαση που υπεγράφη το κόστος ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια.
Το τμήμα που συνιστά  νέα διάνοιξη έχει μήκος 8,3 χλμ και θα κατασκευαστεί με δύο λωρίδες κυκλοφορίας, συνολικού ασφαλτοστρωμένου πλάτους οδοστρώματος 11 μ.
Προβλέπεται η κατασκευή:
     Τριών ισόπεδων και δύο ανισόπεδων κυκλοφοριακών κόμβων
     Δύο μεγάλων γεφυρών, του ποταμού Ευρώτα ανοίγματος 188,20μ και του ρέματος        Σκατιά ανοίγματος 12,0μ
     Εγκάρσια Τεχνικά έργα (20 κιβωτοειδείς και 18 σωληνωτοί οχετοί), καθώς και 11 κάτω διαβάσεων.
     Αποκατάσταση έντεκα καθέτων οδών και δύο παράπλευρων συνολικού μήκους   4,35   χλμ περίπου
     Σήμανση – Ασφάλιση της οδού με την εγκατάσταση των Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων ( ΣΑΟ )
           Εργασίες Πρασίνου ( υδροσπορά σε 88,00 περίπου στρέμματα )

Συνέντευξη Κώστα Μπακογιάννη στο ΑΠΕ και τον Δημήτρη Μανώλη



Τη βαθιά του πεποίθηση και φιλοδοξία ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα είναι η πρώτη περιφέρεια που θα βγει από την οικονομική κρίση, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση (Web TV) του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης. «Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει πάρα πολλούς κρυμμένους θησαυρούς, ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως τη βαριά βιομηχανία και τον αγροτικό και τουριστικό τομέα» επισήμανε ο απερχόμενος δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος περιφερειάρχης και σε αυτό το πλαίσιο ανέδειξε τη σημασία ενός ολοκληρωμένου και κοστολογημένου προγράμματος. Διευκρίνισε πως «αυτό το οποίο επιδιώκουμε με το πρόγραμμά μας είναι ότι ξεκινάμε από τις πηγές χρηματοδότησης, από τα εργαλεία χρηματοδότησης» διαμηνύοντας ότι το «στοίχημα» της επόμενης πενταετίας είναι η εξεύρεση επιπλέον πόρων, και συμπλήρωσε με έμφαση: «Εγώ αυτό έκανα στον δήμο Καρπενησίου τα τελευταία 3,5 χρόνια, αυτό θέλω να κάνω και στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Και πιστεύω ότι από αυτό θα κριθούμε».

Το Χειμονιάτικο παραμύθι στο Λουτράκι

Εμφάνιση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-THE ROYAL BALLET-ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.jpg

Η Μαγεία των Musical και του Κινηματογράφου

Εμφάνιση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ-ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.jpg

Εκδήλωση εναντίων του Φασισμού «Εμείς δεν ξεχνάμε…» στο Λουτράκι




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

03/05/2014.
Με  την στήριξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας , Ρώσικης Πρεσβείας στην Ελλάδα, Πανεπιστημιακού και Πνευματικού Κέντρου στην Αθήνα , της Συντονιστικής Επιτροπής της Ελλάδος και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγ.Θεοδώρων
Στα πλαίσια εορτασμού της 69ης επετείου της Νίκης στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ρωσία , προς τιμή του Βετεράνου κ. Ανανιάδη Ευστάθιου,κατοίκου  Λουτρακίου, πολεμιστή του Β ’Παγκόσμιου   Πόλεμου στην Ελλάδα, ό οποίος προέρχεται από την «Κράσναγια Πολιάνα» της Ρωσίας και στην μνήμη όλων των Πολεμιστών για την Ειρήνη και  την Ελευτερία !
Ο Ελληνορωσικός Σύλλογος  «Φιλία» με συνεργασία με τον  αντιδήμαρχο Κακούρο Γιάννη σας καλούμε στης 19:00 μμ.
Στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου όπου  θα πραγματοποιηθεί  η Εκδήλωση εναντίων  του  Φασισμού «Εμείς δεν ξεχνάμε…»! 
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο  Αντιπρόσωπος Ρωσικής Ομοσπονδίας, σύμβουλος  του Πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα, διευθυντής  Πανεπιστημιακού και Πνευματικού Κέντρου στην Αθήνα ο κ. Κούπρικοβ.
ΠΡΟΓΡΜΜΑ:
·        Ρωσική Κορδέλα  «Εμείς δεν ξεχνάμε…!» ,προς τιμή  των Πολεμιστών θα μοιραστεί στην Εκδήλωση.
·        Έκθεση  από τα παιδιά του Συλλόγου 
·        Θεατρική παράσταση με τα ρωσικά τραγούδια του Πολέμου 
·        1941-1945.

Επικοινωνία : Πρόεδρος Ιβανόβα Ελενα
tel: 6974373607