Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-2: Τρελαίνουν κόσμο οι Αγρινιώτες / Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Μοιρασιά στη Φθιώτιδα

 Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-2: Τρελαίνουν κόσμο οι Αγρινιώτες!  

O Παναιτωλικός έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πριν από τη διακοπή. Αυτή τη φορά «θύμα» του ήταν ο Ατρόμητος στο Περιστέρι! Τί κι αν οι γηπεδούχοι απείλησαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα; Τα «καναρίνια» μεταμορφώθηκαν σε αρπακτικά, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και «καθάρισαν» τη νίκη με 0-2 από το πρώτο ημίχρονο! 

Ο Ουάρντα στο 1’ και ο Γκονζάλες

Βόλος - Πανσερραϊκός 0-1: O Μπετανκόρ έβγαλε τα «λιοντάρια» από τον βαθμολογικό «βυθό»!

 Βόλος - Πανσερραϊκός 0-1: O Μπετανκόρ έβγαλε τα «λιοντάρια» από τον βαθμολογικό «βυθό»!  

Ευεργετική αποδείχθηκε η διακοπή λόγω των Εθνικών για τον Πανσερραϊκό που επέστρεψε στις επιτυχίες πετυχαίνοντας τη δεύτερη του νίκη (αμφότερες εκτός έδρας) στον Βόλο με 1-0 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο εναρκτήριο ματς της 8ης αγωνιστικής της κορυφαίας κατηγορίας.

Τα «λιοντάρια» στην επιστροφή του προπονητή τους Χουάν Φεράντο στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην πρώην ομάδα του επιβλήθηκαν με γκολ του ...συνήθους υπόπτου Μπετανκόρ - που έφτασε τα πέντε τέρματα (2ο σκόρερ μετά τον Μορόν) - κι υποχρέωσαν τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στην πρώτη του ήττα στην Super League ενώ εγκατέλειψαν την τελευταία θέση της βαθμολογίας πιάνοντας τον αντίπαλο τους στην βαθμολογία!

Α΄ Κορινθίας ( 5η αγωνιστική) : Ο Πέλοπας "5Χ5" ξέφυγε στο +3 . Σαρωτικες εκτός έδρας νίκες για Αστέρα Δερβενίου και Ισθμιακό. Νίκησαν στα ντερμπι Κύψελος και Ατρόμητος Χιλιομοδίου

 

Με τα ενδιαφέροντα παιγνίδια της 5ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19-10-2024 το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Ο καλπασμός του πρωτοπόρου με το απόλυτο των Βαθμών Πέλοπα  Κιάτου σταματημό δεν έχει, καθώς  στο στάδιο του Κιάτου σάρωσε  με 6 – 0 τον Ολυμπιακό Άσσου και ξέφυγε των αντιπάλων του  στο +3. Την ίδια στιγμή στο γειτονικό ντέρμπι , στο Βέλο ,η τοπική Ελλάς επικράτησε δύσκολα με 3 – 2 επί του Άρη Βοχαϊκού.

Αστέρας Δερβενίου και Κύψελος Κορίνθου , μετά τον αποκλεισμό τους την περασμένη Τετάρτη (16/10) από το Κύπελλο Κορινθία και μάλιστα από ομάδες Β΄ κατηγορίας , έριξαν  τις δυνάμεις τους στο πρωτάθλημα . Σήμερα  και οι δύο ομάδες νίκησαν εκτός έδρας. Ο Αστέρας Δερβενίου σάρωσε  στο Ζευγολατιό με 6 -1  την τοπική ΑΟΖ και ο Κύψελος Κορίνθου νίκησε με 2 - 1 σε αγώνα ντέρμπι στο Ξυλόκαστρο τον τοπικό Ηρακλή που υποχώρησε στην 5η θέση.

Στο γειτονικό ντέρμπι στα Αθίκια ο Τενεάτης  επεβλήθη  με 3 – 0 του Σαρωνικού Γαλατακίου, ενώ στο Λουτράκι ο τοπικός Ολυμπιακός  έχασε με το μίνιμουμ σκορ  από τον Ατρόμητο  Χιλιομοδίου.

Στο Σοφικό ο Ισθμιακός σάρωσε με 7 – 0 τον  Πανσολυγειακό , ενώ τέλος η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων επικράτησε με 2 - 0 της Θύελλας Πετρίου

5η Αγωνιστική