Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Με Ορτέγκα η αποστολή των Πειραιωτών

 Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (Τρίτη 4/11/25, 22:00) την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του “Καραϊσκάκης”.
Σε αυτή βρίσκεται κανονικά και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε τη συμμετοχή στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού και ο Αργεντινός μπακ αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν αντιμετωπίζει άλλα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, με τη δεδομένη απουσία του Σαντιάγκο Έσε να είναι το μοναδικό πρόβλημα ενόψει της “μονομαχίας” με τους Ολλανδούς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κουρακλής, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρσία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Πνευμονίδης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι.