Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αρνούνται τις κατηγορίες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Boukouras-Germenis-Iliopoulos
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η απολογία στους ειδικούς αρμόδιους ανακριτές ,η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή.
 Επτά ώρες απολογούνταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αφού από τις 9 το πρωί τελείωσε την απολογία του στις 4 το μεσημέρι. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής δεν έκανε δηλώσεις και παραμένει κοντά στον Άρειο Πάγο αναμένοντας την απόφαση των εφετών ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου για το αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.

Σίσι: Θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της Αιγύπτου

Abdel-Fatahh-al-Sisi
Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει και πάλι την πρωτιά, έστω κι αν η είδηση συνιστά επί της ουσίας… αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία.
Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου και Υπουργός Άμυνας στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της χώρας των Φαραώ, στην αναμέτρηση της Άνοιξης… υπό όρους που δύσκολα δεν θα εκπληρωθούν.
Το AFP μετέδωσε ότι ο στρατηγός που αναρριχήθηκε στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Μοχάμεντ Μόρσι, για να τον… ανατρέψει στη συνέχεια από την εξουσία τον Ιούλιο του 2013, και να “ξεδοντιάσει” τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και το πολιτικό Ισλάμ, παραδέχτηκε ότι θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Αιγύπτου, εφόσον κάτι τέτοιο του υποδείξουν οι πολίτες της χώρας του, και με την αίρεση της στήριξης της υποψηφιότητάς του από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο στρατηγός αλ-Σίσι φυσικά μιλάει εκ του ασφαλούς, καθώς έχει εκ των προτέρων εξασφαλίσει τη στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του, ενώ και οι πολίτες της Αιγύπτου τον… παρακαλούν ουσιαστικά να είναι υποψήφιος, καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του τον ηγέτη που τους απάλλαξε από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
“Θα είμαι υποψήφιος, αν το θέλει ο λαός, και αν με υποστηρίξει ο στρατός”, φέρεται να δήλωσε ο Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, σύμφωνα με την κρατική εφημερίδα της Αιγύπτου “Al-Ahram”.
Ο στρατηγός αλ-Σίσι αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Αιγύπτου, μετά το δημοψήφισμα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στις 14 και 15 Ιανουαρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στη συνέχεια θα παραιτηθεί από την ηγεσία του Στρατού, καθώς και από το υπουργείο Άμυνας, προκειμένου να “τρέξει” την προεκλογική εκστρατεία του.

υστερογραφα

Ανέκδοτες φωτογραφίες από τον "Πόλεμο των Άστρων" στο Twitter (photos)

Star-Wars-7
Ο ηθοποιός Peter Mayhew, ο οποίος έπαιζε τον Chewbacca στον “Πόλεμο των Άστρων”, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ανέκδοτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πρώτης τριλογίας του “Star Wars”, συνοδεύοντάς τις από τα σχετικά σχόλια.

Photo Gallery  ysterografa.gr

Έβρεξε γκολ στην Β1 ( Αστέρας - Αίας 9 - 0) - Ντέρμπί ( Πουλίτσα - Φωκας) και δοκιμασίες στη Β2 Κορινθίας. Τα Ταρσινά στη Λυκοποριά

 Το πρωτάθλημα των δύο ομίλων της Β κατηγορίας Κορίνθίας, μετά της διακοπές των Χριστουγένων , αρχίζει και πάλι με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής που αποτελούν την πρεμιέρατου 2ου γύρου.
 Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε σήμερα με 2 αγώνες στη Β1 κατηγορία. όπου έβρεξε γκολ με το τσουβάλι. Στο Συνοικισμό , καταιγιστικός ήταν ο Αστέρας Κορίνθου που σκόρπισε με 9 - 0 τον Αίαντα Κορίνθου, ενώ στα Εξαμίλια η Δάφνη νίκησε με το ευρύ 4 - 1 τον Άρη Κορίνθου και πέρασε
επικεφαλής στη βαθμολογία με 35 βαθμούς έναντι 34 β. της Περαχώρας και 32 β. του Αίαντα Αγονορίου, πού έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Αύριο η Περαχώρα φιλοξενεί τον ΑΟ Ρομά, ενώ ο Αίας Αγιονορίου αγωνίζεται στο γήπεδο του Σολομού με την ομάδα του Αγίου Ιωάννη.
Το 2014 στη Β2 κατηγορία , η πρεμιέρα του 2ου γύρου (14η  αγωνιστική) ξεκινά με το ντέρμπι ανάμεσα στη Δάφνη Πουλίτσας και τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, με τον νικητή του αγώνα νά έχει κάνει ένα ακόμα βήμα γιά την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Τα πρωτοπόρα Ταρσινά ΄97 δοκιμάζονται στη Λυκοποριά από την τοπική ΑΟΛ, ενώ δύσκολες εξόδους έχουν ο Απέσσας Χαλκίου , στη Λαύκα και ο Πμφενεατικός στο Βραχάτι όπου αντιμετοπίζει τον Άρη Βοχαϊκού.

 Το προγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Β1 Κατηγορία

14η αγωνιστική
Σάββατο 11.1.14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ   9 - 0
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ -ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 4 - 1
Κυριακή 12.1.14
11:00 ΑΟ ΜΑΨΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
11:00 ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΣΟΦΙΚΟ '05 
11.00 ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 3 - 0 α. α.
15.00 ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ -ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 
15.00 ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΟ ΡΟΜΑ

Β2 Κατηγορία

14η αγωνιστική
Κυριακή 12.1.14
11:00 ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ- ΤΑΡΣΙΝΑ '97 
11:00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ- ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 
11:00 ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 
15.00 ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ -ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ
15.00 ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ -ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
15.00 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ -ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 
 Ρεπό ο ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ

Σε έξοδο Ζευγολατιό και Κόρινθος ΄06 - Έμειναν στο "Χ" στην Αρχ. Κόρινθο Άρης και Αετός Αγγελοκάστρου

Πρεμιέρα, το Σαββατοκύριακο, 2ου γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας
Στην Αρχαία Κόρινθο σήμερα στην αυλαία της 16ης αγωνιστικής , ο τοπικός Άρης και ο Αετός Αγγελοκάστρου, μοίρασαν τους βαθμούς  με "λευκή" ισοπαλία σε μια σημαντική αναμέτρηση στη μάχη της παραμονής.
Αύριο Κυριακή η αγωνιστική συνεχίζεται, με τον πρωτοπόρο ΑΟ Ζευγολατιού να έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο Λέχαιο κόντρα στην Προοδευτική Περιγιαλίου, ενώ η Κόρινθος '06 έχει επικίνδυνη έξοδο στο Κρυονέρι, κόντρα στον τοπικό Αετό. Στα Αθίκια, ο Τενεάτης φιλοξενεί  τον γειτονικό του ΑΟ Σολωμού, ενώ στο Κιάτο, η Θύελλα Κάτω Διμηνιού υποδέχεται την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου.
Ο Ηρακλής Λεχαίου δοκιμάζεται στα Ίσθμια  κόντρα στον Ισθμιακό. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στην Ξυλοκέριζα, ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ στο Ξυλόκαστρο λόγω της τιμωρίας τους, οι Νέοι Στιμάγκας αντιμετωπίζουν τον Πανευρωστινιακό.

Η 16η αγωνιστικοί:
Το αποτέλεσμα του Σαββάτου
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ   0 - 0
Κυριακή (12/1, 15:00)
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ- ΣΟΛΩΜΟΣ
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ

"Χέρι - χέρι" για τίτλο ,Παννεμεατικός και ΑΟ. Λουτρακίου - Πήραν τα ντέρμπι ΑΟΛ και Ηρακλής Ξυλοκάστρου

"Χέρι - χέρι"  συνεχίζουν την πορεία τους γιά τον τίτλο  στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας , Παννεμεατικός και ΑΟ Λουτρακίου. Στη πρεμιέρα του δευτέρου γύρου (16η αγωνιστική)  ο Παννεμεατικός επικράτησε με 2 - 0 επί του Πανσολυγειακού, ενώ ο  ΑΟ Λουτράκι συνέχισε με δεύτερη σερί εκτός έδρας επιτυχία καθώς πέρασε νικηφόρα και από το Βέλο με 0 - 1 , επί της τοπικής Ελλάδας, σε αγώνα ντέρμπι.
Στο Ξυλόκαστρο και στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επικράτσε με 1 - 0 επί του Αστέρα Δερβενίου. , ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε στο Θώδειο και  o Ολυμπιακός Λουτρακίου επί  του Κύψελου Κορίνθου. Ο Πανκαμαριακός έχασε στο Σολομό με 2 -1 από το Σπαθοβούνι , ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε στο Κιάτο ο Πέλοπας τους Αγίους Θεοδώωρους και επέστρεψε στις νίκες μετά από πολύ καιρό.  Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος επικράτησε με 1 - 0 επί της  Αναγέννησης Κιάτου, ενώ τέλος η  Θύελλα Πετρίου κέρδισε εκ νέου στα "χαρτιά" τον Σαρωνικό, καθώς η ομάδα του Γαλατακίου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

  16η αγωνιστική
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ                    1 - 0
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ                 2 - 1
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ          2 - 1
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ              2 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ  1 - 0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ    1 - 0
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ                           0 - 1
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ  0 - 3 α.α.

Η βαθμολογία
( Σε 16 αγώνες)


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
37- 8
39
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
36- 8
39
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
29-14
32
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
32-19
32
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
20-14
30
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
32-18
26
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
28-19
25
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
27-24
25
AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
22-20
25
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
22-17
22
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
16-17
22
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
22-32
21
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
19-36
16
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
19-36
11
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
11-42
  3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
  0-48
-2

Πέθανε ο Αριέλ Σαρόν

Ariel-Sharon
Όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, ο άλλοτε πρωθυπουργός της χώρας Αριέλ Σαρόν πέθανε σήμερα σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ, σε ηλικία 85 ετών.
Ο Αριέλ Σαρόν βρισκόταν σε κώμα από το 2006, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Πρόσφατα η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχει ούτε ένα (1) πραγματικά δημοκρατικό κόμμα στην Ελλάδα. Δε υπάρχει ούτε ένα (1) κόμμα της Βουλής που να σέβεται στ' αλήθεια το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του βουλευτή να έχει δική του προσωπική άποψη, ακόμη κι αν έρχεται σε σύγκρουση με την άποψη της κεντρικής κομματικής γραμμής.

«Ανταρσία» 7 βουλευτών στους ΑΝΕΛ - Πρόσκληση Καμμένου σε όσους αποχώρησαν

 
Συνεδριάζει από το πρωί του Σαββάτου το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.
Να σημειωθεί ότι απουσιάζουν από την συνεδρίαση επτά βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας της Κώστας Γιοβανόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι επτά απέστειλαν επιστολή στον κ.Καμμένο -στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο- στην οποία εξηγούν τους λόγους μη συμμετοχής τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές ζήτησαν από τον κ.Καμμένο να συγκληθεί πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Ε.Σ. δεν έχει νόημα.

Δ. Βύρωνα: Την Κυριακή δίνει ραντεβού με τους καταναλωτές το «Χωριό Παραγωγών»

Ραντεβού στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου δίνουν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, παραγωγοί και καταναλωτές, για τη 16η συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών».
Στη συνάντηση της Κυριακής, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από 27 παραγωγούς-συνεταιρισμούς από όλη τη χώρα, χωρίς μεσάζοντες. Ειδικότερα, στα προς διάθεση προϊόντα περιλαμβάνονται: ελαιόλαδο, ελιές, κάστανα, γαλακτοκομικά, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αυγά, φρούτα εποχής, λεμόνια, όσπρια, μανιτάρια, σαλιγκάρια, παξιμάδια, κρασί, σταφίδα, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, χαλβάς, ξερά σύκα, λουκάνικα και παραδοσιακά προϊόντα από την Τήνο.
«Το ‘Χωριό Παραγωγών’ συνεχίζει την πορεία του, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, όπως αποδεικνύει και η σταθερά μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, οι οποίοι στην τελευταία συνάντηση, προμηθεύτηκαν περισσότερους από 70 τόνους προϊόντων» δήλωσε ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

aftodioikisi.gr

Από τον Γουλιμή... στον Τατσόπουλο

Petros-Tatsopoulos
Η Ελλάδα της κρίσης εξακολουθεί να παραμένει βαθιά αποπροσανατολισμένη και σε διαρκή σύγχυση προτεραιοτήτων, όπως μαρτυρά η υπόθεση του Πέτρου Τατσόπουλου, που εξελίχτηκε σε σίριαλ και απασχόλησε τα ΜΜΕ, τη στιγμή που η κοινωνία ταλαιπωρείται από υπαρκτά προβλήματα, και έχει φυσικά άλλες ανάγκες.
Ο συγγραφέας και σεναριογράφος που εξελέγη στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, και συνεχίζει πλέον να διατηρεί τη βουλευτική έδρα του εκτός Κουμουνδούρου, αναζητώντας τον επόμενο πολιτικό σταθμό του, αποτελεί “γέννημα της κρίσης”. Εξελέγη σε μια Βουλή που προέκυψε από την αντίδραση της κοινωνίας στο Μνημόνιο, με τους πολίτες να μην επιλέγουν κατ’ ανάγκη τους καλύτερους για να τους εκπροσωπήσουν.
Ο ίδιος, έγινε ευρύτερα γνωστός, παρά τη σημαντική επαγγελματική διαδρομή του στο παρελθόν, από τα αφιερώματα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στους “Μεγάλους Έλληνες” και το “1821″, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων με τα υπονοούμενά του για τον Ήρωα του Γένους και αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Η Ιστορία του ελληνικού έθνους είναι έμπλεη παραδειγμάτων αντίστοιχων… αποπροσανατολισμών. Από τον… Γουλιμή στον Τατσόπουλο λοιπόν. Για να συνεχίζεται η εθνική μακαριότητα.
ΥΓ: Η περίπτωση Τατσόπουλου επιβεβαιώνει την άστοχη κρίση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις επιλογές των πολιτικών προσώπων που αναδείχτηκαν μέσω των εκλογών του 2012. Όπως και της αδυναμίας της Κουμουνδούρου να αυτοπροστατευτεί, τη στιγμή που διεκδικεί την εξουσία.

ysterografa.gr

Πυρκαγιά στα Προσφυγικά, πίσω από τον Άρειο Πάγο

prosfygika
Πυρκαγιά στο κτίριο των Προσφυγικών κατοικιών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πίσω από τον Άρειο Πάγο, ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι.
Αμέσως υπήρξε επέμβαση δυο οχημάτων της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

Δραγασάκης: Δεν θα είναι έκπληξη η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

Giannis-Dragasakis
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και ένα από τα μετριοπαθέστερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η Κουμουνδούρου θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις την αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Δραγασάκη, η κοινωνία δυσαρέσκεια που έχει συσσωρευτεί κατά της κυβέρνησης, σε συνδυασμό με την παγίβωση του προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, διαμορφώνει συνθήκες αυτοδυναμίας, που υπό άλλες συνθήκες θα εθεωρείτο ουτοπικός στόχος.
Ο Γιάννης Δραγασάκης διατυπώνει τις παραπάνω θέσεις με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, προδικάζοντας ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

ysterografa.gr

Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας!: Το βίντεο με τα… γαλλικά στον Χαν

«Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι». Με αυτή την απίστευτη ομολογουμένως φράση, (σ.σ. άλλωστε στη χώρα μας έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και, προφανώς, όλα επιτρέπονται) ξεκίνησε την ομιλία του ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απευθυνόμενος στον Ευρωπαίο Επιτρόπο Γιοχάνες Χαν στο πλαίσιο της επίσκεψής στην Ελλάδα.

ΣΠΑΝΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΤ2 ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΡΟ


Συνελήφθη στην Τουρκία ο Α. Φιλιππίδης

Συνελήφθη στην Τουρκία ο Α. Φιλιππίδης
Συνελήφθη στην Τουρκία, πριν από λίγο, ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ και κατηγορούμενος για την μαύρη τρύπα, Άγγελος Φιλιππίδης. Ο επιχειρηματίας δεν βρισκόταν στην Αμερική -όπως ο ίδιος έλεγε- αλλά στη γείτονα χώρα. Εναντίον του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Πλέον οδηγείται στον ανακριτή. Θυμηθείτε ότι από χθες το e-reportaz.gr αμφισβητούσε το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας βρισκόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Από τη πρώτη στιγμή οι δικαστικές Αρχές εμφανίζονταν προβληματισμένες από την αδυναμία σύλληψης του Α. Φιλιππιδη καθώς με την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης η Αστυνομία διαβεβαιώνε ότι βρισκόταν στην Ελλάδα. Πλέον η ποινικη τύχη του κ. Φιλιππίδη δυσχεραίνει καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής. 
Το πόρισμα

Οι μάχες του Αστέρα Δερβενίου με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου στις δεκαετίες του 70 και του 80





Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1973 – 1974

Από αριστερά όρθιοι : Κώστας. Παπαλουκόπουλος, Αποστόλης Μανέτας, Ανδρέας Μούγιος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γιάννης. Αναστασίου, Χρήστος Παπασταμόπουλος 
 Καθήμενοι : Βλάσης Κουρής, Γιώργος Κουλαμάς, Δημήτρης Καμουλάκος, Βασίλης Μαραμαθάς, Βασίλης Σταυρόπουλος







 Ανταποκρίσεις αγώνων του Αστέρα Δερβενίου με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου από την δεκαετία 70 - 80 στο "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"