Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Παρί Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός 21:45 (ΔΤ, Sentra 103,3).

- Ο Ολυμπιακός δίνει το δυσκολότερο ματς του στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για τη βαριά ήττα με 4-1 στο Γ. Καραϊσκάκης
- Η Παρί θέλει να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και αυτό θα γίνει αν δεν χάσει
- Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να προκριθούν από σήμερα είτε με νίκη δική τους, είτε με ήττα της Μπενφίκα από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Ο Ολυμπιακός θα φορέσει για πρώτη φορά φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι την κλασική ερυθρόλευκη εμφάνισή του.
H θερμοκρασία είναι 3 βαθμοί και η υγρασία στο 82%.
Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αήττητη σε 8 αγώνες απέναντι σε ελληνικές ομάδες, έχοντας απολογισμό 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Μάλιστα, το γκολ του Βάις στο Φάληρο ήταν το πρώτο «ελληνικό» που δέχθηκε. Οσο για τον Ολυμπιακό, έχει φύγει νικητής στις δύο τελευταίες επισκέψεις του επί γαλλικού εδάφους: Νίκησε 2-1 την Μονπελιέ με τον Μήτρογλου να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη 1-0 επί της Μαρσέιγ τον Νοέμβριο του 2011.
Περίπου 2. 000 οπαδοί του Ολυμπιακού είναι στο «Παρκ ντε Πρενς». Κάθονται διαγώνια πίσω από ένα από τα τέσσερα σημαιάκια του κόρνερ, σε «πέταλο».
Παρί (Λοράν Μπλαν): Σίριγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Φαν Ντερ Βιλ, Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Βεράτι, Καβάνι, Λαβέτσι, Ιμπραϊμοβιτς.
 Αναπληρωματικοί για την ομάδα του Λοράν Μπλαν οι Ντουσέ, Μαρκίνιος, Ντιν, Μενέζ, Ραμπιό, Παστόρε και Λούκας.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέμπας, Μήτρογλου.
Τελικά ο Μίτσελ επιλέγει την ταυτόχρονη παρουσία Μπονγκ και Χολέμπας στην 11άδα, με αποτέλεσμα ο Ντομίνγκες να μένει στον πάγκο, μαζί με τους Μέγερι, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μασάντο, Εντινγκά, Βάις και Σαβιόλα.
Η Παρί είναι η μοναδική ομάδα που τη φετινή σεζόν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δείξουνε στους... δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτες των Γάλλων ότι το πρώτο ματς δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της διαφοράς των δύο ομάδων.

Οι Γάλλοι δεν είναι αδιάφοροι αφού θέλουν την πρωτιά και αυτή θα έρθει με θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και το ματς της Άντερλεχτ με την Μπενφίκα.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου μετά από 4 αγώνες
Παρί 10
Ολυμπιακός 7
Μπενφίκα 4
 Άντερλεχτ 1

Η τελευταία αγωνιστική (10/12)

Ολυμπιακός - Άντερλεχτ
Μπενφίκα - Παρί