Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ RALLY ACROPOLIS 2014

Εμφάνιση isthmus2.jpg


Για άλλη μια χρονιά , το Ακρόπολις διεξήχθη κανονικά στο πλαίσιο του νέου και σαφώς αναβαθμισμένου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, το οποίο σχεδιάστηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.

Η συγχώνευσή του με το IRC και η ανάληψη της προώθησής του από το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι, το Eurosport, και συγκεκριμένα τη Eurosport Events, είχε ως αποτέλεσμα τη θεαματική βελτίωση του Πρωταθλήματος σε κάθε επίπεδο κάτι που αποδείχθηκε τόσο από το αυξημένο ενδιαφέρον των φίλων των αγώνων Ράλλυ όσο και από την παρουσία ισχυρών κατασκευαστών (Peugeot, Skoda), αλλά και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης μεταφέρθηκε  φέτος, σε ένα διαφορετικό σκηνικό,  στον ιστορικής σημασίας, για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,  Ισθμό
 Εμφάνιση ISTHMUS.jpg


Το διαφορετικό φετινό Ακρόπολις, σε συνδυασμό με την παρουσία σχεδόν τριάντα πληρωμάτων από το εξωτερικό, τα οποία απέναντί τους βρήκαν και τους πρωταγωνιστές των ελληνικών αγώνων, αποτέλεσαν τα στοιχεία που έφεραν το ενδιαφέρον στα ύψη.

Στον 3ο γύρο του Ράλλυ Ακρόπολις FIA 2014, νικητές αναδείχθηκαν οι: Craig Breen/Scott Martin (1ος Γενικής), Bryan Bouffier/Xavier Panseri (2ος Γενικής), Kajetan Kajetanowicz/Jarek Baran (3ος Γενικής).
 Εμφάνιση RALLY ACROPOLIS 2014.jpg 

Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Κώστας Λογοθέτης, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παράγοντες, τους συντελεστές και τους εθελοντές της διοργάνωσης, οι οποίοι σε συνεργασία με το Δήμο, απέδειξαν ότι εκτός από τη διοργάνωση του WRC, μπορούν να συνδιοργανώσουν και να υποδεχθούν μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το ERC, το οποίο θα αποτελέσει το εισιτήριο για τη διοργάνωση του WRC 2015.


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ