Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια “αιωνίων” και στο Μεσολόγγι! Δεκαέξι προσαγωγές - σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος!

mesologgi
Μεγάλης έκτασης επεισόδια, με έναν σοβαρά τραυματία, έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και στο Μεσολόγγι!



Οπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού που κατευθύνονταν στο κλειστό γήπεδο της πόλης για το φιλικό παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού», επιτέθηκαν σε 10 φίλους του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν στον τοπικό  σύνδεσμο.

Εκτοξεύτηκαν πέτρες, μάρμαρα, φωτοβολίδες, καδρονιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας 23χρονος από την  Άρτα!

Ο τραυματίας μετάφερθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου. Η κατάσταση του κρίνεται πάρα πολύ σοβαρή, καθώς το χτύπημα στο κεφάλι τού εχει προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι αστυνομικοί περασαν απο τα καταστήματα και ειδοποίησαν τους καταστηματάρχες να τα κλείσουν, γιατί υπάρχει φόβος για αντίποινα.

Ερευνα στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού, διενεργεί η αστυνομία, παρουσία Εισαγγελέα.Βρέθηκαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα, τα οποία μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Μεσολογγίου.

Σε έρευνες που έγιναν σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού, που έφευγαν απο την πόλη μετά τα επεισόδια, βρέθηκε στυλό-όπλο, ενώ ένα κομμάτι απο στυλό-όπλο βρέθηκε και στο σημείο των επεισοδίων.

Μέχρι στιγμής οι προσαγωγές έχουν φτάσει τις 16 και πρόκειται να συνεχιστούν όλο το βράδυ. Ο τραυματίας μπήκε στο χειρουργείο στο νοσοκομείο του Ρίου και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

 
    

sport.gr