Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σύγκρουση... γιγάντων – Γερμανία-Ιταλία (21:45)


Με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου περιμένει ήδη η Ισπανία, δύο παραδοσιακές υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου συγκρούονται στην Βαρσοβία.Τα “πάντσερ” μετρούν 15 συνεχόμενες νίκες σε επίσημα παιχνίδια, επίδοση που δεν πετύχει ποτέ καμία άλλη ομάδα σε εθνικό επίπεδο και θέλουν να της κάνουν 17 για να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί που τους είχε δοθεί από το ξεκίνημα της διοργάνωσης. Πριν από αυτό, όμως, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ιταλίας.
Η “Σκουάντρα Ατζούρα” αποτελεί τον... κακό δαίμονα των Γερμανών καθώς δεν τους έχουν κερδίσει ποτέ σε τελική φάση Euro ή Μουντιάλ. Παράλληλα, η Ιταλία δεν έχει χάσει ποτέ με τον Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο της καθώς σε 14 παιχνίδια μετράει 9 νίκες και 5 ισοπαλίες.
Πιθανές συνθέσεις:
Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ, Μπόατενγκ ή Μπέντερ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Ποντόλσκι ή Σούρλε, Μίλερ ή Ρόις, Γκόμεζ ή Κλόζε.
Ιταλία (Πραντέλι): Μπουφόν, Αμπάτε, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο, Πίρλο, Μοντολίβο ή Μότα, Μπαλοτέλι, Κασάνο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στεφάν Λανουά.