Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο! - Βροχές και καταιγίδες!

Νέα επιδείνωση του καιρού, από τη βορειοδυτική Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα επεκταθούν νοτιότερα σε όλη τη δυτική Ελλάδα και ανατολικότερα μέχρι την Αλεξανδρούπολη.
Η ΕΜΥ έχει από το μεσημέρι της Τρίτης εκδόσει έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων, στο οποίο αναφέρει πως σήμερα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά βαθμιαία στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από το απόγευμα στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Την Πέμπτη αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν.
 Μπορεί οι μπόρες και οι καταιγίδες να εξασθενήσουν από το βράδυ της Πέμπτης αλλά από την Παρασκευή και κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει κρύο. Οπως προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός ο υδράργυρος θα κάνει βουτιά εως και 10 βαθμούς. Τσουχτερό θα είναι το το κρύο όλη την επόμενη εβδομάδα.