Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο Στέλιος Καζάζης ο αντικαταστάτης του Ζαλμά στην τεχνική ηγεσία του Παμβοχαϊκού

{images:title}
 Ο  έμπειρος τεχνικός, Στέλιος Καζάζης ο οποίος την Δευτέρα (11/11) παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Παμβοχαϊκού και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών....
"Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Στέλιου Καζαζή στην τεχνική ηγεσία. Καλοσωρίζουμε τον Έλληνα τεχνικό στην οικογένεια του συλλόγου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού.
Την Τετάρτη (13/11) ο Καζάζης θα βρίσκεται στο Βραχάτι και θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα. Μετά τη νέα ήττα (0-3) απ' τον Φοίνικα Σύρου στο τελευταίο ματς του Ζαλμά, με τον οποίο, το διαζύγιο είχε συμφωνηθεί απ' την περασμένη εβδομάδα, ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς και το ερχόμενο Σάββατο δίνει ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Αιγινίου.
Η διοίκηση του Παμβοχαϊκού κινήθηκε άμεσα για τη συμφωνία με τον Καζάζη, μόλις πληροφορήθηκε τη χθεσινή του παραίτηση. Καλμαζίδης και Δεληκώστας ήταν στη λίστα του Παμβοχαϊκού και είχαν γίνει επαφές ωστόσο, μόλις έμεινε ελεύθερος ο Καζάζης κρίθηκε πως αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. Δεν χάθηκε καθόλου χρόνος και το βράδυ της Τρίτης (12/11) το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ως αποτέλεσμα τη συμφωνία.

isthmos.gr