Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η "Μπάρτσα" με νίκη σφραγίζει τον τίτλο στο Άργος - Νίκη θέλει ο Ατρόμητος απέναντι στον Παναυπλιακό


Ξεκίνησαν οι αγώνες της 22ης αγνιστικής στον 7ο  όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος Κόρινθος παίζει εκτός έδρας με τον Παναργειακό και με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά την πρωτιά και την επιστροφή της στην Γ' Εθνική. Η Κόρινθος ακόμη και να χάσει μπορεί να πανηγυρίσει την Κυριακή τον τίτλο εάν την ίδια ώρα δεν κερδίσει η Χαλκίδα την Κύμη που δίνει μάχη αν και νεοφώτιστη για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο τρίτος της βαθμολογίας Μανδραϊκός θα έχει εύκολο έργο απέναντι στο νεανικό σύνολο του Ασπρόπυργου ενώ μεγάλο ματς έχουμε στο Χιλιομόδι ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και τον Πανναυπλιακό. Τέλος στις Ερυθρές, η τοπική Δάφνη φιλοξενεί την Ένωση Ερμιονίδας που καίγεται για τη νίκη. Σέντρα σε όλα τα ματς στις 17.00.

Η 22η αγωνιστική
  Πόρος-Λουκισίων Α.Ο. 0 - 3 α. α.
Αντίκυρα-Θήβα                3 - 0 α. α.
Παναργειακός-Κόρινθος
 Χαλκίδα-ΑΟ Κύμης
 Δάφνη Ερυθρών-Ερμιονίδα
 Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Πανναυπλιακός
Μανδραϊκός-Ασπρόπυργος

 Δοκιμασία για Παναιγιάλειο στην Κάτω Αχαγιά
Ο πρωτοπόρος του 6ου ομίλου, Παναιγιάλειος δοκιμάζεται αυτή την ώρα στην Κάτω Αχαγιά κόντρα στην δυνατή φέτος Αχαϊκή. Η ομάδα του Αιγίου με νίκη κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο ενώ το ίδιο ισχύει εάν και εφόσον οι μελανόλευκοι του Νίκου Κουρμπανά φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με τον ΠΦΟ Πανόπουλου που την ίδια ώρα (17.00) παίζει εκτός έδρας με την Εράνη Φιλιατρών.
 Στα άλλα τρία ματς που είναι σημαντικά για την ουρά και την μάχη που δίνεται για την παραμονή. Στην Αμαλιάδα χωρίς τέρματα και πολλές συγκινήσεις έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα Αμαλιάδας με τις Βρασιές. Επίσης χωρίς νικητή έληξε και το αχαϊκό ντέρμπι στα Βραχνέικα, καθώς Διαγόρας και Θύελλα Πατρών έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Ανδρεόπουλου από τον Καραχάλιο. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0. Στο 30’ ο Βλασσόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 για τη Θύελλα.
Τέλος τις αποστάσεις του από την γραμμή του υποβιβασμού κράτησε ο Ατρόμητος Λάππα, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Εικοσιμίας στην Κεφαλονιά.Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι, ωστόσο η σέντρα έγινε με καθυστέρηση 40 λεπτών, λόγω αργοπορημένης προσέλευσης των διαιτητών.

Η 22η αγωνιστική
Τσιλιβή-Πάμισος    0-3
Ολυμπιακός Γυθείου-Τριταιικός    3-0
Αστέρας Αμαλιάδας-Βρασιές    0-0
Διαγόρας Βραχνέικων-Θύελλα Πατρών    1-1
Εικοσιμία-Ατρόμητος Λάππα    1-2
Αχαϊκή-Παναιγιάλειος
 Εράνη Φιλιατρών-ΠΦΟ Πανόπουλου