Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Θεατρική παιδική παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»

                
aliki
Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας αναβάθμισης του παιδικού Θεάτρου ο Γιάννης Λιούμπης και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν το διαχρονικό παραμύθι του Κάρολ Λιούϊς «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ».
Σάββατο 1 Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης ώρα 9:00 μ.μ..
Είσοδος 8€
Είναι ένα παραμύθι πού όποτε παίζεται γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και προσφέρει απλόχερα σε κάθε παιδί γέλιο , χαρά μα και συγκίνηση...Τα μηνύματα του έργου είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Το συγκεκριμένο έργο , είναι διασκευασμένο σε μορφή μιούζικαλ !
Συντελεστές του έργου: Η Σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Λιούμπη , πού είναι και η ψυχή της ομάδας. Την εκπληκτική μουσική του έργου έχει συνθέσει ο αξέχαστος μουσικός Άκης Λυμούρης , οι στίχοι των τραγουδιών είναι της Ερης Παπαιωάννου οι χορογραφίες είναι της Ελια Λωρέντη , τα σκηνικά φιλοτέχνησε ο Χάρης Σεπεντζής και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Δήμητρα Λινάρδου.
Παίζουν αλφαβητικά οι επαγγελματίες ηθοποιοί : Νίκη Αναστοπούλου ,Βανέσα Αραπάκη , Σπύρος Κατηφώρης , Κωνσταντίνος Λαχανάς , Στέλλα Πηλιούνη ,Μαρία Συμεών , Μαρία Χαλεπλή, Θάνος Χαμπέρης και σε ένα χαρακτηριστικό ρόλο ο Γιάννης Λιούμπης.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-15 χρονών , αλλά βλέπετε ευχάριστα από όλες τις ηλικίες.