Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου από το ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού απέναντι στον Πανθουριακό, μετά το τελικό 1-1 για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα μας προηγήθηκε όταν ο Συρμής έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και ο Μερκούρης ακολούθησε τη φάση, παίρνοντας το ριμπάουντ για το 0-1.
Ο Πανθουριακός έφερε το παιχνίδι στα ίσα με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Το αποτέλεσμα, όμως, περνά σήμερα σε δεύτερη μοίρα.
Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ηλίας Πυργάκης.
Όλοι στον Ηρακλή είμαστε δίπλα του και του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δεκάδες φιλάθλους του Ηρακλή που ταξίδεψαν στη Μεσσηνία και στάθηκαν, για ακόμη ένα παιχνίδι, στο πλευρό της ομάδας μας. Η παρουσία σας και εκτός έδρας έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Ο Ηρακλής μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής παραμένει μόνος πρώτος στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ευχόμαστε στον Πανθουριακό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Κοιτάμε ψηλά. Πατάμε γερά. 💚🤍
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
