Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ (ξανά)τρομάζει για το ΝΑΤΟ

dritsas-tsipras











Λίγες ώρες μετά το ξεδίπλωμα του ευφάνταστου οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ (όλα σε όλους), ακούστηκε χτες στη Βουλή από τον κ. Δρίτσα πως θα φύγουμε (ως χώρα) ΚΑΙ από το ΝΑΤΟ.

Αυτό, όπως ανέφερε βρίσκεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ..απλά κατά τη διάρκεια μιας κοινοβουλευτικής σύγκρουσης, μας το θύμισε.

Ακόμη το θύμισε την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία βρισκόταν στη συνδιάσκεψη του ΝΑΤΟ.

Είναι σαφές πως η προσπάθεια του Τσίπρα να χτίσει ένα περισσότερο κεντρώο και χριστιανικό προφίλ, ανά πάσα ώρα και στιγμή αποδομείται, είτε από στελέχη του είτε από τα όσα τραγικά είναι «ζωγραφισμένα» στο κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Καμία αμφιβολία δεν πρέπει να υπάρχει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει τις «κομμουνιστικές» και επαναστατικές του συνιστώσες απόλυτα ενεργές.
Καμία αμφιβολία δεν πρέπει να υπάρχει πως οι ιδεοληψίες περασμένων δεκαετιών βγαίνουν από τα αραχνιασμένα πολιτικά ντουλάπια και πως είναι δυνατόν να εφαρμοστούν για την κατάληψη της εξουσίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζει όταν αμφισβητεί τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ελλάδας, τη στιγμή που Βαλκάνια και Μεσόγειος φλέγονται.

Πέρα της Ευρωπαϊκής απομόνωσης που υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε και η στρατιωτική. Το ΝΑΤΟ ίσως είναι το μόνο "συνδικάτο" με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας δεν συνομιλεί!

Ο ΣΥΡΙΖΑ για μία ακόμη φορά, δείχνει πως χρησιμοποιεί τον φερετζέ του «κέντρου» για κρύψει τα τρομακτικά του άκρα.

Γρηγόρης Σταματιάδης
www.tokentro.gr