Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Super League: Αλλαγή ώρας στα παιχνίδια Αστέρας – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Άρης / Κύπελλο Ελλάδας: Επίσημη η αναβολή του Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

 Super League: Αλλαγή ώρας στα παιχνίδια Αστέρας – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Άρης 

Η Super League ενημέρωσε για την αλλαγή ώρας στα τρία από τα επτά παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής.

Οι αναμετρήσεις Αστέρας AKTOR – Ολυμπιακός, Athens Kallithea – Ατρόμητος και Παναθηναϊκός – Άρης θα διεξαχθούν σε νέα ώρα.

Συγκεκριμένα, το Αστέρας AKTOR – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 17:00, το Athens Kallithea – Ατρόμητος στις 21:30 και το Παναθηναϊκός – Άρης στις 18:00,

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι ακόλουθοι αγώνες αλλάζουν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας ASTERAS AKTOR – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 27.10.2024 στις 17:00 (αντί για 18:00).
Ο αγώνας ATHENS KALLITHEA – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα διεξαχθεί την Κυριακή 27.10.2024 στις 21:30 (αντί για 17:00).
Ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 27.10.2024 στις 18:00 (αντί για 20:30).

ΑΝΑΒΟΛΗ

Επίσημη είναι πλέον η αναβολή του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός για τη φάση των “16” στο Κύπελλο Ελλάδας, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει το γεγονός.

Η αναμέτρηση αναβλήθηκε μετά από αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαιτίας της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ την ίδια ημέρα και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για τις 30/10/2024, όμως τη συγκεκριμένη ημέρα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζόρτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.

Το αίτημα για αναβολή, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό, απηύθυνε προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.