Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Παραιτείται ο Βουλευτής Hλείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

Την πρόθεσή του να "σταματήσει να παριστάνει τον βουλευτή" ανακοίνωσε μέσω του Νewsit  ο βουλευτής Ηλείας.

O Παναγιώτης Αντωνακόπουλος προτείνει να υπάρξει ένα κύμα παραιτήσεων και άλλων βουλευτών του νομού καθώς και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδικοίκησης επειδή όλα τα έργα για την Ηλεία έχουν βαλτώσει ενώ ξεκαθαρίζει πως η κίνησή του αυτή δεν έχει να κάνει με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o κύριος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος "έχω την πρόθεση να υποβάλλω την παραίτησή μου την άλλη εβδομάδα. Ξεκινάω από σήμερα να ενημερώνω και καλώ και τους άλλους βουλευτές του νομού και τον αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους να γίνει ένα μέτωπο παραίτησης γιατί εδώ τα πράγματα είναι τραγικά και εν πάσει περιπτώσει εδώ δεν μπορούμε να σταθούμε πια. Ποιος ο λόγος να παριστάνουμε τους βουλευτές; Οι γενικές πολιτικές δεν πανε καλά. Τοπικά ο νομός μας παρά το γεγονός πως  έχει όλα τα πλεονεκτήματα τα γεωλογικά για την ανάπτυξη της γεωργικής οικονομίας και έχουμε το μνημείο της Αρχαίας Ολυμπίας δεν πάμε καλά. Υπάρχει πείνα εδώ πέρα, πεινάει ο κόσμος. Εάν δε με ακολουθήσουν και άλλοι στο δρόμο της παραίτησης εγώ δε θα κάνω πίσω και θα παραιτηθώ μόνος μου".
Στο ερώτημα εάν η παραίτησή του έχει να κάνει με εσωκομματικές διαφωνίες στο ΠΑΣΟΚ ο κύριος Αντωνακόπουλος αποσαφηνίζει πως η κίνησή του έχει να κάνει μόνο με τα θέματα του νομού που εκπροσωπεί. Χαρακτηριστικά δήλωσε "η κίνησή μου αυτή έχει να κάνει με την Ηλεία και όχι με τα εσωκκοματικά του  ΠΑΣΟΚ".
newsit.gr