Κυριακή 5 Ιουλίου 2026

Η ζέστη στο Παραγουάη – Γαλλία άγγιξε τους 70°C, έβαλαν air condition στους πάγκους Σε αυτά τα hydration break, δεν παραπονέθηκε κανείς

 Ακραίες κλιματικές συνθήκες στη Φιλαδέλφεια, στην αναμέτρηση   Παραγουάη  Γαλλία για τους “16” του Μουντιάλ του 2026.

Όπως αναφέρει το RMC Sport, η αίσθηση της ζέστης στον αγωνιστικό χώρο έφτασε σε κάποιες στιγμές τους 50 βαθμούς Κελσίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να

αντιμετωπιστούν οι ακραίες συνθήκες, έχουν επιστρατευτεί air condition στους πάγκους της Γαλλίας και τη Παραγουάης, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να παίρνουν ανάσες δροσιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Την ίδια στιγμή, εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν πως η θερμοκρασία στα καθίσματα του γηπέδου άγγιξε σχεδόν τους 70°C, καθιστώντας τον αγώνα έναν από τους πιο θερμούς στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρά τις ακραίες συνθήκες, το παιχνίδι διεξάγεται κανονικά, ενώ μετά τη λήξη του υπάρχει πιθανότητα για ξαφνική καταιγίδα, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.