Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Live εικόνα από Live Streaming, Al Jazzera, France 24, Euronews, RT και Bloobmerg TV


ΠΗΓΗ :NEWS 247

Το NEWS 247 σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων, σας μεταφέρει Live ό,τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Ενημερωθείτε κάθε στιγμή από το Live Streaming, του Al Jazzera English, του France24 English, του euronews, του RT English και του Bloobmerg TV.

Το NEWS 247 σας μεταφέρει τις εξελίξεις από όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε Live τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με εικόνα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία και ενημερωθείτε πρώτοι, έγκαιρα και έγκυρα.

Το Al Jazzera English, το France24 English, το euronews, το RT English και το Bloobmerg TV, μέσω των καναλιών τους στο Dailymotion σας ενημερώνουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Al Jazeera English
Το Al Jazeera είναι το πρώτο αραβικό κανάλι δορυφορικής τηλεόρασης. Τα προγράμματά του είναι κυρίως παγκόσμιες ειδήσεις, ιστορικές διεθνείς αναφορές σε γεγονότα και πρόσωπα (κυρίως του Αραβικού κόσμου). Από το καλοκαίρι του 2006 εκπέμπει και στην αγγλική καλύπτοντας όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο.


Al Jazeera English by livestation
France24 English
To France 24 είναι διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, που εκπέμπει δορυφορικά σε όλο τον κόσμο. Βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά το 2006. Μεταδίδει ειδήσεις από όλο τον κόσμο και διακρίνεται για τα αφιερώματα και τα ειδικά ρεπορτάζ του


France24 English by livestation
Euronews
Το Euronews είναι ένα πανευρωπαϊκό πολύγλωσσο τηλεοπτικό κανάλι που εξέπεμψε για πρώτη φορά το 1993. Καλύπτει ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με βλέμμα ευρωπαϊκό και μεταδίδει το πρόγραμμά του σε 300 εκατομμύρια νοικοκυριά σε 151 χώρες παγκοσμίως


euronews by livestation
RT English
Το RT, είναι ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο που έχει τη βάση του στη Ρωσία. Βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 2005. Το RT καλύπτει την εσωτερική και παγκόσμια ειδησεογραφία, δίνοντας τη ρωσική ματιά στα γεγονότα.


RT English by livestation
Bloomberg TV
Το Bloomberg είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο, που καλύπτει ειδήσεις για την οικονομία και τον χώρο των επιχειρήσεων. Παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες και φιλοξενεί απόψεις και αναλύσεις ειδικών για την παγκόσμια οικονομία.