Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Καλάβρυτα: Ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε και μαθητές – Δεν υπάρχουν τραυματίες

 Καλάβρυτα: Ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε και μαθητές – Δεν υπάρχουν τραυματίες (Βίντεο – φωτογραφίες) 

Ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε και μαθητές στην περιοχή των Καλαβρύτων το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πήγαινε στις 7.30 το πρωί από Πάτρα προς Καλάβρυτα, όταν λίγο έξω από το χωριό Μάνεσι, εξετράπη της πορείας και ανατράπηκε στο πρανές του δρόμου και σταμάτησε σε δέντρο. Ευτυχώς όλοι οι επιβάτες φορούσαν ζώνες ασφαλείας και δεν υπάρχουν τραυματίες και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 20 άτομα, ανάμεσά τους και 5 μαθητές, οι οποίοι όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews, Nίκος Γιαπρακάς, επικοινώνησαν ήδη με τους γονείς τους και τους μετέφεραν ότι είναι καλά. Επίσης, κάποια άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ άλλο λεωφορείο μετέφερε τα υπόλοιπα άτομα προς τα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου του ΚΤΕΛ ένα αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος απο το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας βρισκόταν πάνω στην διπλή γραμμή του δρόμου και προκειμένου να τον προφυλάξει και να μην τον χτυπήσει τράβηξε το λεωφορείο δεξιά, η ρόδα του λεωφορείου πάτησε στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το λεωφορείο να ανατραπεί.

Μετά το ατύχημα επι τόπου πήγε άλλο λεωφορείο που μετέφερε τους επιβάτες και τους μαθητές στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κάποιο πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο σχολείο τους, όπου ο διευθυντής του έδωσε το ελεύθερο να επιστρέψουν στα σπίτια κυρίως λόγω του σοκ που είχαν υποστεί.