Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Βοιωτία: ''Φύγε να μην σε βλέπουμε'' - Πλάκωσαν στο ξύλο την παιδοκτόνο στη φυλακή!

Αντιμέτωπη με τον άγραφο νόμο της φυλακής που δεν ''σηκώνει'' κακοποιήσεις παιδιών, πόσο μάλλον όταν έχουν δολοφονηθεί από τους ίδιους τους γονείς τους, βρέθηκε η 31χρονη ''Μήδεια'' από το Αλεποχώρι Αχαϊας. Οι συγκρατούμενές της, στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη, της επιτέθηκαν και προσπάθησαν να την λιντσάρουν για την αποτρόπαια πράξη της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Όταν η 31χρονη παιδοκτόνος έφτασε στις φυλακές, η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τις υπόλοιπες κρατούμενες που πλημμυρισμένες από συναισθήματα θυμού και οργής, ξέσπασαν σε εκρηκτικές αντιδράσεις. Της επιτέθηκαν αρχικά φραστικά φωνάζοντάς της: ''φύγε να μην σε βλέπουμε''.
 Όταν άκουσαν την 31χρονο να ψελλίζει ''δεν ήθελα να το σκοτώσω, ήταν η κακιά στιγμή'' τότε αρκετές από τις κρατούμενες έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν δίστασαν να την λιντσάρουν. Την άρπαξαν από τα μαλλιά και άρχισαν να την χτυπούν βρίζοντάς την. Η παιδοκτόνος κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δεσμοφυλάκων.
 Για τις δύσκολες ώρες που περνά στη φυλακή η 31χρονη, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, η δικηγόρος της παιδοκτόνου, Αγγελική Παναγιωτοπούλου: ''Αυτή η γυναίκα μπορεί να έκανε αυτό που έκανε, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την τιμωρεί με αυτόν τον τρόπο. Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να αποφασίσει την τιμωρία της. Θα πληρώσει για το έγκλημά της. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανεπίτρεπτα''

newsit.gr

Ήπειρος: Το θανάσιμο μυστικό του Μάριαν Κόλα - Η επικήρυξη στο χωριό του!


Νέες πληροφορίες για τον αδίστακτο Αλβανό killer, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες - Η διπλή δολοφονία, οι εργασίες στην Ελλάδα ως βοσκός και ο άγραφος κώδικας του αίματος...
Λίγους φίλους αλλά πάρα πολλούς εχθρούς έχει ακόμη και στο χωριό του, στη νότια Αλβανία ο Μάριαν Κόλα. Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την επιχείρηση για τον εντοπισμό του είναι σίγουροι ότι βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, καθώς έχουν πληροφορίες ότι η ''δολοφονική μηχανή'' δεν μπορεί να επιστρέψει, αφού στην Αλβανία κινδυνεύει να τον δολοφονήσουν κατ'εφαρμογήν του άγραφου κώδικα του αίματος, που στα αλβανικά ονομάζεται ''Κανούν''.

Κροτίδες στο γραφείο του Κεδίκογλου στη Χαλκίδα

krotides12Άγνωστοι επιτέθηκαν με κροτίδες στο γραφείο του Σίμου Κεδίκολγου στην Χαλκίδα.
Σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr  κατά την διάρκεια πορείας στη Χαλκίδα, οι διαδηλωτές έκαναν στάση στην πολυκατοικία που στεγάζεται το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και φώναξαν συνθήματα για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κάποιοι από το πλήθος, ωστόσο, πέταξαν κροτίδες στην είσοδο της πολυκατοικίας.

 “Κούρεμα” χιλιάδων εργαζομένων στις τράπεζες

trapezites-Megaro-Maximou
(Photo Eurokinissi)
Twitter @EmOikonomidis
Μπορεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να μην αντιμετώπισε τους συστημικούς κραδασμούς της Ιρλανδίας, ώστε να παρασύρει από μόνο του στον γκρεμό την ελληνική οικονομία, παθογένειες ετών σε συνδυασμό με την… περίεργη καταθετική νοοτροπία των Ελλήνων ωστόσο, λειτούργησαν ως εκρηκτικός συνδυασμός, ώστε η σημερινή κρίση να είναι κυρίως κρίση των τραπεζών. Στον στενό πυρήνα τους, ή έστω στις παρυφές τους.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

broxes
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Συγκεκριμένα τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά), τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το μεσημέρι και το απόγευμα στην Πελοπόννησο.
Θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Στη Αττική είναι πιθανό πρόσκαιρα και μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης να σημειωθούν ισχυρές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια του νομού. Ταυτόχρονα οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 με 8 μποφόρ.

Το “φλερτ” που… δεν έσβησε, ανάμεσα σε Βενιζέλο και Ντόρα

Dora-Bakoyanni-Evangelos-Venizelos
(Photo Eurokinissi)
Twitter @EmOikonomidis
Οι δυο τους αποτέλεσαν επί σειρά ετών “φλογερό” δίδυμο στα ΜΜΕ, κυρίως στην τηλεόραση, εκεί όπου είχαν άτυπα  debates,  την εποχή που το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία άθροιζαν το 80%-85% της ελληνικής κοινωνίας, ή τουλάχιστον… όσων έπαιρναν την απόφαση να σηκωθούν από τον καναπέ και να προσέλθουν στην κάλπη για να ψηφίσουν.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Ντόρα Μπακογιάννη φάνταζαν, ή… παρουσιάζονταν ως οι επόμενοι ηγέτες των δυο μεγάλων παραδοσιακών παρατάξεων του τόπου, όταν την Κεντροαριστερά την είχε υπό τον έλεγχό του ο Κώστας Σημίτης και η Κεντροδεξιά βίωνε την απόλυτη πολιτική ηγεμονία του Κώστα Καραμανλή.
Η Ιστορία δεν δικαίωσε… μάλλον κανέναν. Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έγινε διάδοχος του Κώστα Καραμανλή και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι… ουρές που συγκεντρώθηκαν στις 29 Νοεμβρίου του 2009 προτίμησαν τον Αντώνη Σαμαρά, που με θυελλώδη τρόπο επέστρεψε στην κεντρική πολιτική σκηνή, από τα χρόνια της μοναχικής περιπλάνησης. Για να γίνει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, στη συνέχεια πρωθυπουργός και σήμερα το συγκριτικό πλεονέκτημα της παράταξής του απέναντι στην αντιπολίτευση, με… απλά λόγια η Γραμμή Μαζινό της κυβέρνησης, όπως  επιβεβαιώνει η ποιοτική ανάλυση των δημοσκοπικών ευρημάτων.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απ΄την άλλη, έγινε τελικά αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Όχι όμως όπως το φανταζόταν, και σε καμία περίπτωση με τους όρους που θα επιθυμούσε. Δεν κληρονόμησε το παραπαίον αλλά ισχυρό ΠΑΣΟΚ από τον Κώστα Σημίτη το 2004, δεν κατάφερε να γκρεμίσει το οικόσημο των Παπανδρέου μετά την εκκωφαντική ήττα του 2007, και τελικά είδε το “δαχτυλίδι” να προσγειώνεται στα χέρια του το 2012, όταν ο τελευταίος των Παπανδρέου είχε κλειδωθεί στο χρονοντούλαπο από την ίδια την Ιστορία. Και το Μνημόνιο, φυσικά.
Ευάγγελος Βενιζέλος και Ντόρα Μπακογιάννη θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν όλα τα παραπάνω, όταν θα συναντηθούν σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας θα υποδεχθεί την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργό Εξωτερικών και σημερινή επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Προφανώς και θα έχουν πολλά να θυμηθούν. Και ακόμη περισσότερα να σκεφτούν για το μέλλον, στην κοινή πλέον μάχη για την αποτροπή της εκ νέου διολίσθησης της χώρας στην εθνική απαξίωση και τον διαρκή ακρωτηριασμό προσδοκιών.

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ / ysterografa.gr

Μήπως να παραπέμψουμε τη Λαγκάρντ που μας έδωσε τη Λίστα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Εντάξει. Με συντριπτική πλειοψηφία η Βουλή αποφάσισε χθες την παραπομπή Γ. Παπακωνσταντίνου στο Δικαστικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει αν ο πρώην υπουργός θα παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο με τις κατηγορίες που προκύπτουν από τα πορίσματα (ή τα… μη πορίσματα) της κοινοβουλευτικής προανακριτικής επιτροπής, σχετικά με τον χειρισμό της Λίστας Λαγκάρντ.

Αλλά το πρόβλημα του χειρισμού εκ μέρους ενός πρώην υπουργού (και των ποινικών ευθυνών που απορρέουν από αυτόν) είναι ένα πράγμα και ο χειρισμός αυτής καθεαυτής της Λίστας Λαγκάρντ, είναι άλλο – και πολύ σοβαρότερο για τα δεδομένα της χειμαζόμενης χώρας μας και ενός λαού που καλείται συνεχώς να πληρώνει το ένα χαράτσι πάνω στ’ άλλο, για να καλύπτει, προφανώς, τα κλεμμένα.

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ύδρευση της Κάτω Ηραίας Γορτυνίας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση του ακόλουθου έργου στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 προϋπολογισμού 892.400,00 €
Ειδικότερα,
«ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Δ. ΚΑΤΩ ΗΡΑΙΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 892.400,00 €

Το έργο αφορά τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης των T.K. Λουτρά Ηραίας, Λιοδώρα, Λώτης και Άγιος Ιωάννης του πρώην Δήμου Ηραίας, με μεταφορά νερού με νέο δίκτυο αγωγών από δεξαμενή που προβλέπεται να κατασκευαστεί κοντά στον οικισμό Αγιονερίου, και η οποία θα τροφοδοτείται από τη νέα γεώτρηση (μεγάλης ικανότητας ύδρευσης και με καλής ποιότητας νερό) στην ίδια περιοχή.
Οι σωλήνες ύδρευσης θα ξεκινούν από την κεντρική δεξαμενή του Αγιονερίου και ακολουθώντας το υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο θα κατευθύνουν το νερό στις χαμηλότερες υψομετρικά υφιστάμενες δεξαμενές των αναφερθέντων οικισμών.
Το συνολικό μήκος του υδρευτικού δικτύου προβλέπεται να είναι 7.971 μ.
Για το δίκτυο χρησιμοποιούνται αγωγοί πίεσης πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς (ΡΕ 100) για υπόγεια εφαρμογή χρώματος μπλε με πίεση λειτουργίας 10 atm εξωτερικής διαμέτρου Φ50-Φ63-Φ75-Φ90.

Έρχονται ακόμη 10.000 «διαθεσιμότητες» στην εκπαίδευση

Περί τους 10.000 εκπαιδευτικούς αναμένεται να ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας τους επόμενους 17 μήνες μετά τους 2.500 που βγαίνουν άμεσα. Κι αυτό γιατί, όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, τόσοι υπολογίζεται να είναι οι νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές που θα θωρηθούν υπεράριθμοι ή και η οργανική τους θέση θα καταργηθεί μετά τη ριζική μείωση των σχολικών μονάδων και των τμημάτων και την αύξηση του ωραρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η αύξηση ωραρίου έχει δρομολογηθεί, ενώ μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 σχεδιάζεται  η μείωση κατά 7% ως 10% των σχολικών μονάδων και των τμημάτων μέσω συγχωνεύσεων.
Με τα σημερινά δεδομένα υψηλού κινδύνου ειδικότητες είναι οι γυμναστές, οι καθηγητές πληροφορικής και ξένων γλωσσών, αλλά και οι  θεολόγοι, οι κοινωνιολόγοι, οι μουσικοί και οι καθηγητές καλλιτεχνικών μαθημάτων.
Ωστόσο, μετά την αύξηση του ωραρίου μπαίνουν στο «στόχαστρο» και φιλόλογοι, μαθηματικοί και φυσικοί.

aftodioikisi.gr

Προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ για 2200 πτυχιούχους

Δύο χιλιάδες διακόσιες νέες θέσεις εργασίας για πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ έως 35 ετών θα επιχορηγήσει ο ΟΑΕΔ μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ, που έχει μεγάλη απορροφητικότητα από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με το «Έθνος», η επιδότηση διαρκεί 24 μήνες και οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να παρέχουν εργασία για άλλους τρεις μήνες.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ εντός της προθεσμίας που θα οριστεί σύντομα.

Η Βουλή αποφάσισε την παραπομπή Παπακωνσταντίνου

pap
Η Βουλή αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ασκήσει ποινική δίωξη στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για τρία αδικήματα. Για νόθευση εγγράφου, απιστία περί την υπηρεσία και παράβαση καθήκοντος.
Ψήφισαν 283

Το «σχέδιο εξόδου» για δημοτικούς αστυνομικούς, σχολικούς φύλακες

Σχέδιο απεμπλοκής από τις έντονες αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί τόσο σε επίπεδο δημάρχων όσο και σε δημοτικών υπαλλήλων αναφορικά με τη διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών επεξεργάζεται η κυβέρνηση.  «Στόχος, όπως τονίζει δήμαρχος που συμμετείχε στις συναντήσεις, είναι να μην απολυθεί κανείς από αυτούς που έχουν μπει στο δημόσιο με νόμιμο τρόπο».
Αυτό προκύπτει από τις χθεσινές συναντήσεις του προεδρείου της ΚΕΔΕ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Β. Βενιζέλο και τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη και Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη.
Συγκεκριμένα:
-          Για τους δημοτικούς αστυνομικούς η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι σχεδόν το 80% θα μεταφερθούν Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης της ΕΛ.ΑΣ., το 10% (αυτοί που έχουν μεταπτυχιακό, σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη) θα παραμείνουν στους δήμους, ενώ θα απολυθούν όσοι έχουν προσληφθεί με πλαστά πτυχία ή άλλες παράτυπες διαδικασίες. Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκος μίλησε για το 20% ωστόσο με βάση τα όσα είπαν χθες οι υπουργοί στους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ ίσως το ποσοστό να πέσει και στο 10%, δηλαδή, περίπου 350 δημοτικοί αστυνομικοί να δουν την έξοδο από το δημόσιο.
-           Για τους σχολικούς φύλακες οι υπουργοί δεσμεύθηκαν ότι «θα κάνουν το καλύτερο τους», ώστε να αξιοποιηθούν όπου χρειάζονται και, κυρίως, στις φυλακές για να αναλάβουν τα γραφειοκρατικά των σωφρονιστικών φυλάκων.  Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια (σχετική πρωτοβουλία έχει αναλάβει ο Γ. Κουτρουμάνης από το ΠΑΣΟΚ) όσοι είναι κοντά στη σύνταξη (υπολογίζονται περίπου στο 20% του συνόλου) να τους δοθεί η δυνατότητα αναγνώρισης-εξαγοράς πέντε ετών ασφάλισης. Πρόκειται για τα έτη 2001-2006 που οι σχολικοί φύλακες είχαν προσληφθεί μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) κατά τα οποία είχαν μεν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όχι όμως και ασφαλιστική κάλυψη.
Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά, μαζί με τα του Οικονομικού Παρατηρητηρίου, αναμένεται να συζητηθούν εκ νέου σε συνάντηση που πιθανότατα θα έχουν μέσα στην ημέρα οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Β. Βενιζέλο.

aftodioikisi.gr

Ερώτηση Χρίστου Δήμα για τις καινούριες αντικειμενικές αξίες (το παράδειγμα της Εκάλης και της Δάφνης)

dimas_x.jpeg
Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα τις μεγάλες διαφορές στις φορολογητέες αξίες των ακινήτων που βρίσκονται στις περιοχές εκτός συστήματος αντικειμενικών αξιών κατέθεσε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας
Η ερώτηση αναφέρει συγκεκριμένα:

Παραμένει το πολιτικό αδιέξοδο στην Πορτογαλία

coelho
Η πολιτική κρίση στην Πορτογαλία παρατείνεται, καθώς απομακρύνεται η προοπτική –μετά την πρωτοβουλία του προέδρου της χώρας– να καταλήξουν τρία κόμματα σε μία συμφωνία για τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας», του οποίου αποστολή θα είναι να εξασφαλίσει την εκπλήρωση των υποχρεώσεων και των μέτρων του προγράμματος δανεισμού, που ισχύει στη χώρα από τον Μάιο του 2011.

Πετυχημένη η παρασταση "SALOME" by Oscar Wilde από την θεατρική ομάδα "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ" στο Δερβένι



Οι «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» συνεχίζουν τις επιτυχείς παραστάσεις τους.
Αυτή τη φορά με το έργο ΣΑΛΩΜΗ , στο Πανταζοπούλειο πολιτιστικό κέντρο Δερβενίου, σε σκυνοθεσία της Τερέζας Λουίζου, απέδειξαν ότι η συλλογική προσπάθεια, η πολύ δουλειά, το μεράκι και το ταλέντο τους αποδίδουν αξιόλογους πολιτιστικούς καρπούς. Συγκλονιστική παράσταση! Ηταν πραγματικα υπέροχη ...... συγχαρητήρια σε ολους  τους συντελεστές που αξίζει να εδώ να αναφέρουμε:

Γιώργος Κορδούλης, Τερέζα Λουίζου, Έφη Καίτσα, Χρήστος Κουλαμάς, Ελένη Ζιοζώκου, Έφη Πουργιάζου, Νάνσυ Τσαντήλα, Βασίλης Ζιοζιώκος, Ηλίας Βυζάς, Μαρία Κορδούλη, Έλενα Ψαρρού, Θάνος Βυζάς, Δημήτρης Κανελλόπουλος, Roberto Brausi, Θανάσης Δαλαβήρας, Βασίλης Καίτσας, Τάκης Χρυσανθόπουλος, Μιχάλης Θεοδωρόπουλος.

 ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΤΕΡΕΖΑ ΛΟΥΙΖΟΥ
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: IRENE HERBERA BALLUS
ΣΚΗΝΙΚΑ : ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΓΚΑΖΙΔΗΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΚΑΡΙΩΡΗ - ΑΝΝΑ ΣΙΩΚΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ : ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΚΟΡΕΛΟΥ
ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΕΛΙΕΣ

φωτογραφίες από την παρασταση