Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Επίθεση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή εναντίον του καταγγέλλει ο Δήμαρχος της Αθήνας – Χτυπήθηκε μικρό κορίτσι




Έρευνα για το περιστατικό με τον Γιώργο Καμίνη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή ξεκίνησε η αστυνομία, προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας λίγο πριν τις έντεκα το πρωί στο χώρο όπου γινόταν εκδήλωση για να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες δώρα ενόψει Πάσχα παρουσία του Δημάρχου Γ. Καμίνη, εισέβαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται πως μπήκε μέσα στο χώρο, την ώρα που ο Δήμαρχος Αθηναίων έδινε συνέντευξη στα κανάλια. Ο βουλευτής, κατά τις ίδιες πηγές, κινήθηκε εναντίον του δημάρχου, βρίζοντας ενώ έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Σε αυτή του την προσπάθεια, σύμφωνα πάντα με πηγές της αστυνομίας, ένας από τους φρουρούς του Γιώργου Καμίνη επιχείρησε να κατεβάσει το χέρι του Γ. Γερμενή και τότε ήταν που χτυπήθηκε το 12χρονο κοριτσάκι.
Απίστευτο το περιστατικό που περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες μέσα σε χώρο του Δήμου της
Οι άνδρες της ασφάλειας του δημάρχου ακινητοποίησαν τον Γ. Γερμενή και τον απομάκρυναν από τον χώρο.
Ο δήμαρχος μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο, σχολίασε ωστόσο αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η λογική της ωμης βίας που είδαμε να εκδηλώνεται δίπλα σημερα και με το επεισόδιο εναντίον μου και δυστυχώς με Βουλευτη εκλεγμένο απο τον ελληνικό λαό δεν θα περάσει".




Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
"Η θλιβερή, ένοπλη κουστωδία Καμίνη δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής" αναφέρει σε ανοίνωσή της η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει: "Είναι αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού ανήλικου κοριτσιού. Τρανή απόδειξη το τηλεοπτικό υλικό που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης".

Στο μεταξύ, δικογραφία σχηματίζεται από την αστυνομία για το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος, όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλ.Κασιδιάρη, Γ. Λαγό και Ηλ. Παναγιώταρο. Η δικογραφία αφορά, σε απείθια, κατάληψη δημόσιου χώρου, υπαίθριο εμπόριο και παραβιάσεις του υγειονομικού κώδικα, από πλευράς των μελών της Χρυσής Αυγής, όταν επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις λόγω το ότι δεν υπήρχε άδεια από τον δήμο Αθηναίων, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
newsit.gr